Potrebna žena za čuvanje starije osobe - Pravi datiranje

ponedjeljak , 17.12.2018.

Čuvanje dece i starih, nega










Click here: Potrebna žena za čuvanje starije osobe






Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Više informacija možete dobiti na: Telefon: +382 69 688 288 viber e-mail: skaype: hasanmuratovic50 Hasan Muratović Crna Gora Svi oglasi korisnika infobgnet 635 Datum objavljivanja: Feb 18-1:34 Grad: Crna Gora Mob: +38269688288 Ključne reči Pomoc, Zena Opis Potrebna ozbiljna i vredna žena za negu ženske osobe i vodjenje domaćinstva na duže vreme. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore.



Potrebna žena za čuvanje starije osobe

Ima par higijenskih problema, gde treba voditi racuna i podsecati je, ali sama se kupa, oblaci, jede, samo je potrebno podsecati je konstantno. Više informacija možete dobiti na: Telefon: +382 69 688 288 viber e-mail: skaype: hasanmuratovic50 Hasan Muratović Crna Gora. Nudimo Vam platu od 200E, plus placena hrana-170e i racuni za stan. Djeca su preko dana u školi, treba ih otpratiti i dočekati.



Potrebna žena za čuvanje starije osobe

potrebna zena za cuvanje starije bake - Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme.



Potrebna žena za čuvanje starije osobe

Potrebna zena za cuvanje bake u Baru, Crna Gora. Baka zivi sama, u stanu u centru grada, od 50kv spavaca soba plus dnevna. Nudimo Vam platu od 200E, plus placena hrana-170e i racuni za stan. Baka ima demenciju, pokretna je, voli da seta, nije zahtevna sto se hrane tice, ali je zaboravna i ne moze vise da zivi sama. Ima par higijenskih problema, gde treba voditi racuna i podsecati je, ali sama se kupa, oblaci, jede, samo je potrebno podsecati je konstantno. Mozete nas kontaktirati putem vibera. Zena treba da je veoma odgovorna, uredna I spremna da ostane sa bakom preko noci. Baka je prokretna, nije dementna I ne zahteva nikakvu posbnu medicinsku pomoc. Moguc je dogovor oko slobodnih dana ukupno 10 u toku godine I po 2 vikenda mesecno. Ukoliko ste ozbiljni I odgovorni I zainteresovani za ovaj posao molimo Vas da se Javite na e- mail:.



5 Situacija U Kojima Ne Trebate Slusati Roditelje
Ukoliko ste ozbiljni I odgovorni I zainteresovani za ovaj posao molimo Vas da se Javite na e- mail:. Zena treba da je veoma odgovorna, uredna I spremna da ostane sa bakom preko noci. Portal automatski filtrira i prikazuje male oglase objavljene u posljednjih 90 dana. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. Kontakt putem vibera 061746009....

[Osobni oglasi sa slikama|Mali oglasnik ženidba udaja|Srodna duša iskustva]






Oznake: Potrebna, zena, za, cuvanje, Starije, bake

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.