utorak, 21.03.2017.

Ovnovo srce

(srce uočila Zvonka)

Ovan je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka. Ovnovi i ovce spadaju u jedan od dominantnijih tranzita na relaciji između jave i sna. Kao takva, po prirodi spiritualna bića, njihovo blejanje, obično biva krivo protumačeno, pa ga se nerijetko poistovjećuje sa zbunjenošću i prostodušnošću, što je potpuno krivo razmišljanje, jer ovnovi i ovce pojma nemaju o čemu je ovdje uopće riječ.

Ljubav:
Ženski pripadnici ovog znaka skloni su nevjeri, raznim aferama i neodgovornosti, što u dosta slučajeva završava neželjenim trudnoćama i to sa pripadnicima drugih rasa, tako da crne ovce zapravo uopće nisu rijetkost. Istovremeno muškim pripadnicima ovog znaka proporcionalno aktivnostima njihovih ženskih partnera pod istim znakom, rastu adekvatni rogovi, kojima se pak ovi u potpunom neznanju još i hvale.

Posao:
Ovnovi se često zapošljavaju u tekstilnoj industriji i to u proizvodnji i poslovima oko proizvodnje vunenih proizvoda. Oni koji pak ne uspiju proneći svoje mjesto u modnoj industriji, bivaju zaposleni u industriji mliječnih proizvoda, dok oni koji se niti u njoj ne nalaze, obično bivaju zaposleni kao radnička klasa u pogonima raznih tvornica i pogona, što pak potencijalno predstavlja kritičnu masu, kojom je jednom pojedincu lagano upravljati uz pomoć nekoliko pasa.

Zdravlje:
Sa zdravljem ovnovi nemaju većih problema, no obično imaju dosta problema u ranijoj dobi i mnogi pripadnici tog znaka nesretno završe kao žrtve usputnih prolaznika na putu prema moru i slično. Obično vegetarijanskih navika, ovnovi koji prežive adolescetnu dob, žive zdravim životom, boraveći pri tome dosta vremena okruženi prirodom i pašnjacima.

Ostala srca:
Riblje srce
Srce vodenjaka
Jarčevo srce
Srce strijelca


19:15 | Komentari (2) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --