sometimes_ANGEL_sometimes_DEVIL

utorak, 29.03.2005.

HAPPYYYY BIRTHDAY BRANKA

BE GOOODDD!!!
BE SWEEETTT!!!
BE LOVELYYYY!!!
BE COOOLLL!!!!
BE EVERYTHING YOU WONNNAAA BEE!!!
-------------------KISSS-----------

- 11:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.03.2005.

PONEDJELJAK

MAMA CIJELO JUTRO ŠIZI!!!!!!!
OK SHVATI SI SMO MOŽEŠ I PRESTATI!!!!
LJUTITO SMO KRENULE U PULU!!! BAKA JE SVE ODMAH PROKUŽILA!!!
NA KREJU KADA SMO OTIŠLE U ŠETNJU SVAKA IŠLA NA SVOJU TRANU I JA SAM SE LIJEPO PROŠETALA SVE DO VERUDELE !! COOL 2 H SAM HODALA A LJUDI SU ME GLEDALI KO DA SAM PALA SA MARSA.A MAAAA

- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.03.2005.

ZA SILVIJU!!!

SRETAN TIRODJENDAN MALENA!!LIJEPO GA PROVEDI!!! BUDI NAM DUGO OVAKVA LUCKASTA A I OZBILJNA!! BUDI ZDRAVA I SRETNA!!
ŽIVI ŽIVOT NAJBOLJE STO ZNAŠ!!!
UGLAVNOM SVE NAJBOLJE!!!!!
P.S. KAKO BI LULI REKLA :
DRŽI ČVRSTO ONOGA KOGA VOLIŠ!!!

- 15:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

USKRS!!!!!

SRETAN USKRS SVIMA!!!

- 10:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 26.03.2005.

SUBOTA

CIJELO JUTRO SAM PRESPAVALA. KASNIJE SAM OTISLA SA MAMOM U DISKONT, I ONDA SMO JA IU LULICA IŠLE NA JEDNU CUGU U KORADO.LIJENIM SMO SE KORAKOM DOVUKLE DO NJE DOMA. MORALE SMO SE JOŠ MALO SREDITI I ONDA SMO OTIŠLE KOD NENADA. VRATA NAM JE OTVORIO ZOKI I ZBUNJENIM NAS POGLEDOM POGLEDAO OD GLAVE DO PETE. UGLAVNOM ODMAH SMO SHAVATILE DA NE IDE SAMO NENO NEGO DA S NAMA IDE I ZOKI. ISPRED KUCE DOCEKAO NAS JE MARIĆ. ON JE CEKAO MARKA DA DODJE PO NJEGA I ONDA SMO KRENULI PUT PAZINA. LUANA JE U POCETKU BILA NESTO ZBEDIRANA ALI ONDA SE I ONA NAKON NEKOG VREMENA OPUSTILA I BILO JE LUDO. U PAZINU SMO ODMAH ISI U NEKI NIGHT CLUBBB. GDJE JE SMRDILO PO TREVI I DRUGIM OPOJNIM MIRISIMA. LUANU JE BILO TRTA I STALNO JE VIKALA MENE JE STRAH TU SU SVI NEKI NARKOMANI I TAKO. JA SAM SE SAMO SMIJALA NJEZINOJ ŠPRDNJI I TAKO,...SMIJALE SMO SE. LULI JE POCUGALA 2 BAMBUSA, A JA 2 MIŠ-MAŠA. TO ME TAKO DRMNULO DA ME POSLIJE BOLILA GLAVA. ALI PROŠLO JE. I TAKO KRANULI SMO PREMA MISLIM DA SE ZOVU JURŠIĆI ALI NISAM SIGURNA UGLAVNOM NEKO SELO.TAMO JE BIO GLAVAŠ SA FRENDOVIMA. TAMO NISMO NIŠTA PILI BILI SMO ISPRED KAFICA I SMO SPIKALI.
SVE NEKI PIJANCI MA POLUDJELA SAM LULI I JA SMO SE SKRIVALE IZ ZOKIJA DA NAS CUVA MA KE KOMEDIJA,...
KAKO JE IPAK NA KRAJU KRAJEVA TO IPAK DOSADNO UPUTII SMO SE KUCI!!!PRVO SU MENE ISKIPALI NA LOKVI A ONDA I LULI .
UGLAVNOM BILA JE TO DUGA I LUDA NOĆ

- 17:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 25.03.2005.

PETAK

BILO JE OK!!
BILA SAM NA ŠAHU A KASNIJE SA NENADOM VANI.BILI SMO U LAKYJU. NENO, LUKA-PROMET, LAGINJA (STARIJI) I JA. TAKO PRICALI SMO NISTA POSEBNO. ALI IPAK OVO JE PRVI PUT NAKON DOGO VREMENA DA SAM VANI!! HEHHE

- 17:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.03.2005.

hmmmm,....

Dan je poceo veoma rano!! Probudila sam se u 6 sati, ali onda opet zaspala. Kada me Anett za 15 min nazvala i pitala me da li cu doci. teškim sam se korakom digla iz kreveta i polako pocela spremati. trebalo mi je dobrih 15 min da se spremim i usput ždrcnem nešto. Stigla sam. Cekala me ispred kuce sa torbom i dvije bilježnice. Naime u torbi su bile knjige koje trebam vratiti u knjižnicu jer ona nije stigla prije puta, a bilježnice su bile za mene jer naravno nisam pisala u školi. Ispratila sam je i krenula kuci. Na putu sam kupila dvije krofnice jednu za mene i jednu za moju najdražu mamu. papila sam i negla na kauc i brzao zaspala. Kad sam se probudila bilo je vec 10 i 30 a ja sam imala turnir u 10 ( iz šaha) malo sam zakasnila ali profesor se nija jako ljutio odigrala sam nekoliko partija. nije loše pobjedila sma cak 3 partije nakon godine dana ne igranja.
oko 1 sam došla dama i odmah se bacila na dogovoreni chat. naime imala sam dogovoreni chat sa Mirzom. tako mal0o smo se dodisivali i onda sam ja morala do Luli. MALO smo pricale jer se dugo nismo vidjele. Ispricele smo si sve ,moguce treceve i se podlosti bilo je zabavno. otišla sam,... jer je luli morala spremati kucu.dosla samk mado papila jednu malu sarmicu, pogledala dadilju i otišla u sobu . bilo je vrijeme da je malo složim . zapravo sam imala u planu citati anettine knjige ali nisam na kraju stigla jer se spremanje malo oduljilo i tako.
i sad sam na netu. pišem blog i chatam na iskonu.
pusa ANETTICI, LUANI, MIRZI, ostalima...

- 19:42 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ČETVRTAK

DANAS ME JE BILO PRELIJEPO VANI!!!
TO JE SVE ŠTO MOGU RECI!!
UŽIVALA JESAM ZABAVLJALA SE JOŠ VIŠE!!!
:)
KISSSS
LOVE YOU....

- 17:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 23.03.2005.

poslijednji dan nastave do 4 mj.

ništa se nije promijenilo od jucer. još uvijek mi je loše i ne osijecam se dobro. kišem i šmrčem cijelo vrijeme. u školi je još uvijek koma i nezma sto cu poduzeti. ali znam da bi trebala nešto podhitno.
sada sam upravo gledala neki bezvezni film. nista mi nije zanimljivo!! sve je dosadno i glupo. više neznam sto da radim a da se ne osijecam jadno. koji problemi.
.
.
.
.
.
sad sam bila na chatu sa nekim deckom i full me rastužio. sad se osijecam još gore nego prije 15 min. to je nevjerojatno kako ja reagiram kada sam s njim. takvog decka i nista slicno njemu nikad prije nisam upoznala. veoma ga poštujem, i cijenim njegovo mišljenje. zato me i povrijedi kada mi nešto obicno odgovori. jer tako što smatram kao mala daj okani me se ili nešto u tom smislu. ali opet nije mi jasno da to on uistinu misli i onda sam zbunjema. i vjecno sam zbunjena. :( on je majstor rijeci. svaka njegova rijec je kao,...on je jednostavno,... i ja njega jako jako volim. način na koji ga volim nemogu definirati jer nepoznajem nista takvog. teško je objaniti nepoznato.,..... a nekad još teže poznato.
LOVE YOU MY DEAREST...........

- 21:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

sretan rođendan ANETT!!!

KISSSS

- 17:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 22.03.2005.

ŽENE SU SA VENERE, A MUŠKARCI S MARSA!

NJEZIN DNEVNIK:
U subotu navečer mi se učinio čudnim. našli smo se u kafiću i popili piće. pomislila sam da sam ja zato kriva jer sam cijelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije ništa komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predložila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru razgovarati. pošli smo u jedan restoran i on se nastavio čudno ponašati. izgledao je odsutan duhom. Pokušala sa ga oraspoložiti i počela razmišljati da li sam ja kriva što je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga što mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze samnom. ODGOVOR MI NIJE ZVUČAO UVJERLJIVO. Dok smo se automobilom vraćali kući, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije ništa odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako to objasniti njegovo ponašanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopće išta rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konačno stigli kući pomislila sam da me želi ostaviti. Pokušala sam ga navesti na razgovor, ali on je upalio televizor i počeo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je između nas gotovo. Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije došao je i on, i na moje iznenađenje odgovorio na moja milovanja i počeo voditi ljubav samnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suočiti sa situacijom, razgovarati s njim što je prije moguće, ali on je zaspao. Počela sam plakati sve dok nisam zaspala. Više ne znam što bih trebala učiniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj život je potpuna katastrofa!

NJEGOV DNEVNIK:
Danas je igrala reprezentacija i izgubila. Ali sam zato barem ševio!

- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

napokon u školi,.... :(

kako poceti!!?? bila sam u školi i dobit cu puno puno jedinica. naravno danas smo pisali i puno puno ispita prvo povijest, pa onda glazbeni, a onda kao šečer na kraju još i hrvatski.stvarno neznam,... jedino od svega toga spremala sam povijest ali ni to nece slavno završiti jer nisam dobro napisala!! bilo je teško :( i nisam znala.
onda smo pisali i glazbeni ,za to nisam ni znala da pišemo ali mislila sam prepisati cu ja to več ipak sam ja majstorica za to, ali ni to nije prošlo kako sam ocekivala. sada cu vjerojatno dobiti 3 ili 4 i onda necu moci dobiti 5 u kocku. :(
zadnji sat (6.) pisali smo hrvatski.to sam mislila da su vec pisali i naravno nisam bila spremna ai zašto bi kad mi nitko nije rekao da cemo to pisati.taj ispit smo trebali pisati prije 2 tjedna, ali zašto ga pisati kada mene nema u šk. kada može kada sam u školi i da dobijem komad. :( nadam se da cu izvuči barem neku jadnu dvojčiciu ili nešto takvo.
napokon kad sam stigla doma i ponadala se da cu se malo opustiti i malo napuniti trbušnu šupljinu shvatila sam da u kuči nema ništa za jesti sa sam morala ici kupiti pizzu, ke napori. :(
i uglavnom idem ja po pizzu i sve je ok. narucim pizzu i onda me ik pita kako je u šk. ja njemu naravno loše, a on mene pita šta ti ideš u 8 razred!!?? ostala sam paf. 8 razred ok mogu hvatiti da izgledam mlađe ali ipak toliko. e onda sam ja njemu dala kajlu,...
on:za šta ideš!??
ja:mat.gim
-e sad je on ostao bez teksta i više ništa nije pitao hahahh.

- 19:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.03.2005.

Tko sam ja da ti sudim,...

Dolazim da se poklonim
Ispred lica tvog i tvoje kriposti
Vračam se da te zamolim
Da blagosloviš mi pute za kraj
Jer pobjede i porazi
Bez tebe na isto svode se
A konac ove naše ljubavi
Prvi sam odmotao ja
I tko sam ja
I tko sam ja da ti sudim
Iz zlatnih snova te budim
I tko sam ja
I tko sam ja da ti sudim
Jer ljubav je moja kamenje
Breme i zanamenje
Koje uvijek si samnom dijelila ti
A dobila najmanje
LJubav je moja kamenje
Breme i znamenje
Koje uvijek primiš ti
Kada napuste me svi
Što još jučer su se name zakleli
Uuuuuuu.....tko sam ja da ti sudim
Uuuuuuu.....iz zlatnih snova te budim
Jer pobjede i porazi bez tebe
Na isto svode se
A konac ove naše ljubavi
Prvi sam odmotao ja
I tko sam ja
Tko sam ja da ti sudim
Iz zlatnih snova te budim
I tko sam ja
Tko sam ja da ti sudim
Jer ljubav je moja kamenje,
Breme i znamenje
Koje uvijek si samnom dijelila
Ti a dobila najmanje
LJubav je moja kamenje,
Breme i znamenje
Koje uvijke primiš ti
Kada napuste me svi
Što još jučer su se name zakleli
Uuuuuuu.....tko sam ja da ti sudim
Uuuuuuu.....iz zlatnih snova te budim
Uuuuuuu.....tko sam ja da ti sudim

- 22:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

hello,...21.03.05.

hello,..
danas opet opet nisam bila u školi ali barem svoje vrijeme nisam uzalud trošila,..ucila sam povijest.nemože se reci da sam naucila ili ipak sam se trudila.hehe

- 21:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.03.2005.

užas,...

zašto se to uvijek baš meni mora dogoditi!!??
znam da vi svi mislite da kako sam ja jadna i da ljudima želim zlo i da obožavam ogovarati i da se samo time bavim.ali to uopče nije istina!!
ja nisam takva i mrzim se kada nekoga povrijedim, a što je još gore to mi se često događa.pa čak kad sam izvrijeđala onu mateu iz 1 razreda (htk) bilo mi je žao ali ja prebrzo kažem. tj. ne razmislim prijenego što beknem. i to je moja velika mana.ali s druge strane ljudi ipak saznaju što mi se u prvom trenu mota po glavi hee...
e pa tako sam se i danas posvađala se jednom jako mi dragom i važnom osobom kojoj naravno necemo spominjati ime da me ne bi tužila. nadam se da ćemo se pomiriti ali šanse da se to ostvari su minimalna.
neznam ako se itko sjeti neceg slicnoga da mu se dogodilo neka mi pomogne,...
ja tražim pomoc oko toga da ne zucnem prije vremena.....

- 21:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

malo za početak,...

Hello ljudi. Evo i ja sam isto napravila svoj blog. Pa mislim da je bilo i vrijeme.hehhe
sta vi kažete!!??ovo ce biti sve za pocetak..

- 15:22 - Komentari (3) - Isprintaj - #