x WTF BRAIN?! x

05 listopad 2012

eh blogeri, školica, školica:$
pa, obzirom da već nisam napisala post dosta dugo imam puno toga u glavi ali poštedjet ću vas pretjerivanja.
Gotova sam, preboljela sam. I dalje ga viđam, svakodnevno. Ali, tuga se pretvorila u bijes, a bijes se pretvorio u "fuck this shit". Čujem da je krenuo dalje. Nije loše, moglo bi se reć da je djevojka čak i slatka. Pa, sretno im.

aaaa, škola ko škola. Gimnazija dosadna kao i uvijek. Glazbena je zapravo postala i dinamična. Stvari su se prilično zakomplicirale, skladbe su puno kompleksnije, harmonjia još teža... ali, toju sve čini zabavnijim nego ikad :)
Shvatila sam da se, otkad sam krenula u 2 srednje škole, redovito svađam sa starcima. Tjedno po 3-4 svađe koje završe prijetnjama i opasnim durenjem obje strane postale su nešto redovito, navika. Svejedno mi je, prestat će.

Imam novog dečka. Zvuči katastrofalno loše.

Ali nije. Predivan je, savršen je, romantičan, divan, prelijep. Samo mi treba vremena. Prečudno mi je sve to, dogodilo se prilično naglo, u roku od jednoga mjeseca, ali dečko mi je stvarno drag i puno mi znači. A nadam se da je ovaj stvarno iznimka od tipičnih muških sranja.
Nismo se ni upoznali tipično. Zapravo, na jedan sasvim filmski način. U tramvaju, dok si međusobno nismo znali ni imena. Ali, sudbina je htjela...

Već sam lagano umorna od ove škole. Stigla je i prva temeperatura prouzrokovana učenjem i trčanjem iz škole u školu. A nisu prošla ni 2 mjeseca. Super.

Ništa, da ne duljim sa svojim sarkastičnim izjavama, do čitanja.... kiss:)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.