---nema naslova---

nedjelja , 22.07.2007.

I`m back!!!
Evo, da vas ja pitam: Zakaj neka glupost može promijeniti dosta toga u životu? Neka trenutna glupost koju izgovorimo i/ili napišemo da sve promijeni? Pa makar ta glupost koji put bila i preuveličana a koji put i totalka nevažna?! Pa makar ta glupsot i koji put bila naša halucinacija!? Napravimo neku takvu "sitnu" pizdariju i odmah te drugi osude i gledaju drugim oćima.... i onda se prvo stekne sasvim krivo mišljenje o nama a drugo kaj se stekne je sasvim kriva slika o nekoj situaciji. Jer, „danas“ ostaneš kriv i za nekaj kaj opče nisi napravil (x puta bio u toj situaciji), makar sam ja kriv što se tiče te jedne nazovimo to tako: PIZDARIJE. A čim se baci i najmanja sijenka sumnje na nas, odmah sve sve mijenja. A pogotovo pred očima osoba koje smo tek upoznali. Heh, bolje bi bilo da bočnem pisat u prvom licu. :) Da, a kak ja znam biti nekad malo brzoplet, izgovorim i napišem neke rečenice koje opče nemaju povoda ni najmanjeg smisla, a koje mi posle zakompliciraju život. Jebemu...još je gore to kaj sam neke greške ponovil...a znal sam da to neće imati smisla u samome startu i opet napravim istu grešku. Ali to je sad iza mene, nema šanse da bum to napravil i ponovil (bolje rečeno ni pomislil na to). Stvarno nema šanse, al stvarno NEMA!!! Znam i to da budu neki rekli da pišem glupost i ko zna kaj, al ne dira me ni to. Samo hoću objasniti da nije sve onako kako se možda čini prvog trena, al to neke osobe možda ne kuže i onda stiču koje kakva mišljenja o nama. Tu je možda i glavni problem. Evo, na kraju da samo napišem da pazite kaj pričate jer bi vas to moglo „koštati“.
Meni je tak sad žal..., al stvarno mi je žal. I sad moram svim snagama to ispraviti i uvijeriti neke osobe da ja nisam opće takav i prikazati pravu sliku o sebi. A pogotovo s osobama s kojima se tek upoznaš...i onda odmah zaribaš sva na početku... To nije fer, al stvarno nije!!!! Al ja vjerujem da se sve može ispraviti....a pogotovo one stvari do kojih ti je fakat stalo... Kao u ovom slučaju meni....jer mi je stvarno JAKO stalo (neke osobe to već znaju a neke će tek doznati) i nadam se da će se to riještit. ( Veky, znaš o čemu pričam i znaš da mi je stvarno jako žal a isto tako znaš da ću sve učinti da to popravim)

I na kraju da samo zahvalim frendici koja me potaknula na nešto ovako da napišem. Evo, Veky ako čitaš, ili budeš čitala kad se vratiš iz Njemačke HVALA TI NA TOME.

Image Hosted by ImageShack.us

Ne možeš nikoga natjerati da te voli,
sve što možeš je biti netko koga se
može voljeti, ostalo je do osobe da
shvati da si vrijedan ljubavi.

Image Hosted by ImageShack.us

Potrebna je samo minuta da nekoga
primijetimo, sat da nam se svidi, dan
da ga zavolimo, ali potreban je cijeli
život da ga zaboravimo!

Image Hosted by ImageShack.us

ola pips!!!

petak , 20.07.2007.

Hellou svima! smokin Evo, meni je trenutno tolko dosadno da sam moral uzeti tipkovnicu u ruke i napisati novi postek. A kaj drugo bi i radil po toj vrućini...neznam kak je kod vas, al kod mene je pakleno. burninmadburninmadburninmad (ugasi meee.....zar ne vidiš da gorim...) wink
Još malo pa odoše se ja malo pržit na more. smijeh Trebal bi ići potkraj ovog mjeseca i biti koji 8 dana. Ubiti, oni koji su chitali jedan od mojih predhodnih postova, vidjeli su da sam napisal da ću preko ljeta ići radit na more al nikaj na kraju od toga. smijeh Jako jako duga priča a i neću vas s tim zamarati. Ovaj 7 mjesec je nekak onak, recimo solidan. Zato se jedva čeka 8 mjesec. Bar bude više sadržaja. smijehsmijehsmijeh More, pa posle mora se planira repriza 21.6. (dotični znaju o čemu se radi) naughty i na kraju mjeseca MATURALAC!!!!!!!! zujozujozujo
Neću vas puno više zamarati. Budite dobri...i tak, uglavnom uživajte. thumbup

Ovu su kratki inserti sa fešte koje sam trebal staviti u prošli post al nisam, jbg, pa ako imate volje....pogledajte sad:





Do skorog pisanja. smokin ADIOS!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>