Volim narodno!!!

Volim narodno!!!

16.06.2006., petak

Tulum kod Bezjaka!!

Evo da vam se javim sa vijestima o Bezjakovom tulumu.....

Ne sjećam se baš puno toga, ali samo znam da sam se narokala!!
Tulum je počeo oko 19h...Svi koji su bili pozvani su i došli. Kad smo došli tamo....čekala nas je cuga i dobra mjuza, a najbolje od svega je dobra ekipa.
Počeli smo prvo sa točenjem cuge ( alkohola ). Nakon pola sata sobe su bile pune pijanih parova...ništa čudno za nas!!
Neke od cura su čak prevarile dečka nakon samo dva dana hodanja! Nije ni čudno kada smo svaku sekundu pili sve više, i više alkohola. Neki od nas su čak i plesali po šanku...baš se pitam ko je to bio....Bib@ - morali su je skidati sa šanka i voditi je van da se ne bi ubila koliko je nespretna u takvom stanju!
Ja sam nakon nekoliko čaša bambusa, piva i drugih stvari...zuzela jednu sobu sa Benijem u Bezjakovoj kući. Nebi baš pričala o tome u detalje..jer to je ipak moja intima...ali samo vam mogu reći da je bilo FENOMENALNO!!!!!
Sanjin, moj dragi prijatelj iz razreda - slavni državni prvak u malom nogometu - je tu večer smokinpopušio SAMO dvije kutije cigara, a on je inače veliki protivnik pušenju - cigara - Moš si misliti!!
Uglavnom bio je živi i mrtvi smijeh.


- 20:11 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (3) - Hrak...šta će ti to?! - #

15.06.2006., četvrtak

Jedva čekam današnji dan!!

Danas će se održati tulum kod Bezjaka...Sve je kupljeno...cuga...jelo ( 4 jumbo pizze )....cigare...i tak
ovo je samo mali kratki uvod ali budem vam napisala sutra ujutro šta smo sve to radili na tulumu!!!
KI$$
- 15:30 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (3) - Hrak...šta će ti to?! - #

12.06.2006., ponedjeljak

Jedna supeer vijest!!

Kao što sam bila rekla....išla sam u petak na Lovorku....bila sam voditeljica sa svojom frendicom
( vodile smo program zajedno ) i tako..... Sandy i ja smo imale plesnu točku i super smo je izvele samo što je Sandy pala na kraju...ali to nema nikakve veze jer je sve ostalo bilo genijalno!!!!

Nakon toga je počeo nogometni turnir, a i kasnije je došao Arni...rekao je da odemo se prošetati i tako je bilo...zapalili smo cigaru i malo poslije toga me je pitao za hodati....i ja sam naravno rekla DA!! Šta bi drugo rekla??!

Uglavnom sve je supač kod mene....
Što se tiče ostalih stvari...ubrzo završava škola za 3 dana....Danas nam je oproštajna večer od osnovne!!! Biti će tu suza i svakakvih sranja!!
Ove dane ništa nismo radili u školi....samo smo se zajebavali i bilo nam je supač....da je barem bila tako cijela školska godina!!!
Sada ubrzo se upisujem u srednju i još ne znam di da idem....nisam znala da je to toliko teško za odabrati koliko sam mislila...stvarno mozak mi više pucaaaaa od svega togalud....a valjda ću negdje upasti!!
( mislim znam da hoću ) samo što ne znam gdje?!! To je jedan veliki ?

I tako...zhvaljujem se na komentarima....ostavljajte ih i dalje!! Pusa svima!!kiss

- 09:00 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

09.06.2006., petak

Evo mene nakon dužeg vremena!!

Kako ste ljudovi?! Šta ima novoga kod vas!?Kod mene je kraj školske godine....uskoro! Još samo 3 dana.Danas je petak....i željno sam isčekivala ovaj dan. Zašto? Zato jer danas idem na Lovorku gdje će se održati svečano otvorenje povodom SV.Vida....ali to nije razlog zašto sam sretna....
Sretna sam zbog toga što ću vidjeti dečka koji mi se jako sviđa....zove se Arni. Postoji mogućnost da ću prohodati sa njim...ali ništa nije sigurno....ali zagarantirano ćete to doznati jer ću sutra objaviti novi post....Joj..jedva čekam danas - navečer - da ga vidim

Evo nekih blogova od mojih frendica:

Jenny - posjetite taj blog!!
Ivona - metalka
kiss
- 08:19 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (2) - Hrak...šta će ti to?! - #

02.06.2006., petak

Kissač svim blogerima!

Evo mene ujutro opet na infiću...trenutno neznam šta radim, zato jer mi se oči sa lakoćom sklapaju..ne mogu više gledati...Inače ja sam super...I am free!!! Jedna glavna vijest za mene je da se trenutno ne palim u nikoga!! To je supač...
Sinoć sam poslije škole išla u grad sa Puljom..kasnije smo se kod Meca našli oko 20h sa ostalom škvadrom ( Valneom, Nikom, Anjom i Martinom )....i onda kad smo se svi skupa našli krenuli smo na cugu u 2 Lava...ali samo što smo sjeli - prije nego što je konobar došao - smo krenuli u drugi kafić
( Bižu ) jer nam je u 2 Lava bilo bez veze!!
Popili smo kavicu,popušili cigaricu i onda smo krenuli šetati,ali ja sam nažalost morala kući zbog neke usrane večere tako da sam se vratila kući oko 21.50h....
Nakon jednog iscrpnoga dana kao što je ovaj, sam išla spavati jer više nisam mogla..i onda se danas probudila u 06.50 kako bi mogla doći na ovu usranu informatiku..ide mi ovo više na k....
Uglavnom...još želim svima zahvaliti koji mi ostavljaju komentare - nastavite i dalje sa njima....KI$$


blog layouts

- 08:30 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

  • MySpace Layouts


Linkovi

Sve o meni!