subota, 21.01.2017.

Srce vodenjaka

(srce uočila Zvonka)

Vodenjak je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka. Oni ponosniji vodenjaci smatraju se nasljednicima nekadašnjih zmajeva, što u jednu ruku ima smisla, jer kada bi se promijenile proporcije nekako je bolje predstavljati se kao veliki zmaj nego kao mali ljigavac. Žene zmajevi su u praksi na glasu, te uživaju renome i publicitet kakav se ne da kupiti novcem, dok je kod muškaraca ponekad u pitanju onaj drugi manji, mokriji, slično-srodnik.
Dobri su plivači i ronioci, te im odlično leže vodeni sportovi, a znaju i odlično ležati i izležavati se na suhom.

Ljubav:
U ljubavi su vodenjaci nezamjenjivi i slove kao najbolji ljubavnici. Pravi su majstori dugih i mokrih poljubaca. Iako su po priridi ljudi koji dosežu krajnosti, u ljubavi se kao podznak najčešće kite znakovima "stop" ili "sklisko je kad je mokro".

Posao:
Zbog svojih iznimnih kvaliteta pripijanja i pripasavanja, mnogi vodenjaci uživaju vrlo visoke pozicije u korporativnim zajednicama, te služe kao primjer drugima kako se primjenom prave tehnike svukud može kliznuti. Kada jednom dosegnu vodeće položaje u tvrtkama, razviju im se zaboravljene sklonosti riganja vatre, koju tada koriste kako bi njome palili cigare iz lijepo preglednih loža i vidikovaca.
Oni malo manje ambiciozni istinski uživaju u životi i smatraju se izumiteljima fjakerskih zanimanja i izležavanja.

Zdravlje:
Slove kao vrlo dugovječni ljudi, a neki od njih niti neznaju koliko su stari, što zbog duboke starosti, što zbog plitkog sjećanja. Vode uglavnom mirne ili blagostajne živote, što uvelike pridonosi bezstresnoj dugovječnosti.
Zdravi su gotovo uvijek kada nisu bolesni, što ih čini prilično specifičnim u odnosu na one koji to nisu.

Ostala srca:
Jarčevo srce
Srce strijelca


19:15 | Komentari (8) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --