free counter

Slučajna prolaznica

30.06.2005., četvrtak


Nastavak
Uglavnom, tko je čitao znat će o čemu pišem, tko nije ,nema veze, neka čita sve od početka :).

Preselila sam se u svoj, samo svoj, stan, sredila ga kako sam zamislila, to više-manje ali dobro zvuči. Neke stvari nisam kupila do danas, a neću ih kupiti ni sutra, ne što ne mogu nego što sam lijena obilaziti salone namještaja. Ali neka, jednom ću skupiti hrabrosti i uputiti se u tu avanturu.
Meni dragi ljudi su se izguštali stana, ali ne i mene :), i sad dolaze u normalnim količinama.

Mjesecima me držala euforija nečega tako velikog i mog -govorim o stanu- i nisam ni primijetila kad je prestala. Ne, nije mi dosadio ili nešto tako, ma kakvi, nego sam ga počela doživljavati kao sasvim normalnu činjenicu. Tako to treba biti-kažu mi. I evo ne prodje ni godina dana, a ja bih u njemu već nešto mijenjala, pa bar boju zidova. I hoću, samo ne znam kada.

E sad ono zbog čega smo se svi i okupili ovdje. Ljubav. E to stvarno ne mogu opisati, a da zvuči imalo smisleno.
Sretno sam zaljubljena veći dio vremena, a nesretno manji. I dok je tako, dobro je. Za sada ga ne mijenjam. Situacija je uglavnom jako komplicirana, a ponekad jako jednostavna, ovisi samo da li je gledam pod pravim kutem, ili krivim. A ne znam koji je kut pravi. I to je ono što me lupa već … izvjesno vrijeme. Ali ne bih ja bila ja kad taj kut ne bih pronašla, pa kad-tad.

I krećem odmah u potragu.

- 16:02 - Komentari (8) - Isprintaj - #

Evo mene...
Nakon ne znam ni sama koliko vremena evo mene opet. Koliko cu ostati ovdje ni to ne znam. Cijelo vrijeme sam bila tu negdje, citala neke drage ljude, neki su nestali kao i ja, neki se novi pojavili i zainteresirali me.
Svasta se izdesavalo kod mene, uglavnom lijepe stvari, ali i pomalo uznemirujuce, koje ne znam kako ce se rijesiti i zavrsiti, jer na njih ne mogu utjecati. No o tome neki drugi put, kad budem imala vise vremena,a mozda i tri ciste (kao da ce se to ikada dogoditi) da to sve srocim i opisem.

- 14:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>