...kk(ne wtf), up(ne btw), omb(ne omg)...

ponedjeljak, 19.12.2005.

Don´t cry for me...Espana

Hvala DPZ, amonimni živio 100 godina!!! Dobro sad nakon rubrike pozdravi i zahvale okrećem se ozbiljnijim i važnijim stvarima u mom životu!!! O mom dragom razredu!
Ovako, danas je nas par išlo u agenciju da uzmemo po jedno 16. put ponudu za maturalac u Španjolsku, za neupućene idemo u Barcelonu, Madrid i Callelu, ali to je sad ne važno. Važno je da postoji kombinacija da s nama ide gimnazija iz Opatije. Većina učenika, bar onih s kojima se družim, slaže se sa tom opcijom dok jedna meni jako draga razredna kolegica imala je par primjedbi u stilu: ˝a šta ako oni ne budu htjeli ići van navečer pa onda i mi nećemo smjeti, a što ako oni ne budu htjeli ići u Waterworld(za one koji ne znaju; vodeni park sa akvaganima i sličnim sranjima) pa onda nećemo ni mi moći, a šta ako oni ne budu htjeli ići na stadion onda ga i mi nećemo vidjeti,...˝
Kao prvo u kojem razredu ima učenika koji su izašli 2 ili 3 puta u životu, i to vjerojatno samo posebnim prigodama kao što su npr.dan škole i sl., kao drugo u kojem razredu je prosječna kilaža djevojaka 80 kg, takve vitke srne sigurno jedva čekaju da se skinu u bikini i pokažu svoje atribute(koji ih bome ima!!!) svima u Waterworldu i kao treće u kojem razredu je vrhunac tjednog kretanja dva školska sata tjelesnog kojeg obave stvarno ˝kvalitetno˝ i koji razred je tako sportski nastrojen da mu je jedna loša knjiga od nekog klasičnog grčkog manijaka važnija od finala nekog sportskog natjecanja u kojem sudjeluje naša reprezentacija?????????????????(ovo nije izašlo iz mojih usta, ali u potpunosti se slažem sa osobom koja je to izrekla)
Odgovor je draga kolegice u NAŠEM razredu. Ako ne osjetimo noćni život Barcelone to će bit zbog NAŠEG razreda, ako ne osjetimo čari Waterworlda to će biti zbog NAŠEG razreda i ako ne vidimo jedne od najljepših stadiona Europe i svijeta, Nou camp i Santiago Bernabeu, to će isto bit zbog NAŠEG razreda.
Pouka i zaključak ovoga poučnog posta je draga kolegice prvo počisti u svom dvorištu, pa onda gledaj tuđe. Nemoj se ponašat kao osoba sa egalitarnim sindromom zato jer živimo u društvu koje to ne prihvaća.(šta ja pričam???!!!)
Uglavnom draga blogerska sceno(znam ja još neke scene-hehe) evo vam drugi post odbačenog genijalca, pa šta da vam kažem svršavajte.

- 23:13 - javi se (6) - ako ti ponestane wc papira - #

<< Arhiva >>

  prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Blog sa formom sapunice:spletke, intrige, ljubavni zapleti, tragične sudbine, sretan završetak...

Linkovi

Counters
Counters