STEGNUT REMEN

srijeda, 04.02.2009.

ZAKON O SUZBIJANJU NEREDA NA TEKMAMA

Dvojac iz udruge navijača «BBB» i «Torcida», koji su negdje, u nekoj kartoteci, ili kompjuterskom fajlu registrirani kao «predsjednici udruge kluba navijača», upravo pomenutih, uvrijedio se, iz razloga sto je Vlada RH donijela zakon, koji njima, bas i ne ide na ruku. Stoga je cjelokupna Vlada, uključujući medije, navijače, pučanstvo, u tobožnjoj strci kako dotičnom dvojcu izaći u susret.
Podsjetimo: «udrugu», ma kakva bila i oko čega se okupljala, može sačinjavati bilo kakva skupina zanesenjaka. Dovoljno je otići u MUP i registrirati je, navevši članova, imenom i prezimenom, manje od deset. Pa se stoga ja pitam: ukoliko ja, s još nekoliko nadobudnih pivopija, registriram «udrugu ljubitelja piva» hoćemo li moći i mi utjecati na rigorozne predviđene kazne za upravljane motornim vozilom pod utjecajem alkohola? Hoćemo li dobivati manje kazne, ukoliko pregazimo neko nevino dijete dok prelazi cestu, jer smo registrirani alkoholičari? Gospodo draga, o čemu vi pričate, jebo vas nogomet, odite gradit ceste, za promjenu bit malo korisni državi.
Izazvan temom, usuđujem se pitati naš dotični dvojac: UKOLIKO VLADA ODUSTANE OD ZAKONA O SUZBIJANJU NEREDA NA STADIONA, JESU LI KAO VOĐE UDRUGE NAVIJAČA SPREMNI SNOSITI POSLJEDICE, ODNOSNO ROBIJATI, JER JE NETKO IZ NJIHOVE SKUPINE PREKRŠIO SASVIM REGULARAN ZAKON? Ako niste, odjebite!

- 16:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #