KISS ME

utorak, 05.04.2005.

MOJIM BLOGERIMA

Uz malo truda, malo sam čeprkala po vašim blogovima...i donijela dijelić svakoga od vas... Nadam se da se nećete ljutiti..i da mi nećete zamjeriti... Na neki način to je moje hvala vama, što čitate moje postove i dajete svoja razmišljanja i komentare... Jer ovdje bez vas, osjećala bi se kao stanac u tuđini, a ovako se osjećam sretnom. HVALA što me potičete da pišem i dalje i što mi dajete inspiracije. Hm prije nego što počnem filozofirati, bolje da stanem.. ;)
Pa evo....

SOMETHINGELSE=.. zašto mnogi misle da je nemoguće voljeti iskreno...nesputano..bezuvjetno..zašto se mnogi skrivaju od sebe samih..zašto je tako teško shvatiti da smo tako savršena bića i da sve što nam treba leži na samoj površini nas samih..ali jedna istina je neosporiva..najočitije je ponekad i najteže vidljivo...


(lijepe misli, lijepi tekstovi...zanimljiv blog)

LOST SOUL AZATHOTH= Naravno, voljeti ne znači biti sretan, ali voljeti znači živjeti... voljeti i biti sretan je očito ideal kojem se može težiti, ali ako je to Smisao života, onda više nema lutanja kroz život...ljubav je žrtvovanje za sve one koje volimo..zato se nemoj bojati krvariti zbog ljubavi...Krv je život, a život je ljubav!


(predivna duša na ovom blogu... toliko nam puno daje svojim pjesmama i tekstovima....nekima je pomogao i da uopće čuju za blog.. ;) i da ga otvore.. ;), samo nek nastavi svojim stilom i dalje..koliko god ponekad pisao nostalgično i u «tamnim bojama», njegovo srce je veliko i toplo... )

ARAGORN=..već jako dugo nisam plesao..kojih 5 mjeseci..ne pitajte zašto. Jednostavno nije bilo prilike, a volje još manje....do sinoć. Baš sam se dobro isplesao..klasični plesnjak uz živu muziku,curu, dodir, osjet. Osjetiš onu igru između dva tijela,koja pokretom prate jedno drugo, iščekujući i istodobno reagirajući. Fakat dobar osjećaj...Znate vjerojatno o čemu pričam....


(simpatičan bloger, jednostavnog stila s kojim zna puno puta i nasmijati... jako mi se sviđa ime njegovog bloga... ;) )

BAKLJA= njega sam oslobodila onog dana, a sad je vrijeme da potpuno oslobodim sebe okova prošlosti..slobodna sam...vrijeme je da idem dalje.. i već neko vrijeme ja idem dalje..znam da negdje diše netko za mene na ovom svijetu..znam da je tu i da ću i ja biti sretna..
«Gledaš me sa suzama u očima..očima punim očaja,
Sad se kaješ jer nisi uzeo «srce od blata»,
Plačeš jer znaš da je možda baš ono bilo...od zlata.»


( predivan blog, prekrasne pjesme.... svaka ima svoju poantu....vidi se da je osmišljen s puno srca i duše.. njene pjesme su predivne, ponekad se postidim svojih kada pročitam njene.... )


TINY DANCER=Nakon odluke da promijenim neke stvari, ali najviše stav same sebe prema životu, odlučila sam si kupiti neki novi cd...za nov početak..izbor je pao na brazilian groove, Mislim da nema dijela zemaljske kugle koji ja ne bi htjela posjetiti...ali nešto me posebno privlači zemljama kao što su Španjolska, Portugal, Brazil, Bolivija.. U nedostatku financijskih sredstava ostaje mi da pustim svoj novi cd, plešem sambu i maštam o toplom vremenu, prašumama, plažama, karnevalima i ludim provodima na drugom kraju planete.


(skroz simpatičan blog, lijepe slikice, tekstovi, razmišljanja, slično nekak i mojim nekim razmišljanjima, mogu i sama sebe prepoznati u nekima od njih... )

MISLI JEDNOG....=ne znam što je to u dečkima..da ih privlače samo oni jebeni pornići..naime kada god na posao, ponesem nekom kolegi nekakav cd drugi pajdaši samo pitaju jel to nekakva pornjava..de i meni posudi. Pa jebemu zar samo na to mislite? Ah kvragu i ta današnja mladež...
Volim prvi april, postao sam ujak, dobio malog nećaka, nisam dobio otkaz, bilo mi je ugodno i na poslu, imam preko šest stotina posjetitelja na blogu i sve je super...


(jako lijepi blog, jako lijepi tekstovi, sviđaju mi se neka razmišljanja iz muškog kuta... uvijek rado svratim.. ;) )

DODIR= «Još samo malo od ljubavi umorna,
Zaspat ću ispod nebeskog popluna,
U naručju tvome, topla i snena
Opet ću ćutjeti da samo
Sam žena....»


(ne znam šta reći o ovom blogu, osim da meni daje inspiraciju... odiše tolikom toplinom i snagom, predivne pjesme, svi koji žele pobjeći i naći utočište..ovaj blog to i pruža.. )

SVEMIRAC= danas, osim što je bio prekrasan dan, naučio sam i jednu novu riječ; «čalabrčak» ;)
...već nekoliko dana jedna misao mi se provlači glavom, razmišljam i provjeravam ono što razmišljam i dođem do zanimljivog zaključka; moj život su u nekoliko ključnih trenutaka oblikovale plavuše.. grozno..grozno...


(ah moj dragi svemirac... ;) s obzirom da sam i ja plavuša... hm... bolje ti malo pripazi kaj pričaš..hehe..šalim se... toliko mi je drag ovaj blog... da ga jednostavno uvijek moram posjetiti... jednostavan, simpatičan, poučan, sa iskustvima iz svakodnvenog života.. ;) )

VATROSLAV LISINSKI= ...nit više itko traži svoju «jedinstvenu ružu», nit itko više zna što to znači...zato odlučih svoju priču o asimetričnoj jeli podijeliti s vama..... na vama je da to sjeme ljubavi, ljepote i mašte ne zadržite samo za sebe, već da ga sijete u srcima onih koje volite...


( samo pohvale, kao što je dodir blog ženske duše, tako je ovaj blog, blog muške duše.. predivne i poučne pjesme..)

SKORPION= samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude i cili Split poludi... zašto ovaj blog? A nagovorilo me, a mene ka teško nagovorit....


(ful simpatičan blog... može se naći svega po malo, pjesma, tektova, slika, psovki.. ;), hehe..ma šta reći..genijalno.. ;) )

DALIBOR=Gotovo je! Puko sam! To više nema smisla! To više ne može ovako! Sav taj trud...Ma..gasim ovaj blog! Kraj!! Prvi travanj je dan stvoren za šalu i u tom svjetlu gledajte prošli zapis, iako su neki možda pomislili da sam zreo za psihijatriju. Naravno da ću vas nastaviti gnjavit sa svojim postovima ( na vašu radost ili žalost)!


(iako nas ponekad iznenadi ali sve je to šala.... svejedno jako simpa, lijepe slikice, zanimljive studije, a kao što i sam kaže razmišljanja jednog studenta, jako pametna ;))


DAFNE= ne otvara mi blog... šteta jer bio mi je jako drag..


POLUUSPAVANKA=ne znam da li je to samo kod mene tako..ali ovaj blog mi se isto neće otvoriti..


Sve kritike su dobro došle, stoga navali narode.. ;)

- 16:33 - Komentari (15) - Isprintaj - #