Blic test (6.dio)



1. Je li tučnjava s drugim muškarcem zbog žene hvalevrijedan čin?
Ne, to je iznimno primitivan čin, karakterističan za muškarce s mozgom veličine graška, koji ne mogu riječima riješiti konflikte jer im jednostavno priroda nije podarila tu sposobnost. Udariti nekog šakom zbog cure nije ljubav nego idiotizam, bez obzira što scenaristi meksičkih sapunica mislili o tome. Nekim curama godi da se mužjaci ''kolju'' zbog njih, ali takve pripadnice ljepšeg spola nikome ne trebaju. Zavođenje je jedan lijepi sport u kojem nema mjesta agresiji. Postoje brojni kickboxing klubovi za ispucavanje negativne energije, diskoklubovi tome ne služe. No, ako te neki idiot fizički napadne, moraš se braniti.

2. Može li muškarac koji nosi duge gaće doći do spolnog čina?
Ja svake zime nosim duge gaće i mogu reći da imam iznimno negativan postotak uspješnosti dok su na meni, no to je ipak slučajnost. Duge gaće nisu nikakav faktor prilikom zavođenja, jer cura ne vidi što imaš ispod hlača. Ipak, ako ju osvojiš i ona ti se odluči podati, potrudi se skinuti hlače i duge gaće u isto vrijeme jednim pokretom, da baš ne pobjegne od tebe tijekom predigre. Pogotovo ako tvoje duge gaće imaju ''ono žuto'' na prednjoj strani.

3. Je li moguće osvojiti djevojku ako prilikom zavođenja cijelo vrijeme vrijeđaš sebe i umanjuješ si vrijednost?
Imao sam prilike uletiti u paru s momkom koji je cijelo vrijeme tim curama objašnjavao kako smo mi ružni i glupi. Mogu reći da je to bilo vrlo neugodno iskustvo. S druge strane, jedan je moj prijatelj prišao ženi s pitanjem ''Jesam li ja majmun?'', ali ona mu je odgovorila ''ne, baš si sladak'', da bi on opet ispalio ''Priznaj da sam majmun'', ona opet negirala i zatim su se pobarili. Kako god, zavodnički stručnjaci tvrde da je vrijeđati samog sebe pred curom najgore što možeš napraviti. To treba imati na umu, osim ako nisi prišao curi isključivo zbog cirkusiranja.

4. Zašto je tako teško zapamtiti curi ime prilikom upoznavanja?
To je problem koncentracije. Iako se radi o krajnje jednostavnom činu mozak često ne može u isto vrijeme toliko stvari odjednom obraditi. Puno je elemenata u igri: moraš reći svoje ime i ''drago mi je'', gledati je u oči, pružiti joj ruku i stisnuti te na kraju zapamtiti kako se zove. Još ako je glasna muzika i u isto vrijeme upoznaješ njezinih pet prijateljica, zapamtiti ime je skoro nemoguće, ako nemaš fotografsko pamćenje. No, treba se potruditi, osim ako ne uživaš u onom neugodnom trenutku kad ti ona daje svoj broj mobitela a ti ne znaš što napisati uz njega i na kraju ju umemoriš kao ''A'' ili ''Cura'' ili ''Zgodna'' ili ''Dooobra''.

5. U kojoj životnoj dobi je najlakše biti uspješan zavodnik?
Muškarac može imati uspjeha sa ženama u svakoj dobi, pod uvjetom da je u dobroj fizičkoj i psihičkoj formi. Dok si srednjoškolac ili student fali ti iskustva, ali si potpuno svjež i spreman beskompromisno navaliti, a i mogućnosti je pregršt, pa je ta mlađa faza izvrsna. Kasnije je samo pitanje koliko su te ozljede nagrizle (lomovi srca, psihičke tegobe, gubitak kose, debljanje, umor od posla) i jesi li se razočarao u curama i ljudima općenito. Ako si i dalje ostao svjež, s iskustvom kojeg imaš možeš ostvariti jako jako puno. Ako nisi, s tobom je gotovo.

6. ''Stifmeisteru, ja jako puno radim i užasno sam umoran nakon posla. Nemam snage biti šarmantan i zavodljiv, mozak mi je spržen. Što da radim? Bojim se da je ovo kraj moje ljubavne karijere.''
Znam, razumijem te. I ja se tako osjećam posljednjih mjeseci. Nakon Svjetskog rukometnog prvenstva čak sam mislio da sam postao impotentan od previše rada, ali nekoliko ruskih pornića uvjerilo me u suprotno. To je tako u današnje vrijeme. U trci za profitom poduzetnici ubijaju svoje zaposlenike i crpe iz njih svu energiju. Svugdje. Zato muževima u braku nije do seksa, a oni koji nisu oženjeni nemaju volje zavoditi. Međutim, tome se treba prilagoditi i steći izdržljivost, jer jednostavno nema milosti. Potrebni su ti i novac i ljubav. Treba stisnuti zube i posvetiti se ostvarivanju toga.

7. ''Stifmeisteru, koji je najružniji odjeb kojeg si ti dobio u životu?''
Bilo je nekoliko puta ''Dečko, daj odjebi, tamo su ti frendovi!'' i ''Dečec, daj si popuši kiticu!'' i pregršt kolutanja očima, no nekako je najteži i najbizarniji bio onaj ''Trudna sam s drugim'', SMS porukom nakon jednog vrlo kvalitetnog spoja. To su sve odjebi stari mnogo godina. U zadnje vrijeme nije bilo brutalnih, no s obzirom na istraživanja koja namjeravam provesti na proljeće očekujem brojne puno gore incidente.

8. ''Stifmeisteru, jedan moj prijatelj tvrdi da muškarac nije ništa doživio dok ne spava s debelom ženom. Je li to istina?''
Nažalost, ne znam, jer nisam nikad okusio pretilu djevojku, ali i ja sam čuo nešto slično. Iako se ne veselim pretjerano toj misiji, kao istraživač muško-ženskih odnosa dužan sam provjeriti ovu tezu sljedećih mjeseci pa ću ti javiti je li to istina ili grozna laž.

05.02.2009. u 09:18 • KomentirajPogledaj komentare (4) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)