Start of something new.

Image and video hosting by TinyPic

°Morala sam početi ispočetka. Ono jednostavno nisam bila ja, previše sam se promijenila, previše stvari više nije isto.

Ljeto prebrzo prolazi. Pribojavam se pogledati na kalendar jer znam da ću doći u napast da preostale datume do početka školske godine počnem križati markerom.
Ljeto je između ostalog moje najdraže godišnje doba koje traje prekratko. Baš kada postane najzanimljivije, najbolje, najveselije, neke se stvari moraju privesti kraju.

Dva sam tjedna punila moždane baterije na našoj lijepoj obali. Uhvatila sam i malo brončane boje tako da više nisam blijeda kao sirutka. Sada uživam kod kuće, zatvorena između svoja četiri zida, u mojoj sobi koja mi je toliko nedostajala. Već sam isplanirala bojanje zidova u crveno, dodavanje polica i stavljanje panoa na zid koji će poslužiti za izložbu fotografija mojih prijatelja i obitelji. Nadam se da će moja ideja o uređenju sobe uskoro u zaživjeti. Također uživam slušajući pjesme Coldplaya koje me smiruju. Naravno, gledaju se i Olimpijske igre, posebice nastupi naših sportaša.
Jednom sam se čak probudila u tri ujutro kako bi utakmice pratila uživo. Mama mi je rekla da nisam normalna, no ja se tješim činjenicom da vjerojatno nisam jedina. (:

Gledam: Dr.House , Olimpijske igre.
Slušam : Coldplay, Basshunter( Now you're gone), Gibonni
Čitam: Stephanie Meyer: Breaking Dawn (na engleskom)

Posebna zahvala Jani koja mi je pomogla osmisliti adresu bloga.
Dođe mi da te zagrlim preko monitora. (:

16.08.2008. - 16:03 - Komentari { 10 }

Sljedeći mjesec >>