Stoliv crna gora plaza - Pronađite djevojku

utorak , 15.01.2019.

Rivijera Nekretnine, Agencija za prodaju Nekretnina u Crnoj Gori










Click here: Stoliv crna gora plaza






Stan je lociran u Stolivu prijatnom starom naselju uz more, 9. Prizemlje: veliki dnevni boravak, odvojena trpezarija sa kuhinjom,... Jedna od znacajnih prednosti je to sto se plaza nalazi odmah preko puta kuce i pogodna je za djecu.



stoliv crna gora plaza

Prcanj je mjesto bogato kulturnim i istorijskim znamenitostima. Lokacija objekta na samo 3 metra od mora, ispred kojeg se nalazi mala pjescana plaza i veliki mol. I neka veca plaza Jaz, plavi horizonti...



stoliv crna gora plaza

Smeštaj: Prčanj, Crna Gora - Ispred stana nalazi se prelijepa ponta i pjecana plaza, sa koje se pruza divan pogled na stari grad Perast i Bokokotorski zaliv.



stoliv crna gora plaza

Prcanj je mjesto bogato kulturnim i istorijskim znamenitostima. Nalazi se izmedju gradova Kotor i Tivat u Bokokotorskom zalivu. Atraktivan mediteranski ambijent i male plaze cine ovo mjesto idealnim za odmor i rekreaciju. Apartmani Pajovic su novoizgradjeni apartmani, napravljeni u kuci na samoj obali mora i luksuzno opremljeni. Prvi apartman je velik 70m2 i ima veliku kuhinju, prostranu dnevnu sobu, dvije spavace sobe i kupatilo. Kuhinja je potpuno opremljena, ukljucujuci i masinu za pranje posudja a dnevna soba ima veliku terasu sa fantasticnim pogledom na more. Svaka prostorija je klimatizovana. Kupatilo posjeduje masinu za pranje vesa. Apartman ima kablovsku tv kao i internet pristup. Drugi apartman je studio apartman. Studio apartman ima jedan bracni krevet i krevete na sprat, kuhinju i kupatilo. Idealan je za parove kao i za porodice sa jedno ili dvoje manje djece. Apartman je klimatizovan i takodje ima kblovsku tv i internet pristup. Studio apartman ima malu terasu sa pogledom na more. Za sve nase goste obezbjedjen je parking. Jedna od znacajnih prednosti je to sto se plaza nalazi odmah preko puta kuce i pogodna je za djecu. Takodje, na Vas zahtjev mozemo organizovati izlete brodicem. Razdaljina od: centra 5000m plaze 10m supermarketa 100m autobuske stanice 25m Prednosti: -pogled na more -parking -internet pristup -terasa -klimatizovano.



Stoliv 2k15
Verujem da si doživela neprijatno iskustvo, sa vlasnicima, nebitno da li je reč o Sutomoru, jer ako je neko loš čovek, loš je ali nama je baš tamo bilo divno! Postoje samo one male , sljunkovite, pored puta... Na spratu se nalazi ista kvadratura, stan izjedna sa kupatilom i kuhinjom. Najpoznatija i najposećenija plaža je Markov Rt. Preko nas možete direktno kontaktirati sa vlasnicima privatnog smeštaja i izvršiti rezervaciju bez posrednika. Stepenicama se ide na nezavršeno potkrovlje... Mesto bogato velikim brojem biljaka koje tu uspevaju - 548 vrsta. Lekovit vazduh-leci bronhitis, asmu, disajne organe.

[Gospođe za avanture|Upoznavanje na engleskom|Sex oduzimanje nevinosti]






Oznake: apartmani, Pajović, &, Prčanj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.