...my heart isn't a playground...

18.02.2006., subota

Seksi boy-Dino,Gardeland=))

Evo,da vam predstavim i ovog talentirano inteligentnog dečka...Dino je zgodan,komunikativan,dobrog tijela..Ma,san je svake cure! Prolazi s 5.0 i misli upisat višu manekensku u Milanu. Što još više reć o njemu?!?! Voli cure s dobrom guzom,ekstenzijama i po mogućnosti da je mama profesorica =)... Svima je spreman pomoć u svakoj situaciji...I,da neodoljivo je privlačan u košulji «OBN Super Star»...=)

Image Hosted by ImageShack.us


Kaj ima novoga kod mene?!?! Pa više manje je sve po starom...E,da u 5 mjesecu idemo na izled u Gardeland na 2 dana...Razred mi je nabrijan do jaja na taj izlet...Već smišljamo ko će s kim bit u sobi...Jedva čekam...=)))
Nives je neki dan imala fotić u školi,pa smo se nafotkavali pa ću metnut neke fotke...Danas mi se nekak nejde van...Črbek i ja smo se dogovorili da ćemo kod njega gledat filmeke...Vani je već dosadno..Sve je isto samo se kad-kad neko novi zbari i onda je to tema koja se povlači cijeli tjedan po društvima...
I tak...Ne znam kaj bi mlela...Idem rađe spavat...E,tak bi htjela zaspat i pobudit se,otić k Črbeku i da već sljedeći dan u rano jutro krećemo za Italiju,u Gardeland...=))
Uf,nabrijanus...=)

...mi u razredu...=)
Image Hosted by ImageShack.us

...Ema,Maja i ja...=)
Image Hosted by ImageShack.us

...Nives i ja...=)
Image Hosted by ImageShack.us

...Zdenkich moj mali,Andeja i ja...=))
Image Hosted by ImageShack.us



- 17:12 - Komentari (6) - Isprintaj - #

12.02.2006., nedjelja

IF THEY HURT U...THEY HURT ME TOO...=)

Samo će ti pravi prijatelj reći da ti je lice prljavo...I to je totalno točno...I znam par osoba koje će mi uvijek reć kaj me ide i pomoć mi u isto vrijeme...Zvonimira...Ne znam zakaj al imam neku potrebu spomenut je...Imamo čvrsto prijateljstvo,barem s moje strane...I nije da se mi sad svaki dan moramo čut i ispričat se...Neee...Čujemo se jednom u mjesec,dva al se onda poprav razgovaramo,po 3-4 sata s malim prestancima...I volim ju...I znam da bu za mene sve napravila ko i ja za nju i pomogla mi kad bum god to trebala...I trebam ju...I tak si olakšam dušu kad se čujem s njom jer znam da joj mogu reć apsolutno sve...I dok pričam s njom,tak mi se sve čini rješivo i bez ikakvog problema...I to je jedan od razloga zbog kojih bi mogla s njom pričat dan i noć...A to je ono: osobe na koje najmanje misliš da će ti bit pravi prijatelji,da će ti pomoć i da od njih neće tvoje riječi otić nikam dalje,se uvijek nađu prvi koji su uz tebe!
Image Hosted by ImageShack.us
zVONCHY & JA...=)))

Jednom će shvatit šta je izgubio...I tako će mu bit žao...Al dobro,ja sam ostavila njega zbog drugog tak da nemam prava išt pričat...I ne mogu vjerovat al jučer sam dok je došo kod Črbeka doma skužila da mi više srčeko ne tuče tak brzo dok ga vidim...I užasno sam sretna zbog toga...Onak,sjedim kraj njega i govorim sama sebi: «Daj,Jelena jel te bude kaj zapeklo?!?! To jeON...!» i niš...I obuzela me neka toplina iznutra i znala sam da je to baš to...I sve je bilo rezultiralo konačnom odlukom kad se Črbek pojavio iza mene i stisnuo me onak jakooo....I uz njega se osjećam baš onak-POTPUNO...I jedva čekam da dođe danas k meni,da si legne pokraj mene i da me stisne onak jako...On mene ne treba niti poljubit niti niš,sam me stisne i ja znam da mi je užasno stalo...I najteža stvar koju ću ikad morat napravit: otić od njega pretvarajući se da ga ne volim! Al nikad neću otić pa...
Image Hosted by ImageShack.us

Jučer je inače bilo odlično vani...Oko pol 8 sam došla k Ani i tam je već bila Martina...Zapalile smo si..Evo i Eme...Maju smo čekale...oko pol 9 smo bile kod Tina doma i našle njih sve tam: Menga,Silov,mali Silov,Andrić,Jajćčan,Fak,Cak,Janeš,Cheyn,Čičak,Ferko...Kasnije su još došli Justin,Komšo i neki treći lik,Anja i Leon...I strgale smo se od smijeha...Oko 11 smo otišli u Toto i rokali tam...Tin se ubio...Pa su se Jajčan i Potković potukli...Ferko je pizdio na sve...Mali Brc je jedini tam bio trijezan pa smo ja i on paradirali sa svima...Črba je bio gotov...Onda je ekipa popizdila i otišli smo na Zelju...Al ja nisam mogla otić bez njega...Ema mi je rekla da nemam brige,da idem,da nas čekaju na Zelji...Čičak je otišo samnom da nejdem sama...Našli smo ga...Odvukla sam ga ne nekakve stepenice...I pričali smo...2 sata...I kolko god bio pijan znam da je sve kaj mi je reko i ispričo istina...Neću o svemu...Svi su bili na Zelji za to vrijeme! Oko 1-pol 2 smo otišli nas dvoje do Tota di si je popil mineralne i zajebavo Suzanu i Jelenu...Pa na Zelju...Pa plesat...Menga i ja smo cijelu noć nekaj paradirali i isprobavali plesat na sve moguće načine...Još nam je dobro i išlo s obzirom na to kakvu su trulu muziku puštali...Onda smo se ljubili...Pa opet plesali...Pa se ljubili...pa oko pol 3 otišli van i...A ne znam...Bilo je dobro...Ubiti...Da,jako dobro...Svoje cure od 12 nisam niti vidla...Ne znam niti kaj je bilo kod njih...A pemo na kavu...Odma sutra...
I to je to...Nives,Daniru,Tihanu uopće nisam vidla...Daniru sumljam da bi i vidla..Ima ona pametnijeg posla...=))
Puse svima...Pozdrave šaljem...

Image Hosted by ImageShack.us
...moje ženskice...=)
- 14:05 - Komentari (11) - Isprintaj - #

02.02.2006., četvrtak

....lijep i sunčan dan...Bar meni...=)

Neka nova ja?!?! Eeee...Totalno...Ne mogu vjerovat kak se dobro osjećam...Vratio se!!! I znala sam da će se vratit sam je bilo pitanje vremena...I bila sam u totalnoj dillemi ova 3 dana jer nisam znala kaj da napravim i nitko mi u tome nije mogo pomoć jer ak ja sama ne znam (kak bi Ana rekla) kak bi onda drugi znali...Al današnji razgovor s Črbom mi je bio i previše potreban. Imali smo baš onaj savršen,istinski razgovor i sad sam sigurna u ono kaj oću..Ovaj put ne odlazim...Ostajem gdi sam sretna i di se dobro osjećam,ostajem NJEGOVA jer tu mi je mjesto i to je to...Sretna sam..Sve su mi se kockice posložile na mjesto,svi se dani čine jednostavniji i vedriji! S njim imam sve ono kaj sam 2 godine tražila na drugim mjestima i lagala sama sebi svaki put da je svaki od njih onaj pravi..Kaaaak volim ovaj filing...Đizuuuuz...Mirnija sam uz njega...Bolje vidim i shvaćam neke stvari od kojih sam do nedavno bježala ili se pravila da ih ne vidim...Al sad sam otkrila filinge od kojih sam bježala i neda mi se više «trčat»...Umorilo me to..Sad ću se stacionirat i vidjet kaj će mi vrijeme donijet...Al kak je krenulo-bit će sve super...Ema je danas ipak imala dobar predosjećaj...Volim njene predosjećaje! =)
Sad znam da mu je stalo i vjerujem mu...Vrijeme će dokazat jer sam pogriješila i jel sam se zajebala al NISAM...Znam da niiiisam...I to je to...Nemam više kaj za reć...Ostavit ću sve druge filinge i razmišljanja u svojoj maloj ludoj glavi..Nek budu tamo na miru...Srčeko mi onak jakooo kuca...I imam leptireke u buši...To je lijepo...Nešt najljepše...=)
Pozdrave šaljem svima i odoh...=) kizzek...

Image Hosted by ImageShack.us
...zbog njega ovakav post...Črbek i ja...=)


Image Hosted by ImageShack.us
...Čičak i ja...=)=)=)


Image Hosted by ImageShack.us
...Iva i ja...=)


Image Hosted by ImageShack.us
...Maja i Ema...=)


Image Hosted by ImageShack.us
...Ana i Martina...=)


Image Hosted by ImageShack.us
...Marta,Ema i Martina...=)


Tek tolko da nas malo gledate...=)




- 23:18 - Komentari (27) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>