stariris

nedjelja, 20.08.2006.

That night i learned that some girls try to hard!!!

Dobra, jel da?

Obećao sam jednu sočnu priću. Iako ona nije sočna u "onom" smislu na koji vas prvo asocira izraz "sočna priča" mislim da će biti zanimljiva.

Odmor na moru je 1-2-3 tjedna razuzdane zabave popraćene ne malim uživanjem alkohola pa i ostalih opijata (u mom slučaju samo ovo prvo). Takvo uživanje iziskuje i velike novčane izdatke. Naravno da se može kupiti loše vino u dućanu i popit ga na plaži ali to radimo i u Zg. Da ne bude zabune, radili smo to i na moru, Rapcu (Istra), ali samo za početak. Kasnije, u nekom disku trebalo je održavati "atmosferu". Pitanje je Kako? Teško, jer je cuga na moru jako skupa. Ovo je priča o tome što smo sve radili da bi dobili besplatnu rundu.

Oko 3 ujutro jednog petka početkom kolovoza sjedili 2 frenda i ja za šankom u disku Andrea u Rapcu. Pogledamo u novčanik a ono praznina, samo što nas ne proguta. Te većeri je u tom disku bio nekakav tanga party, pa je bilo dosta zgodnih cura tamo uključujući i jedno 3-4 modela za tange. E ti modeli su bili naša meta. Ne za barenje, ako je to netko pomislio, preružni i prepijani smo bili u tom trenutku, nego za spačku koja će nam priskrbiti besplatnu rundu. Uglavnom, njih 3-4 se odvojilo od ostalih ljudi u jednom separeu skupa sa fotografima i ostalim dupeliscima. Ne moram govoriti da su digle nos do neba i ne feramaju nikoga a piju samo nekakve roze kokteliće, vjerojatno jako skupe. Odjednom jednom frendu padne na pamet odlična ideja. Kruže glasine da ti modeli nisu baš odlikašice, da budem pristojan, pa zašto se ne bi našalili na račun njihove ograničenosti i arogantnosti. Pozovemo konobaricu Gospođu Jacu kako smo je zvali od milja i iznesemo joj naš plan. Konobarice će nam dati tacnu, 3 čaše punjene vodom, sa slamkom, malim suncobranom i limunićem. Jedan od nas će otić do tih baba i reći ima da ih ona dvojica na šanku časte rundom koktela. Prva reakcija konobarice je bio smijeh i uzvik "vi ste ludi". Nakon konzultacije sa ostalim konobaricama dogovor je pao, ako to napravimo dobijemo svaki jedan jeger. Dobili smo i tacnu i ukrašene čašice. Frend uzme to i kao konobar odnese njima na stol. Prema njegovim prićama razgovor je išao ovako:

Nino (frend): Bok cure, oni dečki za šankom vas žele častiti koktelima
-pogledaju prema šanku a drugi frend i ja im počnemo mahati i smješkati im se-
Jedna od njih: Joj hvala, baš su super, a kakav je to koktel?
Nino: To vam je Top Gun (Top gun je po nekoj fori izraz za vodu sa ledom i limunom, dobio ime po filmu Top GUn jer su navodno to tamo pili)
Jedna od njih: UUUUUU, fino, pile smo mi to!
Nino: Evo cure izvolite (daje svakoj njenu čašu), Odakle ste vi? (zaboravio je da je konobar u tom trenutku)
One: Iz rijeke
Nino: Dobro uživajte!
Još mu je jedna od njih dala 5 i zadovoljna potegnula gutljaj iz čaše i začudo nije uopće reagirala.

Vrati se Nino do nas i promatramo reakcije ispijajući svoj stečeni jeger. Nakon par minuta dižu se cure i nešto ljute odlaze na stražnji ulaz. Prolaze pored nas i dignu nos. Mi smo im naravno nazdravili jegerom i mahali rofl! Dolazi do nas konobarica koja je bila u blizini njih kada su odlazile i kaže da je jedna od njih rekla drugima, onako zbunjeno. "Cure, ja mislim da je ovo voda!" Mi naravno prasnuli u smijeh. Drugi dan smo opet dobili besplatno piće ali zato jer smo pjevali "Moja Štikla" na karaokamarofl.

- 22:46 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>