nedjelja, 02.08.2015.

Srce na krokodilu


(srce uočila Mayday)

Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015008002
Izlaskom iz sustava Felidea, zakoračili smo u sustav Sauropsida. To je sustav unutar granica Ujedinjene Federacije Planeta, no funkcionira zasebno, odnosno bez posebnog angažmana flotinih jedinica nadzora. Slovi kao vrlo opasan i nepredvidljiv sustav.
Najbliži planet na našoj ruti je Crocodilia. Crocodilia je kao i ostali planeti u ovom sustavu potpuno pust. Prekriven je pustinjama sa brežuljastim dinama sa jedne strane i kamenitim, odnosno stjenovitim brdskim područjima sa druge strane planeta. Bez raslinja i vegetacije, spada u skupinu planeta sa faunom predodređenom samo za sitne gmazove i strvinare koji su u neprekidnoj potrazi za hranom.
Crocodilia je izvor skupocijene rudače koja se nalazi na samoj površini planeta, no radi svoje negostoljubivosti, veliki je izazov za sve rudare i trgovce željne zarade. Materijal koji se koristi u industrijske svrhe, rasprostranjen je po površini cijeloga planeta, no opasnost od zemljotresa i urušavanja tla, nesrazmjerno je veća u odnosu na vrijednost uistinu skupocijene rudače. Time je planet neupitno, opasno mijesto kako za amatere, tako i za profesionalce željne zarada, od naizgled lako dostupne sirovine.
Bez većih problema uspjeli smo proći kraj planeta i nastaviti svoj put u potrazi za novim avanturama.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (14) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --