21.05.2006., nedjelja

Rokaj Fest

Odlučili smo iskusiti rokerski ugođaj grada Zagreba i tako smo se uputili na Rokaj Fest. Održan je na Šalati 18.5.2006. s početkom u 17 sati, i radujemo se što će postati svakogodišnji događaj. Nastupilo je 5 hrvatskih rock bendova: Elektrobuda, Vatra, Električni Orgazam, Partibrejkers, Bare i Plaćenici te Psihomodo Pop. Više o pojedinostima možete saznati na www.rokajfest.com, a naše dojmove pročitajte u nastavku.





Kao jedni od rijetkih nadobudnih stigli smo nešto prije 5 da bismo zatekli praznu Šalatu, izuzev članova organizacijskog tima. Oko 6 počeli su pristizati ljudi koji su se smjestili u sjedećim pozicijama u hlad koji je bacala pozornica. Atmosfera nije nešto mnogo obećavala. Tek u pola 7 je prvi bend, Elektrobuda, kročio na pozornicu. Relativno nepoznat bend nije izazvao neku euforiju, ali nas je sve nasmijao veselim i lakopamtljivim stihovima poput «ne postoje čuda, plastični Isus, ne postoje čuda, električni Buddah» koji u svima ostali u uhu i dugo nakon njihovog nastupa. Nakon njih je uslijedila Vatra. Sad smo se već stali u prve redove, prvenstveno zato da bih ja mogla iz sveg glasa pjevati uz karizmatičnog frontmena Ivana Dečaka. Vatra je zaista imala vrhunski nastup i prva uspostavila neki kontakt s publikom. Uslijedili su Električni Orgazam i Partibrejkersi. Njihove, većinom instrumentalne ili eksperimentalne, pjesme je rijetko tko znao, ali je opće ludilo zavladalo kada su izveli zadnje stihove «peva rock'n'roll cela Jugoslavija». U ovom trenutku smo se preselili na terasu Papaye, s koje se pružao odličan pogled na već solidno popunjeno igarlište na Šalati.Odavde smo mogli škicati i što se događa u backstageu, npr. Bareta koji je tumarao uokolo.

Video zapis s koncerta, 11 min, 23 MB : link.





Pao je mrak i sada je sve ovo ličilo na pravi rock događaj. Publika je s nestrpljenjem iščekivala dolazak na pozornicu dviju glavnih zvijezda večeri, Bareta i Gopca. Bare je kročio na pozornicu, zavladao je delirij, a mi smo nakon nekoliko ispucanih fotografija odlučili zamijeniti gužvanje, laktarenje i slapove pive koji su se cijedili po leđima dobrim pogledom s tribina. Moram priznati da je gledati koncert s ove pozicije zaista spektakularno. Nakon 5 sati stajanja, guranja i skakanja, noge su nas polako počele izdavati, glavice su se zaželjele učenja te smo se zaputili doma. Snage za after party u Boogaloo-u više nije bilo.





Svakako bih htjela pohvaliti organizaciju jer su stanke između bendova zaista bile svedene na minimum, a ozvučenje je zaista bilo izvanredno; iako strašno glasno, svaka otpjevana riječ se mogla jasno čuti.



Sve slike (njih 30) možete pogledati ovdje : link.


- 16:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.05.2006., četvrtak

Piranha, utorak, 16.5.2006. - izbor za miss motori 2006.

U utorak, 16.5 2006., odazvali smo se na poziv stranice www.motori.hr na predstavljanje kandidatkinja za titulu Miss motori 2006. Program je održan u Piranhi sa službenim početkom u 21 sat, iako je main event večeri počeo oko 23. Smjestili smo se tik do pozornice s nekim članovima foruma već spomenute stranice o motorima. Odavde se pružao dobar pogled na missice, Uriel je gladnim očima proždirao ljepotice, dok sam ja snimala konkurenciju J . Domaćini, magazin Moto Puls i internet stranica motori.hr, su se zaista potrudili da nam bude ugodno.





Dijelili su besplatne shootere na ulazu, pao je i pokoji besplatni Sex on the Beach i fancy delicije za staviti pod zub. Program je tekao pod voditeljskom palicom Zlatana Zuhrića, što znači da smiješnih komentara nije nedostajalo. Naravno, ovakav motoristički happening nije mogao proći bez zadrtog bikera Sandija Cenova. Ako niste bili jučer u Piranhi, kandidatkinje ćete moći vidjeti na finalnom izboru u Bestu, 2.9, također u organizaciji Moto Plusa i Internet stranice motori.hr.

Kratki filmić s missicama : link.








Sve slike možete pogledati ovdje : link.
- 13:38 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Fashion week zagreb, 16.5.2006.

Ovaj utorak, 16.05. smo opet posjetili Fashion Week Zagreb koji se i ove godine održava u balonu Boćarskog doma. Kako nam je bilo i što je Fashion Week Zagreb ove godine novog prikazao, pročitajte u nastavku teksta.

U utorak 16.05. je program izgledao ovako:

20 00 Učilište PROFOKUS, + gost učilišta KRISTINA ŠPRIK
20 40 MIRJANA SINOVČIĆ (Njemačka), NIVES DANČULOVIĆ (Slovenija)
21 00 ANA KUJUNĐIĆ, modni dizajner, Split
21 30 IGOR GALAŠ, dipl. Ing. Križevci






Nakon što smo se smjestili u dio rezerviran za press, revija je počela točno u 20h, kao što je i najavljeno. Nažalost, isti propust kao I prošle godine se organizatorima omakao I ove, tako da su neke kamere bile ispred fotografa (RTL) i time lagano ometale slikanje. Revije su počinjale u pravo vrijeme bez zakašnjenja i to uz male pauze između dotičnih u kojima ste se mogli osvježiti besplatnom Boniquom koja je ove godine zamijenila Studenu od prošle godine. Same revije su protekle u najboljem redu, bez ikakvih problema i propusta sa organizatorske strane. Iako je organizacijski dio odrađen jako dobro, ne možemo se oteti dojmu da je kvaliteta Fashion Weeka pala u usporedbi sa prošlom godinom. Da li je to zbog toga što je prošlogodišnji sponzor bio Coca Cola, a ovogodišnji Badel 1862 ili zato što je prošle godine svaki dan bila prikazana po minimalno jedna “VIP revija”, dok ove godine za sada nije prikazana niti jedna, ne znamo odgovoriti, ali se nadamo da će se kvaliteta prikazanog dići kako će dani prolaziti. Kako nismo modni kritičari nećemo ulaziti kako je to izgledalo već ćete to morati sami prosuditi iz galerije slika i filma koji smo pripremili. Sve što je ostalo za reći je da ćemo nastaviti odlaziti na FWZ ovih dana i javiti vam se sa još materijala i izvijestiti vas o događanjima.


Kao i obično pripremili smo jedan video zapis pa ga pogledajte : link.






Sve slike možete pogledati ovdje : link.
- 13:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.05.2006., nedjelja

SPREHA SMS - KAMO IZAĆI PREKO SMS-A

Već neko vrijeme smo spremali ovu uslugu za Vas i konačno je gotova. Od sada možete potpuno besplatno primati informacije o tome što se događa u vašem omiljenom klubu direktno na mobitel. Kako se prijaviti i što time dobivate pročitajte u nastavku...

Kao što ste mogli pročitati u uvodu nova usluga Spreha SMS je završena. Spreha SMS usluga je zamišljena kao nova „kamo izaći“ rubrika, s jednom bitnom novošću. Ne morate na Internet, jer vam dolazi direktno na zaslone Vaših mobitela. Svi se mogu prijaviti i sudjelovati i, što je najbolje, usluga je potpuno besplatna. Postupak je vrlo jednostavan – kliknete na “Novi korisnik” u izborniku “Spreha SMS” te pratite, kratak i jednostavan, postupak registracije. Nakon što ste napravili sve što je potrebno trebali bi ukoliko ste sve napravili kako trebate dobiti SMS poruku na mobitel s Vašim korisničkim imenom i lozinkom koje ste odabrali. Sve što još morate napraviti je odabrati, od ponuđenih klubova, one koji Vas zanimaju, pospremiti Vaše postavke i to je to! Od tog trenutka kad god se nešto događa u klubovima koje ste odabrali biti ćete o tome obaviješteni! Što još čekate? Registrirajte se :).

Kao što možete primijetiti, još nisu svi klubovi dodani, ali i to je samo pitanje vremena. Ako biste voljeli dobivati program nekog određenog kluba, a da ga nismo stavili, slobodno nam pošaljite e-mail na spreha@spreha.net i mi ćemo dotični program pokušati osigurati u najkraćem mogućem vremenu. Ujedno Vas molimo da imate malo strpljenja u početku, dok još uhodavamo stvar jer je i Vaš i naš cilj isti, kvalitetna i redovita dojava programa klubova prema Vašim željama. Ujedno, ako imate neke prijedloge, pohvale, pokude ili bilo kakve druge komentare slobodno nam se obratite na spreha@spreha.net.

U slučaju da ste promotor ili menadžer nekog kluba i želite dodavati najave za Vaš klub slijedite isti postupak registracije i samo pošaljite na darko@spreha.net vaše korisničko ime i klub koji zastupate tako da Vam možemo dati ovlasti za unošenje najava i po potrebi dodati Vaš klub u bazu (ukoliko već nije u njoj). Ako ste zainteresirani za nekakav drugi vid suradnje ili promocije s nama, slobodno nam se javite na spreha@spreha.net.

za uslugu se možete prijaviti na ovom linku
- 20:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Preporuka

Oprema