Izdavanje stanova sarajevo - Brzog datiranja

četvrtak , 20.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Izdavanje stanova sarajevo






Oglas će biti aktivan narednih 10 dana od prijema vašeg sms-a. Takođe po podacima CBBiH, prosečne cene pojedinih kategorija nekretnina u Sarajevu se kreću od 3000 EUR za luksuzne nekretnine na atraktivnim lokacijama, do 750 EUR za manje atraktivne kvadrature i lokacije, koje su udaljene od centra grada: naselje Baš Čaršija, Grbavica, Koševo, Vratnik, Bistrik, Dobrinja. Luzani su najluksuznije naselje u gradu.



izdavanje stanova sarajevo

Dobro je opremljen nov namještaj, nova stolarija, veliko kupatilo, velika terasa i tkd. Prema podacima Centralne bandke BiH, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu. Mozda i jest puno, ali oni zadovoljni, ja zadovoljan EDIT: I cijenu su oni predlozili, meni je vise bilo bitno neko da je normalan i da odrzava stan i placa rezije.



izdavanje stanova sarajevo

Property search - Tako najsluplji kvadrati su u Novom Sarajevu gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove.



izdavanje stanova sarajevo

Agencija za promet nekretnina sa višegodišnjim iskustvom! Naša agencija je sačinjena od tima, koji ima višegodišnje iskustvo u prometu nekretninama. Od 1996 godine u Sarajevu se otvara potreba za smještajem stranih državljana uposlenih u velikom broju organizacija i ambasada. Uradili smo veći broj iznajmljivanja kako većih kuća, tako i kvalitetnih stanova. Tome mogu posvjedočiti brojni kontakti i preporuke uposlenika Ambasada i stranih organizacija. Američka ambasada je uručila zahvalnicu i priznanje za uspješnu i kvalitetnu saradnju. Do 2007 godine radimo pod nazivom Agencija Welcome.. Od 2007 godine do danas kao Agencija Saraj City. Punih 20 godina u ovom poslu ,daje nam za pravo da sebe možemo nazvati iskusnima.. Želimo vam ponuditi naše znanje i iskustvo ,i pomoći vam u rješavanju vašeg stambenog pitanja. Vlasnicima nekretnina koji žele izvršiti prodaju ili najam nekretnine nudimo brzu i kvalitetnu uslugu posredovanja. Kod nas možete izvršiti narudžbu , naši agenti će pronaći za vas odgovarajuću nekretninu.



Izdavanje stanova Cvetkova pijaca Zvezdara Beograd
Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno. Luzani su najluksuznije naselje u gradu. Cookie85 wrote:Ja izdajem na grbavici 1˝ soban stan , oko 43m2 na Grbavici za 400KM +rezije i izdao prvo na 3 godine pa sad skoro produzio na 5 godina. U mom nizu Pejton od 8 duplexa 5 su izdati. Takođe po podacima CBBiH, prosečne cene pojedinih kategorija nekretnina u Sarajevu se kreću od 3000 EUR za luksuzne nekretnine na atraktivnim lokacijama, do 750 EUR za manje atraktivne kvadrature i lokacije, koje su udaljene od centra grada: naselje Baš Čaršija, Grbavica, Koševo, Vratnik, Bistrik, Dobrinja. Msm u kojem dijelu?

[Rotkva i med|Kako se ozeniti amerikankom|Potrebna žena za čuvanje starije osobe]






Oznake: izdavanje, stanova, kuća, soba, &, Nemačka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.