Slogica

Božićni izlet u shopping centar

shopping



Festival of light (festival svijetla), Božićna čarolija, zajedničko kićenje bora, nebrojene kreativne radionice i uređenje prostora u adventskom stilu sa puno ukusa. Sve to možemo pronaći u ponudama stranih šoping centara. No kako su nam New York i Beč daleko, osvrnimo se kako spojiti zabavu za djecu i prazničnu kupovinu u Zagrebu...



Većina centara se ipak pobrinula za pokoji bor, ovakve ili onakve jaslice i što je danas opći trend velike kuglice koje donose praznični duh. Također djeed mraz je više ili manje sveprisutan a tu su i dječji zborovi koji nas preseljavaju sa minijaturnih pozornica. Ah da, sa vremena na vrijeme tu su i modne revija i sveprisutni Bojan Jambrešić (kojem svaka čast na odnosu sa djecom, moje dijete je bilo valjda stopedesto u redu i dočekalo je da se slika sa istim).

Srećom djeci će i to biti dovoljno. Uzmite si dovoljno vremena. Dođite kao obitelj i umjesto stresnog dana i jurnjave za "last minute" kupovinom poklona priuštiti ćete si lijep adventski doživljaj... ZAPAMTITE!!! Nervoza nije dio praznika, ostavite je za prvi mjesec i trenutak kada vam dolaze pozdravi od kartičara. Ovaj dio godine je posvećen obitelji.. Naravno ako želite dijetetu kupiti lijepi poklon koji će vam biti dostavljen do kućnog praga - tu je slogica :-)

Evo što su nam naši vrli centri priredili...

CITY ONE...

Uz to što nagrađuje dječje priče, pjesme i čestitke tu je nezaobilazni Djed mraz, no pripremili su nam gospel koncert i koncert dječjeg zbora Pahuljice a One2Play izvodi predstave za dijecu.

Više informacija ovdje...

Avenue Mall

Nam je prema njihovom webu pripremio Djeda božičnjaka. I to svaki dan...Naravno do 24-tog

Više informacija ovdje..

Garden Mall

Oni su se malo više potrudili tako da vas tu čeka zbor "Pahuljice" ukoliko ste ga propustili negdje drugdje, zatim nastup Ivane Radiniković, predstave za djecu i tu je Djed Božičnjak.. Zanimljiva je kreativna radionica oslikavanja lica i naravno papir i olovka radionica..

Više informacija ovdje...

West Gate

Impozantni centar nudi nam Djeda Božičnjaka, dva DJ-a i kretivne radionice (čitaj papir i olovka). No tu je i najveća igraonica u Hrvata koja za veću djecu košta 55 kn a za manju ima dio koji je gratis ( a podosta je atraktivan). No veličina centra će umoriti i najizdržljivije tako da ga preporučamo roditeljima ako žele da im klinci odu ranije spavati..

Više informacija ovdje...

Kika

Kika također ima Božićni program. Reklamiraju Jozu Bozu (mađioničar na ego tripu no djeca ga vole).

Više informacija ovdje...

I to bi bilo to... Zapamtite, kombiniranjem zajedničkog gledanja programa i shoppinga možete jedno potencijalno stresno iskustvo pretvoriti u obiteljski lijepi događaj. No ako vam se žuri, razmislite o tome da djecu ostavite kod kuće...

Ako znate za neko događanje koje smo izostavili, pošaljite nam mail i objaviti ćemo ga svima na uvid.

www.slogica.com.hr

18.12.2009. u 13:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Veljača 2011 (3)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (5)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (6)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (8)
Travanj 2010 (7)
Ožujak 2010 (12)
Veljača 2010 (10)
Siječanj 2010 (8)
Prosinac 2009 (6)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Image and video hosting by TinyPic

Roditeljstvo... Savjeti za preživjeti i biti sretan roditelj. A time imati i sretno dijete...


Podržavamo...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Slogica



Free Counters




Linkovi

www.slogica.com.hr
Slogica - stolica za vaše sretno dijete