Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweety666

Marketing

Seksi boy-Dino,Gardeland=))

Evo,da vam predstavim i ovog talentirano inteligentnog dečka...Dino je zgodan,komunikativan,dobrog tijela..Ma,san je svake cure! Prolazi s 5.0 i misli upisat višu manekensku u Milanu. Što još više reć o njemu?!?! Voli cure s dobrom guzom,ekstenzijama i po mogućnosti da je mama profesorica =)... Svima je spreman pomoć u svakoj situaciji...I,da neodoljivo je privlačan u košulji «OBN Super Star»...=)

Image Hosted by ImageShack.us


Kaj ima novoga kod mene?!?! Pa više manje je sve po starom...E,da u 5 mjesecu idemo na izled u Gardeland na 2 dana...Razred mi je nabrijan do jaja na taj izlet...Već smišljamo ko će s kim bit u sobi...Jedva čekam...=)))
Nives je neki dan imala fotić u školi,pa smo se nafotkavali pa ću metnut neke fotke...Danas mi se nekak nejde van...Črbek i ja smo se dogovorili da ćemo kod njega gledat filmeke...Vani je već dosadno..Sve je isto samo se kad-kad neko novi zbari i onda je to tema koja se povlači cijeli tjedan po društvima...
I tak...Ne znam kaj bi mlela...Idem rađe spavat...E,tak bi htjela zaspat i pobudit se,otić k Črbeku i da već sljedeći dan u rano jutro krećemo za Italiju,u Gardeland...=))
Uf,nabrijanus...=)

...mi u razredu...=)
Image Hosted by ImageShack.us

...Ema,Maja i ja...=)
Image Hosted by ImageShack.us

...Nives i ja...=)
Image Hosted by ImageShack.us

...Zdenkich moj mali,Andeja i ja...=))
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 18.02.2006. u 17:12 sati.