Komentari

stifmeister.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • praktikum

    aha! dakle nije bila pretila, al je bila tila :)))) a veliš ruski pornići khm..... :)))))

    avatar

    05.02.2009. (20:14)    -   -   -   -  

  • ane

    meni duge gaće ne smetaju ako nisu žute,i ja nosin gege ispod,ka puše burrra

    avatar

    05.02.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Što se tiče točke br. 3 sasvim sigurno takav način može polučiti uspjeh kod znatnog broja cura jer većina cura i žena jedva čeka da nekoga mazi, pazi, tješi i tetoši i da mu bude podrška i rame za plakanje. Samo trebate paziti da ne pretjerate jer mi očekujemo da ćete se nakon tog našeg dušebrižništva pretvoriti u prave muškarčine koje znaju koji je najbolji način za pokazivanje zahvalnosti.
    Što se debelih cura tiče.... Bucke su u ranoj mladosti obično previše zakočene kompleksima manje vrijednosti. Ali s godinama su sve "pomirenije" same sa sobom i svojim tijelom. S godinama se stiče i određeno iskustvo, zar ne? A i kažu da su debeli ljudi obično i veseliji ljudi. O ukusima se ne raspravlja, ali ne kaže se bez razloga: bolje da ljulja nego da žulja.
    Pa ako se već treba žrtvovati nauke radi, eto ja se javljam dobrovoljno ako ne nađeš neku mlađu curku za eksperiment.
    Ok, dosta šale (ali ipak ti razmisli, he he he....). Sasvim je sigurno da većina muškaraca više voli raskošne obline. Ali nisu baš ludi za salom. A vitak stas i raskošne obline u pravilu najčešće ne idu zajedno. Pretpostavljam da su bucke mekše, zaobljenije, toplije, a i više se trudimo. S obzirom na činjenicu da nismo atraktivne pa nećemo privući tipa izgledom moramo pokazati neke druge vještine. Sad će me sigurno popljuvati većina cura da nije dosta što nas muški omalovažavaju pa sad i ovakve izjave dajemo same o sebi.... Cure moja drage, ova teta ima još malo pa 39 godina i poučena bogatim životnim (i raznoraznim ostalim) iskustvom kategorički stojim iza svake napisane riječi.

    avatar

    06.02.2009. (13:19)    -   -   -   -  

  • JASNA

    SVAKA ČST,PROČITALA SAM TVOJE POSTOVE OD A DO Ž

    avatar

    25.02.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...