Slogica

Horoskop za roditelje i klince - VAGA



Imamo novi dodataka Slogici - portalu za roditelje i roditeljstvo. Uveli smo Horoskop a seriju počinjemo sa opisom roditelja i klinaca rođenih u određenom znaku. Vrlo brzo ćete na našim stranicama moći pročitati i tjedni horoskop prilagođen roditeljima i djeci. Dosta sa uvodom počnimo sa Vagom, trenutno aktualnim znakom.


Dijete vaga je ljubavnik a ne ratnik..



Kada se u kući osjeća napetost vaša kćerkica ili sin -vage, pretvoriti će se u miritelje. Djeca, vage žele da se svi ljudi slažu i izuzetno im smeta stres i svađa. Ako su rođeni u glasnoj obitelji, koja voli pokazivati svoje osjećaje da svi to čuju, klinci vage morati će naučiti nositi sa sa tim problemom. To može biti vrlo teško za djecu rođenu u ovom znaku.

U pravilu glavna briga djece rođene u znaku vage je harmonija. Napraviti će sve što je u njihovoj moći da je uspostave. To uključuje nježnost i pažnju koju će iskazivati prema roditeljima, rođacima, braćom i prijateljima.

Djeca vage u potpunosti razumiju poslovicu da se pčele love na med. Oni su slatki, pristojnost im je urođena, ali njihova potreba da budu dobri sa svakim može voditi problemima.

Mogu postati nesigurni zbog brige da bi svaka njihova odluka mogla nekoga povrijediti. Također postoji mogućnost da će imati problema sa autoritativnim iznošenjem svog mišljenja. Što pak vodi ka tome da bi ih prijatelji mogli "pregaziti" svojim stavovima.

Sa druge strane, njihov osjećaj za pravdu i snažne socijalne vještine čine ih sjajnim prijateljima. Također već dok su mali pokazuju snažan osjećaj za pravdu, ravnotežu i imaju istančani ukus.

Prirodni "pregovarači",djeca -vage sjajno spajaju ljude, stvaraju kompromise i traže mir a ne svađu. Kao roditelja djeteta vage vaš zadatak je da ga - nježno - naučite to da su razmirice i neslaganje prirodna stvar i neizbježan dio svakog života. Pomozite im da izgrade samopoštovanje i da shvate da je imati mišljenje potpuno različito od biti agresivan.

Roditelj vaga - mirotvorac




Kao roditelj rođen u znaku vage osnovni zadatak vam je da stvorite miran i harmoničan dom za vašu djecu. Važno vam je da je vaša obitelj u lijepo, pomalo luksuznom okolišu i napraviti ćete sve da u svom domu izbjegnete svaki konflikt. Zbog toga možete imati problema čim vaša djeca shvate da agresivnim traženjem mogu dobiti sve.

Dobra vijest je da ste osoba koja je u stalnom "dodiru" sa svojim osnovnim vrijednostima i vjerovanjima. To će roditelju vagi, omogućiti da se "spusti na zemlju", te da svoju djecu usmjeri prema pravim vrijednostima. Ne možete si pomoči, stil, dobar ukus su dio vaše osobnosti. Iste ćete sa lakoćom prenijeti i na svoje potomke...

Uživate kada ste domaćica ili domačin raznih socijalnih druženja. Dolazak prijatelja u vaš dom, posebno vam je zadovoljstvo. Isto tako ćete naučiti svoju djecu da druge osobe uvažavaju i poštuju.

Vaša djeca će se oslanjati na to da ćete vi riješiti njihove svađe i nesuglasice. Kako se ne osjećate ugodno kada je oko vas napeta i agresivna atmosfera ovu ulogu nećete voljeti. Kako ste rođeni diplomat sjajno ćete rješavati konflikte vaših klinaca. A uz to imate priliku naučiti vašu djecu kako riješiti probleme kompromisom i kako surađivati.

Kako imate prirodnu sklonost da ste nesigurni, istu nemojte pokazivati djeci. Prekrasno je imati lijepu, skladnu i veselu obitelj ali kako biste bile uspješan roditelj morate imati i poštovanje svoje djece.

VAŽNO:

Želite li znati kako se vi kao roditelj slažete sa svojim klincem pošalite nam na mail horoskop@slogica.com.hr ili pitajte na našoj Fejs strani sa imenom vašim i vašeg djeteta, sat i datum rođenja i u tren oka na vaš mail će doči detaljna analiza..

Čitamo se!!!

www.slogica.com.hr

06.10.2010. u 12:31 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Veljača 2011 (3)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (5)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (6)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (8)
Travanj 2010 (7)
Ožujak 2010 (12)
Veljača 2010 (10)
Siječanj 2010 (8)
Prosinac 2009 (6)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Image and video hosting by TinyPic

Roditeljstvo... Savjeti za preživjeti i biti sretan roditelj. A time imati i sretno dijete...


Podržavamo...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Slogica



Free Counters




Linkovi

www.slogica.com.hr
Slogica - stolica za vaše sretno dijete