spacemonkey

četvrtak, 15.10.2009.

Flek za bolje sutra

Bila je rana jesen i Bled je bio u svom najromantičnijem izdanju. Parkirala je svoj crni BMW i krenula prema šetalištu. Kad je stigla do mjesta gdje se unajmljuju čamci, zamolila je ljepuškastog mladića da ju preveze na otočić sred jezera. Novac naravno nije bio problem. Dok je mišićavi junac približavao lađu otoku, na stepenicama koje vode prema crkvici vidjela ja poznat lik. U svojoj jarko crvenoj haljini i ona je bila primjetljiva. Sišla je s lađe, potpomognuta svojim mladim lađarom, poželjevši da je kojih dvadesetak godina mlađa i ubrzanim korakom krenula uz stepenice.
Došavši do muškarca u crnom odijelu i bijeloj košulji zaustila je - predugo je vremena prošlo. Obujmio ju je oko struka, privinuo, poljubio obraz i šapnuo na uho.
- Želim te, tukaj in zdaj. Bez riječi krenuli su stepenicama, skrenuli kraj crkvice, pored klupica za zaljubljene spustili se niz blatnjavu stazu i došli do vode.
- Tu nas nitko neće vidjeti - rekao je zadigao joj haljinu i rukom opipao vlažne gaćice. Dirao ju je duže vremena, napokon skinuvši ju do gležnja dok je ona otkopčavala njegov zatvarač. Primila ga je i navela do cilja.
Nije dugo trajalo i sporazum je bio postignut. Nije svršila, ali bila je zadovoljna. Osveta je izvršena, problem riješen. Dvije muhe jednim udarcem- pomislila je namještajući svoje donje rublje.
Moram nazvati malog mačka da mi nabavi novu haljinu, ova je upropaštena - razmišljala je hodajući pokušavajuć torbicom prekriti mrlje na intenzivno crvenim flekavim feldama.

- nastavlja se -

15.10.2009. u 16:37 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< listopad, 2009  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Slijedom nepoznatih okolnosti na zemlji se paralelno uz ljudsku rasu razvila i rasa spacemonkeysa potpuno identičnih ljudima u svakom pogledu, ali svjesnih činjenice da ih nije stvorio bog i da nisu s ove planete. I'm a celebrity, get me out of here!

Linkovi

Blog.hr

I'll be watching

stats for wordpress