spookie dizajn

utorak, 03.01.2006.













mala je prava žena zaposlena.

istina, uglavnom je poticatelj sive ekonomije te crnog tržišta rada i državi duguje milione i milione špekula ( toliko bi otprilike bila preračunata vrijednost svih onih silnih para kojih se mala nadobijala otkako je ušla u svijet radnih ljudi i građana...)
a mala je radila svašta.
od svoje, recimo, dvadesete.
( masaže, ples, sado mazo igrice, droga - sex - alkohol verzije ... isključivo isključene u popisu djelatnosti! da se ne bi mašta rasplamsala u folderu svašta .... )
no bilo je dovoljno para da mala može imati malo bolji standard od onog koji joj je roditeljska ljubav ( čitaj:lova) mogla pružiti.
( pozdrav dragi starcima koji su malu izdržavali do xxy godine, no bilo je to zbog okolnosti na koje mala nije mogla utjecati )
a mala nije bila zahtjevno dijete.
i odrasla je u isto tako nezahtjevnu ženu ( slobodno pitajte dobrohotnog koliko je mala papala u es-ce-ju dok su studirali ... ).
posebno kad je on snosio ceh papice ....
no, nofci uvijek trebaju, posebno kad ste podstanar, a režije su pod obvezatno, kao i stanarina, a tek hrana ..... a mala nije od sorte neradilica.

i tako, i sada mala radi, nabija kilometražu putovanjima, tipka po tastaturama, priča sa hrvatskim življem širom domovine, pola mjeseca bajla tuđe bebače, uči s njima, voda ih okolo na raznorazne aktivnost, rješava njihove tekuće dnevne probleme, a u pauzama između poslova i kuha, pere, čisti, sprema, šeće svojega peseka, piše postove, dizajnira nakit, puno čita, malo gleda i telku ....( i ljubi dobrohotnog kad se slučajno zateknu zajedno na krevetu...)

uglavnom, maloj nikako nije dosadno.

ali zato, maloj je danas JAKO DOBAR DAN!!
dobila je prvu ratu plaće za svoj novi posao....
nije bogzna kako enormna svota, ali nije ni za baciti ( posebno sad, kad je mala na prisilnim « zimskim praznicima » i nema stalnog izvora prihoda ... a Božićek i ti ostali blagdani i praznici su izmuzli i nju i njen ionako tanašan budžet ... sve za druge, afkors! )
i to nisu sve dobre vijesti koje su malu strefile danas ...
ali o tome, kad sve bude na papiru.
( jedini preduvjet su riješene fakultetske glavobolje u liku samo još dva labuda u indeksu ...)

ne bojte se labudeki sletjet' u indekas, mala je buduća veterinarka, bez brige za ptičju gripu, sve bu to ona riješila ...samo dojdite prije protuletja ... nu ....

- 20:13 - .. par tvojih riječi .. (11) - Isprintaj - #