...kk(ne wtf), up(ne btw), omb(ne omg)...

ponedjeljak, 02.01.2006.

Sretna nova svima

Evo javljam se prvi put u novoj dvije i šestoj godini, godini u kojoj ću postati punoljetan( a to je jedna važna stepenica od dječaštva do toga da postanem muškarac) i godini u kojoj će mi se dogoditi neke važne stvari(kao što je SP u nogometu) i još neke stvari...
Za Novu godinu sam bio na jednom privatnom tulumu u Ičićima, nije bilo baš nešto da otvoreno priznam, uopće nije bio lumtu kako sam očekivao i kako sam čuo da će biti. I tako sam ja i jedan moj drugar, koji mi je ujedno i komšija u mom multinacionalnom i multirasnom kvartu( pozdrav Satane), u 4 sata i 10 minuta odlučili na nešto o čemu ćemo obadvojica vjerojatno pričat unucima. Naime, kad mi je počelo bit strašno dosadno odlučio sam krenuti pješice doma, za vašu obavijest po slobodnoj procjeni živim negdje 20-tak kilometara od Ičića, i počeo nagovarat Satana da krene sa mnom, a njemu bome ne treba puno nagovora na takve ideje i naše putovanje je ubrzo započelo. Krenuli smo polako od caffe bara Venezia po cesti prema Opatiji, onda smo se u centru Opatije spustili na Lungomare i došli do Voloskog, od kojeg smo se opet popeli na glavnu cestu i išli kroz Preluk( gdje smo čak i malo čekali bus, nakon što smo odustali od toga, bus je prošao pored nas koji smo tada bili udaljeni od stanice samo 50-tak metara). Tada mi je skroz splasnuo entuzijazam, ali zahvaljujući Satanovom hrabrenju stigli smo, preko ravnice kod Costabelle( koja je se činila ubitačno duga), konačno do Bivia gdje sam mahnito trčao prema busu( jer bijeg još jednog busa ne bih mogao podnijeti, ni psihički, a bome ni fizički). I tako nakon 13-14 kilometara završio je naš put, malo ranije nego što smo očekivali, ali svejedno smo bili zadovoljni sami sobom jer smo po upornoj kiši, općenito groznom vremenu i uvjetima na putu tu dionicu prešli za sat i 50 minuta.
U totalnom nedostatku inspiracije opet sam se bavio statistikom vezanom za moj razred i naš fizički izgled. U prošlom postu sam objavio prosječu kilažu razreda, a u ovom ću donijeti prosječnu visinu.
Prosječna visina cijelog razreda točno 180 cm, naravno zahvaljujući dečkima kojih je skoro 85% više od 180 cm. Što se tiče cura njih je samo 33% više od 170 cm. Prosječna visina naših curetaka je 169 cm (usporedite malo sa kilažom, pa ćete vidjeti kako su vitke u prosjeku), a muškaraca 183 cm( jako smo zgodni ispali u ovoj statistici, da ne znam o kome se radi pomislio bi nešto...). Opet ću spomenut famoznog mister-xa zato jer je frajer najviši u razredu. Pruža se u visinu čak 196 cm.
I sad na kraju ovog posta zamišljam određene ženice iz razreda kako su zadovoljno žderale za Božić, kako svojim debelim prstićima grabe francusku salatu, kako halapljivo i nasrtljivo otkidaju batkove od raznih ispečenih životinja( pojedite se prijatelji životinja i vegetarijanci) koje su im se našle na stolu i na kraju kako tamane kolače ne mareći što dobivaju milijune kalorija i što se i dalje izdužuju u širinu i što u kinu im više nije dovoljna jedna ulaznica, i što moraju kupiti dvije pokazne karte za bus, ni to što u školi moraju sjedit na dvije stolice, i to.... Izgubio sam se.........

- 22:49 - javi se (126) - ako ti ponestane wc papira - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Blog sa formom sapunice:spletke, intrige, ljubavni zapleti, tragične sudbine, sretan završetak...

Linkovi

Counters
Counters