< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Veljača 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

OPIS BLOGA

Po izgledu bloga, neki će pomisliti kao da je tek nedavno nastao.. No ti se grdno varaju.. Ovaj blog službeno postoji od 17.03.2007., 09:03 h.. Zašto je cijeli izmjenjen? Odgovor će rijetko tko dobiti, iako nije tajna.. Uživajte u novom licu mog bloga, i trpite, svidio vam se, ili ne..

LINKOVI

Blog.hr
gadura dizajn
AND1
NIKEBASKETBALL
MMC Galaxy
I LOVE TECHNO
ENTER časopis
JORDAN's Homepage
FORUM.hr

O MENI

UKRATKO:
- ime: Luka
- prezime: tko ne zna, pitat će..
- grad: Bjelovar
- škola: EBB (Ekonomska i Birotehnička škola, Bjelovar)
- trenira: košarku, ljenost..
- sluša: hiphop, rap, techno, dance, trance, house, roditelje, electro, nešto malo rock..

VOLIM:
- sebe xD
- cure
- jest
- košarku
- nogomet
- spavat
- glazbu
- subote
- zaebavanje
- mir
- jutro
- bit ljen
- kompjuter
- internet
- ...

NE VOLIM:
- narodnjake
- thompsona
- umišljene osobe
- arogantne osobe
- egocentrične osobe
- neodgovorne osobe
- nepouzdane osobe
- jeftina vina
- jeftine čokolade
- bijedne sportove
- komarce (grr)
- sve radit odma kada se kaže
- školu
- cure koe puše (cigarete)
- hard rock i metal
- radit bilo šta (osim djecu xDD)
- vrućinu
- ...

Da se zamisliš...

Doseći savršenu brzinu ne znači ići tisuću kilometara na sat, ni milijun, niti letjeti brzinom svjetlosti! Jer, svaki je broj ograničenje, a savršenstvo nema granica. Postići savršenu brzinu, znači biti biti ondje.

Sve manje imam živaca zbog raznoraznih primitivaca, lokalnih moćnika, budala, turbo "Hrvata" bez imalo morala!

Nebo nije ni mjesto ni vrijeme, jer su mjesto i vrijeme beznačajni.

Svladamo li prostor, ostaje nam samo OVDJE. Svladamo li vrijeme, ostaje nam samo SADA. Hoćemo li se na tom putu, između SADA i OVDJE, ipak povremeno susretati?

Ljudi koji prezru savršenstvo radi putovanja, putuju polako i nikad ne stignu na odredište. Oni koji se odreknu putovanja radi savršenstva, mogu stići svuda, u tren oka!

Kada bih bio malo manje normalan, pomalo nastran, skoro bolestan, dvoličan, licemjeran, poslušan, bio bih neke stranke glavni član...

Na svijetu postoje razne stvari, vanjski izgled uglavnom laže, iskrivljuje sliku i svijet nam kvari, a smisao pravi tek bit nam kaže.

Ne pusti sjaju da te zavara i razbij bještavilo lažno! Pronađi srž što istinu stvara, jer jedino to u životu je važno!

Kada bih lago, krao, psovao, al Gospodina poštovao, pa makar sve to bila gluma i fol, bio bih katolik i pol!

Noć... Mjesec i svjetla trepere, isijavaju zrakaste bljeske kroz noć, i sve je tako mirno i blago...

CONTACT

MSN/MAIL:
good_l_cool@hotmail.com

X-FIRE:
99medak99

ICQ:
413-331-445


četvrtak, 29.11.2007.

tzv. novi post! :D

Po komentarima prošlog posta, mislim da je vrijeme da napišem novi postsretan... U školi ne baš super namcor... Ne smijem na komp do daljnjeg zato me baš nemai zato sam tek danas uhvatio priliku za novi post... U školi, kao što se moglo primijetit, nije baš sve na svom mjesturolleyesludzujonut... Od novog designa, do daljnjeg, ništa! Nemam jednostavno vremena bit za kompom... Samo uspjevam kada mi stara ode na rekreaciju (kao sada), ali ubrzo dođe sestra pa me stjeramad... Aj odlučio sam da pošto me nije bilo i pošto me neće bit duže vrijeme da malo bude duži ovaj post, naravno, ako vam se da čitat, tj. ako ste uopče došli do ovdijesmijeh... Uf! Malo filozofiram... Anyway, u školi, osim ocjena, zabavno i dobro... Na treninzima kao uvijek dosadno, jadno, glupo, besmisleno, bezvezno i bezvrijedno... Da me hoće vozit, prešo bi ja u Virje il negdje drugdje... Nisam vam se stigo pohvalit ovih dana! Hehe! Zapravo, baš za mene to i nije neka pohvala, već me polako živcira... Da, dobio sam aparatić... Jebemu mater, čovjek ne može ni jest kad hoće! Jebeno me bole zubi kad ga skinemblabla... Zapostavljam polako košarku, nažalost! Nemam često treninge, a ako imam na njima ništa korisno ne radim i ne napredujem, pa tako da polako p a d a mcryheadbangbang! (namjerno je napisano odvojeno) U zadnje vrijeme, opet sam počeo igrat PS2 dosta... Ne znam što me obuzelo! Nadam se samo da se neću vratit na Call Of Dutynamcor, jer to bi za mene opet bila propast! Eeee da! Kako se toga nisam sjetio ranije! Bio sam u Zagrebu u srijedu, išao sam gledat utakmicu Cibona - Le Mans... Ako niste gledali, Cibosi su ih strgali 20 razlikethumbupnaughtypartyyes... BTW, na kraju posta ću vam stavit slike da vidite što sam ja fotko malosmijeh...

Kao što sam vam već reko, igram odbojku za školu, koja vrlo dobro napreduje! Sve smo bliže da pobjedimo curethumbup! Doći će i taj dancooldead!

U gradu nisam bio već 2 subote (što mi je jako jako žao) zbog, već dobro poznatih ocjenaheadbang... A jebemu baš kad su rođendani, ja ne smijem u grad! Pa iss!

Ja bi sad kao trebo "učit" kemije, pa ajd idem, ne smijem dobit manje od 3 jer mi treba zaključena četvorka! Pozdrav ljudi, komajte i na ovaj post i pogledajte slike:

Početni tip-off
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Clancy zakucava
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Vukušić (mislim) zakucava
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I za kraj, Cibonete! smijeh
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

mahwavemahwavemahwave



| one is enough (34) | [DEFAULT] | ## |

ponedjeljak, 12.11.2007.

Još jedan običan post...

Nema baš komentara u prošlom postu, pa se nadam da će te se pokazat u ovomwink.. Pisao sam ispravak iz hrvatskog... Naravno, kakve sam ja sreće, dobio sam 3, s tim da mi je pola boda falilo do 4headbang! Zašto mi nije mogla negdje priznat tih pola bodamadblabla?!?!?! I sad naravno i dalje ne mogu na kompheadbang! Danas mi se u školi dogodilo nešto što mi je razjebalo sve planove za cijeli tjedanmad!!! Lijepo sam stajao sa strane i jeo pod odmorom, i kad Lusaveclud ide neš glumit i gurne me, "kao" neko ga je gurno!ludlud Ja se maznem u jebenu željeznu nogu od stolamadblablapuknucubang! I naravno, koljeno mi dobije lijepe boje: plavu, ljubičastu i zelenu! I sad jedva hodam, ne mogu na treninge za školu, ne mogu na treninge za klub, ne mogu igrat tjelesni i ne mogu radit ništa šta uključuje trčanje! Nadam se da će me to što prije proć, jer ne smijem izostat s treninzima... U subotu nisam išo u grad jer mi je stara 2 sata prije nego što sam trebo ić počela govorit da nisam ništa radio cijeli dan (što je istina, samo sam sjedio, ležo i gledo TVzijev) i da ne mogu ić u grad! A ne smijem ništ reć da još i neku kaznu ne dobijemzaliven! U nedjelju sam opet, iako ne znam zašto, bio ministrantbang! Ja lijepo dođem u crkvu, sjednem normalno i ove me iz sakristije zovu.. Ja gledam, ono, koji kuraceek?? Pa jel nisam trebo bit samo onu nedjelju? Ma nek svi ti glupi svećenici odu tamo od kud su došli prije mameroflblablablablablabla! I tako, to bi bilo to... Kad budem piso slijedeći post, napravit ću si novi design, ovaj mi je već dosadio...
Ayde pozz ljudi! mahwavemah
Vidimo se ko zna kad!



| one is enough (123) | [DEFAULT] | ## |

ponedjeljak, 05.11.2007.

Jedan post dok još stignem...

Moram na brzinu novi post napisat jer inače sam baš danas dobio kaznu da nema kompacryheadbangbang! A jebemu i hrvatski i narječja i tu jebenu dvojkuheadbang!
...
Bio sam ministrant (kao što sam naveo u prethodnom postu) i bilo je vrlo jadno... Ja cijelo vrijeme gledo u pod da se ne smijem, ali jbg, NIJE POMOGLOsmijeh! Hrubi nas je stalno nasmijavo... Krstilo se neko dijete tamo i kaže svećenik: Krstim te u ime Oca, Sina i Duha Svetoga!, a Hrubi vikne: Jeeeej! rofl I sad da se čovjek ne nasmije! zujo
...
Danas smo išli u 4. osnovnu tamo u dvoranu se slikat za iskaznice... Nažalost je vrlo brzo završilo pa smo krenuli natrag, ali na svu sreću, ova iz matematike je ostale pustila zadnji sat! Aj fala bogu! Ne bi se meni dalo bit još na tom satu...
...
Onda sad da se vratim u subotu... Hehehhesmijeh! Vrlo vrlo vrlo dobra subota... Neke osobe će znat zašto mi je tako dobro bilosmijeh... Hehehhe...
Ae konačno pozdrav svima, nekima više nekima manjesmijeh! A poseban pozdrav jednoj curicereksmijehkiss!

Komentirajte puno dok me nema! wave



| one is enough (49) | [DEFAULT] | ## |