Ovde cu pisati o svemu i svacemu

Izgledajte mlađe bez estetske kirurgije

Niste zadovoljni svojim izgledom; pojavile su se fleke, bore, mišići su opušteni, imate umoran izgled i beživotnu kožu što još više dolaze do izražaja nakon ljeta i sunčanja.

26

Za otklanjanje umornog izgleda i pomlađivanje lica nije nužan posjet kirurgu, jer postoje nove tehnike koje savršeno zamjenjuju skalpel tako da je dovoljan i posjet malo bolje opremljenom kozmetičkom salonu.

Krema umjesto lasera

Tamne fleke na koži mogu nastati kod prevelikog izlaganja suncu, tijekom trudnoće, zbog uzimanja određenih lijekova ili starenjem. Bez obzira iz kojeg razloga nastaju, većina žena ih želi odstraniti. Ukoliko fleke nisu stare, mogu se koristiti proizvodi na bazi voćnih kiselina i vitamina C, za eliminiranje površinskog sloja kože koji se mogu nanijeti na cijelu površinu lica. Ukoliko se radi o starijim i tamnijim flekama, potrebno je koristiti kreme na bazi supstanci za izbjeljivanje. Krema djeluje tako da reapsorbira višak melanina i sprječava stvaranje novog pigmenta.



Kozmetički preparati sa efektom botoksa

Prve bore koje se pojavljuju su oko očiju i na čelu nastaju uglavnom zbog facijalne mimike. Mogu se ukloniti sa botoksom Dysport-om ili sa hijaluronskom kiselinom. Neovisno koji od ovih tretmana odaberete bore se ispravljaju, ali ne trajno, tako da je neizbježno ponavljanje tretmana. Druga mogućnost, koja je manje invazivna su kozmetički preparati koji imaju djelovanje botoksa. Jedna od te vrste je Botox-like krema (B-Like) koja sadrži peptide, proteinske supstance kao argirelin koje djeluju na mišiće odgovorne za mimiku lica. Dok botoks djeluje dubinski, blokira kontrakciju i paralizira mišiće, peptidi djeluju površinski i opuštaju ih. Rezultati su identični: sitne bore se rastežu, a one veće izgledaju zategnute.



Serum- zamjena za lifting

Poslije tridesete godine konture lica se polako počinju modificirati, a oko pedesete promjena je velika. Nekad je jedino rješenje problema bio face lifting, no danas se koriste tretman na bazi hijaluronske kiseline koji se ubrizgava pod kožu lica te ostaje u dermi nekoliko mjeseci. Na taj način kreira se rezerva tekućine koja licu daje osvježen i tonificiran izgled. Efekti su vidljivi 15 minuta nakon nanošenja; bolja definiranost kontura lica i manje vidljive bore.

17.11.2011. u 21:36 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2011  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Studeni 2011 (12)
Rujan 2011 (4)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

O svemu sto ej bitno a i nebitno....

Linkovi

Sigurne Dojave?

Zaradimo skupa?

Terorizam danas?

Sigurne Dojave.com

Zaradi Online Odmah !!!

Zadar

Plitvice

Dubrovnik

Trogir

Rovinj

Brela

Mythoogy Creatures

Orpheus and Eurydice

Norse Mythology

Meet Soulmate !!!

Autism in Children !!!

Weight Loss !!!

Bestsell Ebooks !!!

Hack Tools !!!

romance !!!

cracks !!!

share cash !!!