Svijet Makrobiotike

Fenomenalna torta od palačinki

Evo nešto friško, ravno sa škole kuhinje čiji sam bila polaznik. Mmmmmmmm

Torta od palačinki

Sastojci:
-14 palačinki (recept se nalazi niže) ili manje ako ispadnu deblje
-1/2 kg lagano izmiksanih jagoda ili marmelada od jagoda
-malo mirina
-1 šalica amasake ili 1 šalica kuhane smeđe riže zaslađene sladom
-250g tofua
-1 jušna žlica aru praha
-vanilija u prahu

Lagano izmiksane jagode pomiješati sa malo mirina. Slagati jedan red palačinke, pa namaz od jagoda. Završiti palačinkom. Amasake, tofu, aru prah i vaniliju izmiksati i premazati preko torte. Zapeći 1/2 h u pećnici na 200 stupnjeva.

06.11.2007. u 17:38 | 18 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (12)
Rujan 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Razmjena iskustava u pripremi hrane i načinu života po principima makrobiotike

Linkovi

Evo blogića koje rado čitam:

Hagakure.blog.hr

ljubav...ah ljubav

Tečajevi izrade seitana i tofua

Ako želite naučiti kako izraditi tofu i seitan...
Kontakt: 091 76 88 694