< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Veljača 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

OPIS BLOGA

Po izgledu bloga, neki će pomisliti kao da je tek nedavno nastao.. No ti se grdno varaju.. Ovaj blog službeno postoji od 17.03.2007., 09:03 h.. Zašto je cijeli izmjenjen? Odgovor će rijetko tko dobiti, iako nije tajna.. Uživajte u novom licu mog bloga, i trpite, svidio vam se, ili ne..

LINKOVI

Blog.hr
gadura dizajn
AND1
NIKEBASKETBALL
MMC Galaxy
I LOVE TECHNO
ENTER časopis
JORDAN's Homepage
FORUM.hr

O MENI

UKRATKO:
- ime: Luka
- prezime: tko ne zna, pitat će..
- grad: Bjelovar
- škola: EBB (Ekonomska i Birotehnička škola, Bjelovar)
- trenira: košarku, ljenost..
- sluša: hiphop, rap, techno, dance, trance, house, roditelje, electro, nešto malo rock..

VOLIM:
- sebe xD
- cure
- jest
- košarku
- nogomet
- spavat
- glazbu
- subote
- zaebavanje
- mir
- jutro
- bit ljen
- kompjuter
- internet
- ...

NE VOLIM:
- narodnjake
- thompsona
- umišljene osobe
- arogantne osobe
- egocentrične osobe
- neodgovorne osobe
- nepouzdane osobe
- jeftina vina
- jeftine čokolade
- bijedne sportove
- komarce (grr)
- sve radit odma kada se kaže
- školu
- cure koe puše (cigarete)
- hard rock i metal
- radit bilo šta (osim djecu xDD)
- vrućinu
- ...

Da se zamisliš...

Doseći savršenu brzinu ne znači ići tisuću kilometara na sat, ni milijun, niti letjeti brzinom svjetlosti! Jer, svaki je broj ograničenje, a savršenstvo nema granica. Postići savršenu brzinu, znači biti biti ondje.

Sve manje imam živaca zbog raznoraznih primitivaca, lokalnih moćnika, budala, turbo "Hrvata" bez imalo morala!

Nebo nije ni mjesto ni vrijeme, jer su mjesto i vrijeme beznačajni.

Svladamo li prostor, ostaje nam samo OVDJE. Svladamo li vrijeme, ostaje nam samo SADA. Hoćemo li se na tom putu, između SADA i OVDJE, ipak povremeno susretati?

Ljudi koji prezru savršenstvo radi putovanja, putuju polako i nikad ne stignu na odredište. Oni koji se odreknu putovanja radi savršenstva, mogu stići svuda, u tren oka!

Kada bih bio malo manje normalan, pomalo nastran, skoro bolestan, dvoličan, licemjeran, poslušan, bio bih neke stranke glavni član...

Na svijetu postoje razne stvari, vanjski izgled uglavnom laže, iskrivljuje sliku i svijet nam kvari, a smisao pravi tek bit nam kaže.

Ne pusti sjaju da te zavara i razbij bještavilo lažno! Pronađi srž što istinu stvara, jer jedino to u životu je važno!

Kada bih lago, krao, psovao, al Gospodina poštovao, pa makar sve to bila gluma i fol, bio bih katolik i pol!

Noć... Mjesec i svjetla trepere, isijavaju zrakaste bljeske kroz noć, i sve je tako mirno i blago...

CONTACT

MSN/MAIL:
good_l_cool@hotmail.com

X-FIRE:
99medak99

ICQ:
413-331-445


ponedjeljak, 26.05.2008.

Konkretno javljanje...

Prvo konkretno javljanje nakon 25 dana... Glasanje je prošlo loše za mene... Nadao sam se da ću obrisat.. Ovo što sad pišem post, taj će bit zadnji sve do kraja nastave... Tako negdje... Eh, jbg! Bila je firma (krizma, sveta potvrda, kak već hoćete)... Prošlo je super! Stavio sam i slike, pa zato pogledajte dolje ako želite... U subotu, od 10 do pola 2, ja sam moro tam na suncu čulit ko konj, da se ovi popovi izlaprdaju tam! Izgubio sam živce! Koji k***c oni tam nas zadržavaju 3 sata (misa je bila od pol 11 do pola 2), pa jel nie dovoljno barem sat vremena i pošaraju nas s onim smrdljivim uljem po čelu i mir! Zbog toga, nema mene više u crkvi do Božića (nie samo zbog toga, al ajrofl)! Dobio sam... Hmmm... Mnogo toga... Ne da mi se tipkat... Samo ću reć da sam dobio 1500 novaca... Ma i to mie dovoljno (past će jedna plazma u sobi još malo ^^)... Kad sam kod te subote, išao sam naravno u grad... Prvo smo išli u borik (Futy i Šantek su rođendan slavili), pa smo oko 10 došli mi do sedmice... Malo smo ludovali tam(Matko se naroljo ko pajcek xD), a onda sam ja ih malo napustio... Otišo s Anomnaughty.. Da, volim je, nema šta! Škola... Hmmm... Ne ide baš sve kak bi trebalo ić, ali preživjet ću nekako... Iz matematike sam izgubio nadu da imam 5 na kraju (pf! je, da, koe čudo!) jer sam dobio 2 iz testa.. A moram dić neki predmet za 1 ocijenu da imam 5 na kraju jer mie prosjek 4.4... Eto, to bi bilo to, sve vas pozdravljam, a pogotovo "SviZnajuKoga", uživajte koliko možete, jer sad u 6. mjesecu bit će ludo! Terezijana, kraj školske godine, pa malo kasnie i europsko prvenstvo, pa streetball! Uf! Kad samo pomislim.. Aj, komentirajte, i budite pozdravLJENI! mah

A sad fotke:

Moj kum i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Moja seka i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| one is enough (11) | [DEFAULT] | ## |

subota, 17.05.2008.

Kratko i jasno...

Javljam se nakon puno vremena, i dvoumim se da li da zbrišem svoj blog ili ne? Nekako mi se ne daju pisat postevi, ali nekako mie teško obrisat blog jer je već prošlo više od godinu dana kako postoji... Zato, vi odlučite!


Create polls and vote for free. dPolls.com


Glasanje traje samo tjedan dana...

Pomozite, i bok! ^^




| one is enough (11) | [DEFAULT] | ## |

četvrtak, 01.05.2008.

My luck against me...

Da, da.. Luka se malo uljenio pa mu se nikako nie dalo napisat novi post... Ko da je to šta čudno... Opet, ne sjećam se svega što se dogodilo od 14.4., ali natipkat ću čeg se sjetim... Kao što naslov kaže, sreća se okrenula protiv mene... Ponajviše u školi... Ne znam sad jel to sreća, ili mi bog vraća za svu moju ljenost... Krenimo s nizom nesretnih događaja... Izgubio sam loptu, dobio iz matematike 3 iz testa, to sam i očekivao... 1 iz bilježnice iz matematike... I to na jako glup način... Baš na dan na koi sam zaboravio bilježnicu, peder kupi i ocijenjuje! I dok je svima ocjenio, kaže meni da imam vremena do drugog dana, da ga moram nać u školi i predat mu... Tražio sam ga, naravno, nisam ga našao headbang... Iz testa iz kemie sam dobio 1, što sam i očekivap jer za 2 napisana odgovora ne možeš dobit više... I odgovarao sam kemiju što opet nie dobro prošlo, jer sam pobrko malo definicije, pa sam dobio 2... To bi bio taj pakleni tjedan... Kojeg se ne rado sjećam... Ondaaa... Bio sam u subotu u gradu, ništa posebno... Dobio poklon od Anerofl! U nedjelju sam opet čulio na misi zijev.. I onda ovai tjedan krenuo dobro i završio dobro... Dobio 5 iz lektire... Juju! smijeh I fiziku sam napiso bog zna kak.. A valjd će bit 3... I onda konačno četvrtak, 1. svibnja (ilti 1. maj)! Najeo sam se ko konj, i odmaro cijeli dan... I još uviek odmaram! ^^ Sad taj produženi vikend... To se liepo naspavam... I onda opet škola, ali tzv. "prolazni" tjedan... U pon škola, uto nacionalni, sri projektni dan, čet nacionalni, pet škola, al nmv... Bem ti al je ovai post dosadan... Samo škola škola škola... Aj da malo razbiem školske teme... Dobio sam od kuma poklon za krizmunaughty! juju! smijeh Dobil sam Sony liniju, 155W s audio-in... Sad sam sie prispoio na komp, i sve šta hoću slušat na kompu, čue se ljepše na liniji! ^^ Ondaaa... Napravio sam iz dosade malo video o Bjelovaru... Ako vam se da, pogledajte:


ili direktan link za YouTube ako hoćete komentirat: http://youtube.com/watch?v=QM0R2_JmoZ8

To bi bilo to... Aj... Pozdrav svima koi mi komentiraju! :P



| one is enough (27) | [DEFAULT] | ## |