She's smiling like heaven is down on earth...

Ustala se kao i svakoga dana do sada. Brzo je navukla majicu koja joj je prva došla pod ruku, hlače, stavila olovku na oči.
Izletjela je iz kuće što je prije mogla. Nije željela vidjet ikoga iz kuće. No, stara je bila u boravku, pijana kao i inače. Počela joj je nešto govorit ali Dee ju nije čula. Žurila se, nije joj trebao još jedan neopravdani.
Uletila je u bus, opet stara lica u njemu. Stara lica, ona od kojih je bila ummorna. Mrzila je mjesto u kojem živi. Mrzila je i te ljude... bili su sebični i okrutni. Sjela je na zadnje sjedalo i stavila slušalice u uši. Pustila si je svoju najdražu pjesmu i pustila se na razmišljanje. Imala je toliko problema, i u školi, i u privatnom životu. I iako je imala ljude koji ju vole, nikada nije bila zadovoljna, mislila je da nikome nije stalo. Suza joj je počela klizit niz lice.. Ali se nije htijela tu slomiti, u busu prepunom ljudi koje poznaje. Nije im željela priuštiti da ju vide kako je slaba i jadna.
Željela je biti ono što nije. Da prekine crne misli, uzela je knjigu i počela ponavljati. Škola je pri kraju a ona fiziku vrlo vjerovatno pada. Čitala ali se nije mogla koncentrirati. Misli su joj lutale daleko od onog što je čitala. Jedva je čekala da dođe u školu, da vidi Amy, svoju najbolju prijateljicu i jedinu osobu koja ju je uz njezina dečka Joe-a razumjela. Amy je njoj uistinu mnogo značila. Osoba koja ju je mogla nasmijati, osoba koja ju je razumijela, i to ne zato jer joj se sviđa razumijeti nekog nego zato jer je bila u sličnim problemima, i voljela je Dee.
---------------------------------------------


Image Hosted by ImageShack.us


----------------------------------------------

Njezina stanica. Amy nije ušla u bus. Dee se čudila, Amy inače uvijek ide busom s njom u školu. No dobro "Sigurno ju je stari odvezao", mislila je. Umorna od jučerašnje svađe sa starcima zažmirila je još koju stanicu do škole, i pustila se na razmišljanje.


---------------------------------------------



Ušla je u razred. Kasnila je koju minutu, ali ova kuja iz kemije se počela derati na nju kao da je ubila čovjeka. Dok se, kao i inače, pravila da sluša najgore uvrede o sebi, misli su joj bile negdje daleko od kemičarkinih riječi. Protiv svoje volje se ispričala i počela ići prema svojoj klupi.
Kemičarka danas očito nije bila dobre volje. Pozvala ju je na ploču samo zato jer je kasnila, a i tako ju je mrzila. Dee je u razredu začula uzdahe olakšanja. Ajde, bila je sretna što se barem neki ne osjećaju kao ona, što je nekima popravila dan. Ludača je napisala neke formule i postavila zadatak. Dee je samo gledala u ploču. Na pitanje hoće li jedan ili će to riješiti, odgovorila je "Ovo prvo."
Barem to, ne mora se tamo mučiti pred pločom. Pošla je u pravcu svoje klupe. Jedva je čekala da vidi Amy-no nasmješeno lice. No, nje nije bilo u klupi. Čudno joj je to bilo. Jučer su se čule, i sve je bilo normalno. "Možda se razbolila" prozujalo joj je kroz glavu.. "Da, sigurno je to"
Ali u zadnje vrijeme Amy je bila stvarno čudna, često je izbivala iz škole, radila je probleme. Dee, zatrpana svojim problemima, gotovo da to nije ni zamjećivala.

Image Hosted by ImageShack.us

--------------------------------------------



Pretrpjela je taj dan u školi i otišla se naći s Joe-om. Čekala ga je par minuta jer je on išao iz škole. Sjela je na klupu u parku. došao joj je s leđa. Poljubio ju je i nježno zagrlio. Bio je drukčiji danas, nije to isti Joe. Ovaj Joe ju je drukčije poljubio, drukčije zagrlio. Gledao ju je na drugi način. U njegovom pogledu je bilo sažaljenja. Dee se uznemirila. Rekao joj je da se smiri. Da sjedne, pa da će joj sve objasnit. Pomislila je na prevaru. "Ali ne, on mi to ne bi napravio."
Primio ju je za ruku. Ona ju je izmaknula. Nije željela osjetit njegov dodir na sebi. Osjećala se jadno. Osjećala je nešto loše u zraku. Samo pitanje je bilo što. "Prijeđi na stvar", pogledala ga je hladnim pogledom ispod obrve. Rekao joj je: "Tvoja prijateljica, štoviše i moja prijateljica... Amy.." Dee je skočila s klupe, "Što, što je bilo s Amy". Joe ju je zagrlio, "Nema je više".
"Kako je nema? Reci mi da me zezaš, molim te Joe", povikala je kroz plač. Suze su joj se slijevale niz lice, nije mogla vjerovati, gledala je u Joe-a i čekala da kaže da ju zeza. "Predozirala se, Dee, jako mi je žao ljubavi, uz tebe sam."
Osjetila je kako se ruši... Osjetila je kako joj srce puca, kako gubi dio sebe.


Image Hosted by ImageShack.us


-------------------------------------------


Probudila se, ležala je na klupici, Joe je bio do nje. Pitala ga je jel to sanjala. Rekao je da, nažalost, nije. Puna očaja gledala je u njega. Voljela ga je, i njegove tople oči, bio je uz nju sada, kada joj je najteže. Pitala ga je zašto je to učinila. Rekao je da ne zna, saznao je to od njezine stare. "Joe, obećala je da neće više, da je čista. Zajedno smo prestale, i rekla sam joj ako joj ne bude išlo neka kaže, pomoći ću joj. Mrzim se, ja sam kriva, nisam to ni vidjela, a najbolja prijateljica mi je. Zašto je opet počela" govorila je kroz suze.
"Ne znam Dee, moralo je valjda biti tako. Nemoj govorit da si ti kriva, nitko nije kriv, ili smo svi krivi, nismo joj smjeli dopustit da se opet navuče", zagrlio ju je..

Image Hosted by ImageShack.us


"I sada je gotovo. Moje Amy više nema."
Šutjeli su nkoliko sati, samo su razmišljali, bez ijedne riječi. Bolje im je bilo skupa. Oboje su je voljeli. Dee je bila sretna zbog njega, bila je sretna što je on sada uz nju, što ju razumije, kao i uvijek.
"Joe", tiho je šapnula.. "Ja idem doma, idem se malo odmoriti i razmisliti o svemu."
"Hoćeš da te otpratim?"
"Ne, mogu sama. Dobro sam, zbilja."
"Dobro, ali zovi me ako ti nešto suludo padne na pamet, ili ako ti trebam. Znaš da sam tu uvijek za tebe!?"
Još jednom su se poljubili i Dee se uputila kući. Jedva je hodala, koraci su joj bili teški i umorni. Plakala je kao nikad dosad.


Image Hosted by ImageShack.us


--------------------------------------------

Došla je doma. Starci nakon dugo vremena nisu bili pijani, nisu se čak ni svađali. Stara joj je došla i zagrlila ju. "Mala, čula sam što se dogodilo, žao mi je, tu sam ako me trebaš."
Dee je promucala nekako hvala i pobjegla u svoju sobu. Živciraju ju odmah čim dođe, sad im je kao stalo. Gdje su bili dosada, mislila je. Konačno je bila sama. Našla je u ladici vodku od subote. Pila je osjećajući se bolje. Pustila si je pjesmu koju je Amy najviše voljela. Plakala se još više, čim je vidjela sliku njih dvije zagrljene. Bila je predivna, predobra osoba.
"Zašto Bože, što ti je ona skrivila, što sam ti ja skrivila?.. Ma da.. što se zavaravam, kakav Bog???"
Razmišljala je o Amy u svoja četiri zida. Nekako joj sada nisu odgovarala. Nije željela biti sama u toj sobi, uvijek je s njom ona bila tu. Razgovarale bi, zezale se.. Potupuno su razumijele jedna drugu. Bile su jako povezane, kao sestre, što su uvijek i govorile da jesu.

--------------------------------------------
Image Hosted by ImageShack.us


Polupijana, izašla je kroz prozor svoje sobe van. Nije željela vidjeti nikoga. Otišla je u park. Tamo je bila "stara ekipa". Družila se s njima par mjeseci dok nije odlučila "skinut". Htijela ih je zaobići, i sama sjesti ispod nekog drveta, ali oni su ju primjetili i pozvali. "Otići ću ih pozdraviti", mislila je. Vidjela je Nicole. Najbolje ju je poznavala od tog društva. Nije ličila na nju. Skroz je propala, koka ju je totalno uništila. Veliki podočnjaci, stara i prljava odjeća. Nije izgledala lijepo, ali čim joj je Dee prišla ova je uzviknula "Kako si Dee?? Ja sam sretna."
"Dobro sam Nicole. Vidim da si i ti", rekla je i mislila o tome kako se ni Nic nije uspjela izvući
"Nego šta, pa pogledaj me, osjećam se ko ptičica. Neeeegoo, daj mi reci, šta je s onom malom Amy, nema je danas?"
"Kako to misliš, Nic, ona se predozirala."
"Čekaj, ti pričaš o onoj Amy koja se počela skidat skupa s nama, pa je opet počela, zajedno samnom", nasmijala se Nic, pomalo zlobno.
"Da, ta Amy, moja najbolja prijateljica"
"Žao mi je, Dee. Znaš, nije htijela da znaš da je opet počela, nije te htijela povrijedit. Ajde, moraš se malo razveselit, idemo do ekipe, možda se nađe nešto za tebe", rekla je Nic pogledavši je tužno ,vjerovatno joj prestaje djelovati, pomislila je Dee.
"Ne, Nic, čista sam već neko vrijeme. Ne želim "ništa za mene".", odgovorila je Dee nesigurno, kao da pokušava sebe uvjeriti u to što govori.
"Sorry, mislila sam ako trebaš, znaš da se osjećaš malo bolje."
----------------------------------------------

Sjedila je s njima, i promatrala ih. Tako je žudila za drogom. "Samo malo", mislila je "Samo da to još jednom osjetim"...
Pozvala je Jake-a na stranu. On je rekao "Ja častim, welcome back"
Iako je bila zbunjena, i nije htijela opet početi, povukla je.
Kako se dobro osjećala ušmrkavajući. Zaboravila je sve probleme. Kao da su nestali. I ne samo problemi, nestalo je se oko nje, ono društvo bilo je samo točka na cijelom svijetu koji je sada gledala.
Gledala je svijet. Tako je lijep. Sve je tako lijepo i predivno. Legla je na travu i gledala u nebo. Opet je vidjela njegovu ljepotu. Ova predivna plava boja, kao da ju je zvala u svoa prostranstva. Skakala je, pokušavala dohvatiti nebo, s osmjehom na licu.
Nije joj uspjevalo, pa je razočarana legla natrag na mekani travnjak. Prestaje, osjetila je. "Neeee." Mrzila je taj osjećaj, taj osjećaj prijelaznosti u stvarnost. Nije to htijela, htijela je sreću, onu sreću koju donosi droga.
Image Hosted by ImageShack.us

Potrčala je ekipi, oni su joj djelovali sretno, sada ih je konačno opet shvaćala. Našla je Jake-a. "Molim te Jake, još samo gram, platit ću ti sutra, obećajem."
"Dee, dosta ti je, ne pretjeruj. I nije SAMO gram."
"Jake, kada ti ja nisam platila?? Znaš da sam uvijek točna s lovom. Ajde, molim te. Duple pare dobivaš."
"Držim te za riječ. Evo..." rekao je Jake vidljivo sretan što dobiva još jednog "kupca", i pružio joj ispod ruke ono što je tražila.
Sretna, ušmrkala je sve. Nije stajala. Nije mogla.. bilo joj je tako lijepo..
Svijet je opet bio predivan... Nestala je stvarnost, sanjala je predivne snove. Željela je da traje zauvijek.



Oh at least you could trust

For this one last time

It could be alright

For this one last time




Iako nitko vjerovatno nije ni pročitao ovaj dugi post, nema veze.

Nastavit će se.


Ljudi, ja sam otišla na neko vrijeme u Austriju, sve vas pusam i čujemo se kkad se vratim.

22.07.2007. - 22:14 - Komentari { 58 }

*I'm going under*

Ja ga još vidim. Negdje iza mene je, u magli. Doziva me. Smije se. Sretan je.




Prije nekoliko minuta pročitala sam zapisnik od nesreće. Čitam... čitam... i dolazi mi u glavu što se stvarno dogodilo. Dolazi mi u glavu da ga više stvarno nema. Čitam hladno napisane riječi, hladno opisan događaj... Dovraga, nekome je to posao. Nekome, riječi bez smisla, nerazumljive.. Nekome, taj događaj ne znači ništa, jer je još samo jedna u masi informacija koje je čuo. Nekom drugom, ta je vijest bila najgora u životu. Netko je dok je čitao te riječi po milijuniti put patio kao i prvi. Taj isti netko umro je iznutra kada je ta osoba "otišla".
Image Hosted by ImageShack.us

Počinjem si postaavljati pitanja koja me neopisivo grizu. I stvarno, mogu li ja reći da sam sretna? Iskreno, ne mogu. Smijem se... i pomažu mi ti lažni osmjesi. Shvaćam da ih savršeno glumim.. shvaćam da svakim danom sve savršenije lažem ljudima.. Lažem o svojim osjećajima. Da, možda ipak nisam tako jebeno dobro.
I voljela sam život, ali ozbiljno, bila sam osoba koja je uživala u svemu.. u kiši, vjetru, svakom novom zalasku Sunca, svakom novom osmjehu osobe koje volim.Sada.. ne uživam u životu kao prije, u potpunosti. Ne uveseljava me više ni jedna od ovih kao nebitnih stvari. Zapravo, totalno mi je svejedno hoću li se ujutro probuditi.

Image Hosted by ImageShack.us


Hello I'm your mind giving you someone to talk to..



Image Hosted by ImageShack.us

I sada, razmišljam o raju. Pitam se postoje li Bog, raj i ostale parodije oko toga. Postoji li išta nadnaravno, uzvišeno?
Ili je cijeli život velika laž. Postoji li nagrada poslije za dobre ljude?
What if God was one of us?
I sad, kao u svakom američkom romantičnom filmu, ova priča trebala bi imati sretan kraj. Trebao bi doći anđeo koji će sve spasiti. Mog, anđela nema, izbrisan je s lica zemlje.Pa, žao mi je ovo nije to. WELCOME TO REALITY!



Anđele, fališ mi! I znaj da te volim bez obzira što te nema. Jer.. ti živiš u mom srcu. Dok god ja živim.



Image Hosted by ImageShack.us


10.07.2007. - 17:25 - Komentari { 77 }

¤Da, totalno sam izgubljena u ovom svijetu, i šta sad?¤

Još jedan dan, i upisi.
Imam 57 bodova, dodajmo da sam ih trebala imati više, i nemam ideje di da se upišem.
Htijela sam u drugu, ali brijem da nemam šanse da tamo upadnem. I ne znam, tamo di hoću nemam bodove, a tamo di neću imam.
Savršeno.
I sad sam toliko živčana i ne znam što da radim.
Dakle, ljudi ako imate nekakav prijedlog, recite.
Šta ja mogu, ne znam što hoću i što želim biti. Zapravo, ja bih i dalje htijela biti ona mala klinka koja se ni oko čega ne mora brinuti. Htijela bi se samo igrati i zajebavati. I zašto ne može tako biti?
Glupa srednja, mrzim juuuu.
Image Hosted by ImageShack.us



Tell me I'm frozen

But what can I do?

Can't tell the reasons

I did it for you



Da si malo odvratim misli napisat ću nešto o mojim kutchkama=)Poredak nema nikakve veze s time koliko ih volim, ili nešto slično. Nasumično je=)


Tina-Ona i ja smo se mrzile do 5. razreda. Ne znam zašto, ali bile smo najveće protivnice. Nismo dale jedna drugoj da igramo zajedno lovice, i te spike.
Ali onda smo se počele više družiti, i to je bila ljubav na prvi pogled, ili drugi. Ne znam.Moje malo prase, podriguje više od mene, i smiješno se smije.
Skroz je spaljena i luda osoba. Smotana je da više ne može biti, ona je uz mene osoba koja se može uvijek zbrukati. I njoj mogu reći sve, jer će me ona slušati i neće mi se smijati, štogod to bilo.
Volim ju još zato jer na svakom nađe nešto dobro. Makar to bila najgora osoba na svijetu, ona će reći da ima nešto lijepo na sebi, ili neku dobru osobinu.
I jako je lijepa, iako ona ne misli tako, ništa joj na njoj ne paše. I još mi je nešto posebno kad sam s njom, možemo šutit cijelo vrijeme(iako je to malo nemoguće uz nju=)) a da se osjećam potpuno dobro.
Ima svoj stav, i boli ju briga što drugi misle. Ide u primjenjenu, moja mala umjetnica. I nadam se da nas srednja neće rastaviti.
Bila je uz mene kad mi je bilo puno sranja, i nije mi dala da si napravim nešto grozno.
Tina, volim te.
P.S. njeću takoooooo

Image Hosted by ImageShack.us



Tea-E ona je moj malo posmehinček. Njoj je sve smiješno, i onda ako meni i nije smiješno ja se počnem smijat.
I ona jako slatka. I sluša iste stvari kao i ja.
I ona je uvijek tu za mene. Možda je čak i najviše bila uz mene u mojim sranjima, mogla sam ju zvat usred noći, našle smo se kad god sam ja poželjela.
I ja i ona smo stalno na trgu. Ne moramo ništa radit, možemo samo hodat oko konja a nama je super zabavno.
I s njom je jako zabavno.
I ona mrzi narodnjake, i svoju kosu(hehe, ali zato moju voli).. nja nja
Tea i ja imamo isti ukus. Gotovo u svemu, i zato imamo puno iste odjeće, stvarno puno. Čak nam se i isti dečki uvijek sviđaju(to nie dobro)..
I neki dan mi je napravila neku kao prezentaciju u power pointu. I to me jako rastužilo, i jako sam se plakala. Pa sam ju nazvala i ona mi rekla da ne plačem, da nije to htijela.
I ja hoćem da zauvijek budemo frendice. I da s 50 idemo zajedno na kavicu i slušamo rok skupa=)
Tea, da, i tebe volim=)
Image Hosted by ImageShack.us





Dora-Ona je moja mala šminkerica. Prava šminkerica, ali se uopće ne ponaša tako.
Kad je došla, u petom razredu, jako smo se mrzile, i međusobno ogovarale.
Onda, kada smo se počele više družit shvatile smo da smo si ok.
S njom mogu ozbiljno razgovarat o životu, jer se i ona malo ozbiljnije ponaša.
Neopisivo odgovorna osoba. Osoba koja u isto vrijeme ima osjećaje ali se pravi hladna.
Treba ju malo prokužit.
Ima lijepe zelene oke, ili smeđe. Ne, znam kakve su joj oči, ali ne mogu procijenit točno koja je boja.hehe
I ona i ja smo trebale ići u istu školu, aliii, briem da ja tamo neću upast.
I čudno, ne smeta me što sluša narodnjake, jer nije fejk. Ne mjenja se zbog drugih.

Ona je super sportašica, moja dugoprugašica.
I volim ju iako se u zadnje vrijeme malo puno svađamo.
Dora, volim tee.
=)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us




Cure nadam se da ste u ovim godinama našeg druženja shvatile koliko vas volim.
I ne želim da se ikad rastanemo. I nadam se da ćemo si i dalje ostat super frendice, ne znam da kažem naj, jer ono, ljudi se razdvoje, u srednjoj si nađu novo društvo, novu sredinu, i zaborave na frendove djetinjstva.
Ali ja se u svemu ovom nadam da se to nikada neće dogoditi.
Us4-4ever!!!
Image Hosted by ImageShack.us




You and I just have a dream

To find our love a place, where we can hide away

You and I were just made

To love each other now, forever and a day



APDEJT
Pa evo, da se malo javim. Upisala sam 12. gimnaziju.
To je tu blizu mene tako da je to jedan od razloga. I svi pričaju da je loša. Ali nije. To se priča zbog toga jer nije šminki i razglašena. A, i nalazi se u dubravi. Spomenimo da sama pomisao na dubravu neke ljude straši. Ono, mafija i još neke "nacionalnosti"...XD A, i blizu placa je, ono. I dolje šminkeri. !2. rula(to ja sebe tješim 8D.)
A eto, ja sam sad tamo, pa ćemo vidjet kako će bit.
-----------------------------------------------
Ovo gore što sam pisala o ovim curama, ne znam, osjećam kao da nisam pisala. Ponekad mi je svejedno što ih neću vidjet. Štoviše, nekad se veselim da se nećemo više čuti niti imati kontakta(možda)
Da, male stvari me mogu jako izživcirati.
------------------------------------------------
To bi bilo sve.
Pusa vas sve vaša HaRd
Image Hosted by ImageShack.us

01.07.2007. - 12:56 - Komentari { 65 }

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.