MySpace Layouts

Thanks DollieCrave.com!


čevapi - ja ih osobno ne volim , ali ovo je post za bibu - vjera, kuhanje & glazbenici današnjice - Blog.hr

vjera, kuhanje & glazbenici današnjice

subota, 13.05.2006.

čevapi - ja ih osobno ne volim , ali ovo je post za bibu

Vinogradarski čevapiVrijeme pripreme: 45 min.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Sastojci:

2 kg teletine (file)
3 dl ulja
50 dkg patlidžana
50 dkg rajčica
50 dkg paprike
30 dkg maslaca
4 režnja češnjaka
vezica peršinovog lišća
20 dkg kajmaka
sol
papar
mljevena crvena paprika

Priprema:
Od teletine narezati male medaljone, pa ih ispržiti na maslacu. Posebno ispržiti na maslacu nasjeckani luk, umiješati narezane patlidžane i pirjati. Dodati na rezance narezanu papriku i rajčice, te bijeli luk. Ispirjati.

Posoliti, popapriti, pa time preliti teletinu i posuti nasjeckanim peršinom.



- 09:17 - yea like comment (2) - print??? wtf??? - #