31.03.2007. | 22:35 | 0 K | P | # | ^

Ashton Kutcher završio s teroriziranjem poznatih


JEDAN od najpopularnijih reality showova na svijetu, MTV-jeva uspješnica "Punk´d", više se neće snimati, a posljednja, peta sezona, donosi neke od najvećih svjetskih zvijezda u neugodnim situacijama, kao i podsjetnik na najsmješnije trenutke emisije.

Ashton Kutcher osmislio je, producirao i vodio show "Punk'd" i time dokazao da se na njega u industriji zabave može ozbiljno računati, jer je u pet godina, koliko se show emitira, na sve moguće načine terorizirao celebrityje i sramotio ih pred TV gledateljstvom.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Prema mišljenju američkih gledatelja, najbolji trenutak tog velikog, skupog i zahtjevnog projekta bila je reakcija Justina Timberlakea, kad mu je lažna porezna inspekcija zaplijenila sve stvari u nekoliko milijuna dolara vrijednoj vili. Osim toga, pamte se suze Matthewa Perryja, živčani slom Mile Kunis i brojne druge reakcije u kojima zvijezde otkrivaju kako reagiraju u iznimno neugodnim situacijama.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Posljednja sezona na MTV-ju starta 10. travnja, a uključuje gostovanja Hillary Swank, Nelly Furtado, Jewel i drugih zvijezda.


31.03.2007. | 22:22 | 0 K | P | # | ^

Borat postaje tata


KOMIČAR koji je proslavio Kazahstan, Sacha Baron Cohen, sa zaručnicom Islom Fisher očekuje prvo dijete. Slavnog Borata već peče savjest što će, zbog projekata koji ga očekuju, uvelike propustiti trudnoću, a možda i prve dane svog prvorođenca.

Iako su htjeli da trudnoća još neko vrijeme bude tajna, Sacha Baron Cohen i njegova australska zaručnica Isla Fisher na nedavnoj večeri s prijateljima nisu mogli izdržati te su okupljenima priopćili radosnu vijest.

Njihovim prijateljima je, navodno, bilo sumnjivo to što je Isla cijele večeri pila isključivo vodu, pa je par odlučio sretnu vijest priopćiti frendovima (naravno, nakon što saznaju "frendovi", novinama treba 20 minuta da objave vijest).

Nakon neviđenog uspjeha s "Boratom", Sacha Baron Cohen je zatrpan ponudama, i trenutno osmišljava novi lik kojim će pokušati ponoviti uspjeh kazahstanskog novinara. Jednom britanskom magazinu već je izjavio kako mu je jasno da, zbog pretrpanog rasporeda, neće moći biti uz zaručnicu onoliko koliko to želi. Ipak, brojni angažmani i novi projekti zasigurno će obitelji Cohen osigurati još ljepšu i bezbrižniju budućnost.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




31.03.2007. | 22:08 | 0 K | P | # | ^

Marc Anthony uči Jennifer Lopez kako se zapravo pjeva


SNIMAJUĆI svoj prvi album na španjolskom jeziku, Jennifer Lopez se, što se pjevanja tiče, "našla u neobranom grožđu". Naravno, u pomoć je uskočio suprug Marc Anthony, navodno i sam iznenađen Jenniferinim neznanjem o osnovnim pjevačkim tehnikama.

J.Lo je odavno u svjetskim glazbenim krugovima poznata kao iznimno loša pjevačica, a producentima novog albuma "Como Ama Una Mujer" navodno je dala dosta materijala za potvrdu te teze. Jennifer je, naime, danima snimala iste dionice, jer ni producenti ni ona nisu bili zadovoljni kako sve skupa zvuči. U pomoć je priskočio Marc Anthony, koji već dugi niz godina pjeva na španjolskom, te joj je dao neke korisne savjete.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Iako se Jennifer za vrijeme snimanja pravdala činjenicom kako je puno teže pjevati na španjolskom (kojeg btw. tečno govori), svima je bilo jasno kako je pjevačica zapravo po prvi put temeljito prionula na pjevački zadatak, jer su njezini dosadašnji albumi toliko iskompjuterizirani da je zapravo teško odrediti kako latino ljepotica zapravo pjeva.

Navodno je njenim neznanjem o tehnikama disanja, vrlo bitnim za karijeru pjevačice, bio zapanjen i njen suprug, koji je za vrijeme snimanja svaki dan poučavao Jennifer kako se ispravno pjeva. Paradoksalno (čak i žalosno) je to što je J.Lo dosad izdala četiri albuma i postigla zavidne naklade.


31.03.2007. | 22:08 | 0 K | P | # | ^

"Pirati s Kariba" ipak i u četvrtom nastavku


NAKON završetka svakog od nastavaka iznimno uspješnih "Pirata s Kariba", glumačka postava izjavljuje kako sljedećeg nastavka neće biti. Zašto se uopće trude, kad producenti nekoliko mjeseci nakon toga najave novi nastavak? Shvatili ste, "Pirati" se vraćaju na velika platna.

"At World's End", treći nastavak vrlo uspješne filmske sage, doživio je nevjerojatan odjek na svjetskim kino blagajnama, pa producenti, suprotno informacijama otprije nekoliko mjeseci, najavljuju i četvrti nastavak. Kako piše Entertainment Wise, najveći problem bio je pridobiti glavnu zvijezdu Johnnyja Deppa u novi projekt, ali silni milijuni dolara očito su bili dovoljni, pa ćemo ga gledati i u novom nastavku.

Poučeni prijašnjim iskustvima, scenaristi u trećem nastavku nisu dovršili priču, odnosno, ostavili su nekoliko tajni, tj. nedorečenih situacija, koje bi se, po svemu sudeći, mogle riješiti u četvrtom nastavku "Pirata s Kariba". Deppa su pridobili, ali što će s Kierom Knightley, koja je nedavno izjavila da iskreno ne pomišlja na snimanje novog nastavka? Ako su milijuni natjerali Deppa da se predomisli, sigurni smo da će uspjeti i s Kierom.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


31.03.2007. | 22:06 | 0 K | P | # | ^

Postava Harryja Pottera ostaje do kraja


SVE TRI zvijezde serijala filmova o najpoznatijem čarobnjaku, Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson, nastupit će zajedno u posljednja dva filma o Harryju Potteru, potvrdili su producenti.

SVE TRI zvijezde serijala filmova o najpoznatijem čarobnjaku, Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson, nastupit će zajedno u posljednja dva filma o Harryju Potteru, potvrdili su producenti.

Nakon razmišljanja o promjeni glavnih glumaca zbog toga što su "prerasli" likove koje glume, jedan od čelnih ljudi Warner Brothersa, Jeff Robinov, rekao je da bi vidjeti bilo koga drugoga u tim ulogama bilo "nezamislivo".

Ostanak Daniela Radcliffea na mjestu Harryja Pottera potvrđen je ranije ovoga mjeseca. Istovremeno su počele kružiti glasine o prestanku angažmana mladoj Emmi Watson.

"Trojka" je dosad snimila četiri filma o snalažljivom čarobnjaku i njegovoj borbi protiv Voldemorta u kojoj redovito pobjeđuje, ali uz vrlo visoku cijenu.

U srpnju ove godine obit će premijera petog dijela, "Harry Potter i Red feniksa". Šesti dio, "Harry Potter i princ miješane krvi" trebao bi se pojaviti u kinima u studenom 2008. godine.

Kada će se u kinima pojaviti posljednji, sedmi dio, još nije poznato. Autorica J.K. Rowling ranije ove godine objavila je da će knjiga pod naslovom "Harry Potter and the Deathly Hallows" (Harry Potter i posmrtne počasti), biti puštena u prodaju 21. srpnja, te da će dva glavna lika umrijeti.


31.03.2007. | 22:05 | 0 K | P | # | ^

Sprema se duet Justina i Britney?


PRODUCENT Timbaland, zaslužan za uspjeh Justina, Missy Elliot i Nelly Furtado, izjavio je kako pod svaku cijenu želi pomoći posrnuloj Britney, pa je zajedno s Justinom došao do zaključka kako bi najbolje bilo ponuditi joj duet.

Timbaland i Timberlake došli su do zaključka kako bi "profesionalna pomoć" za Britney Spears mogla značiti i njeno duševno ozdravljenje, pa su joj ovih dana ponudili duet koji bi ju trebao vratiti u sam vrh svjetske glazbene scene. Justin, navodno, s pričom želi imati veze samo ako će "Brit biti ozbiljna i dosljedna", jer ne želi kompromitirati svoju karijeru, pa čak ni zbog nekadašnje djevojke.

Britney dosad nije surađivala s Timbalandom, glazbenim producentom zaslužnim za mnoge hitove i brojne "estradne oporavke". Obzirom da je prije svih ovih psihičkih slomova najavila kako se želi okrenuti "tvrđem zvuku", suradnja s Timbalandom bila bi sasvim logičan (i vrlo vjerojatno isplativ) izbor.


31.03.2007. | 22:01 | 0 K | P | # | ^

Brak Britney i Kevina konačno završio nagodbom


BRITNEY je od danas i službeno sama! Dvogodišnji brak nekadašnje pop princeze i njenog supruga Kevina Federlinea okončan je nagodbom u kojoj je, na iznenađenje mnogih, i bivši plesač financijski profitirao.

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, Kevin Federline dobio je u brakorazvodnoj parnici milijun dolara te djelomično skribništvo nad njihovo dvoje djece, Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom.

Sinovi će, odlučeno je, i dalje živjeti kod Britney, što bi značilo da je sudac ocijenio kako su njezina pijanstva, odvikavanja i ekscesi ipak "manje zlo" od života s Federlineom, nezaposlenim plesačem koji već godinama muku muči s opijatima.

Nagodbom, postignutom na sudu u Los Angelesu, bivši su supružnici zadovoljni, pa su tijekom 15-minutne stanke čak podijelili cigaretu i time potvrdili priče da su se za vrijeme Britneyine rehabilitacije pomirili, ali ipak svjesni činjenice da više nemaju što raditi u braku.

Eto, okončan je još jedan neslavni brak Britney Spears, koja iza sebe, ako uzmemo u obzir da joj je samo 25 godina, ima popriličan broj razvoda. Kako bismo u stilu završili ovu nesretnu i medijski iznimno praćenu ljubavnu priču, donosimo vam kratak pregled uspona i padova kontroverznog braka...



travanj 2004.: Britney, tada najveća svjetska pop zvijezda, i Kevin, plesač i pjevač za koje nitko nikad nije čuo, upoznaju se u Joseph's Cafeu u Hollywoodu.
25. lipnja 2004.: Zaljubljena Brit uzima stvar u svoje ruke i u avionu na putu iz Irske prosi Kevina. Navodno mu je za pristanak trebalo 5 minuta.
18. rujna 2004.: Veliko vjenčanje. Rođaci su tu, kamere se izbjegavaju, a Britney po tko zna koji put pokušava pronaći ljubavnu sreću.
17. svibnja 2005.: Mediji počinju pisati o svađama mladenaca. Britney je ljuta jer radi od jutra do mraka, a Kevin uživa u plodovima njenog bogatstva, zbog čega zarađuje i opomenu supruge koja mu je sve manje naklonjena.
14. rujna 2005.: Rodio se Sean Preston, sin prvorođeni, potencijalni spasitelj braka s problemima.


7. veljače 2006.: Britney je primijećena u vožnji s novorođenim sinom na krilu. Tabloidi objavljuju slike bezbrižne majke na naslovnicama, a Britneyina mama Lynn dolazi u posjet kako bi provjerila što se događa u obitelji.
15. lipnja 2006.: Izjavom "Treba nam malo prostora" Britney potvrđuje kuloarske priče o velikim neslaganjima u braku. Svakodnevno pristižu fotografije pijanog Kevina, dok se Brit u svom domu brine za sina, a karijera stoji.
12. rujna 2006.: Rodio se Jayden James, ali ni mediji više ne vjeruju kako njihovom braku ima spasa.
8. listopada 2006.: Početak kraja - Britney podnosi zahtjev za razvod.
24. i 29. listopada 2006.: Brit ima novu najbolju prijateljicu - Paris Hilton, no prva dama američkih partyja ne donosi joj ništa dobrog (počinju priče o ovisnosti).
16. veljače 2007.: Britney se oprašta s kosom, ali i zdravim razumom. Nanovo istetovirana kišobranom napada paparazza. Vrag je očito odnio šalu, slijede pokušaji rehabilitacije.
30. ožujka 2007.: Razvod finaliziran, "nova Britney" nastavlja sa životom, s perikom na glavi, dugovima u poslovnoj knjizi i ponudom Justina Timberlakea da joj revitalizira karijeru.


31.03.2007. | 22:01 | 0 K | P | # | ^

Aguilera playbackom razljutila obožavatelje


ZBOG navodnih problema s ozvučenjem, Christina Aguilera je na nedavnom koncertu u New Yorku dio repertoara otpjevala na playback, koji je očito bio neuvjerljiv, jer su fanovi brzo shvatili da su prevareni.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
I slavni Madison Square Garden u New Yorku može imati tehničkih poteškoća, što je u petak navečer, neposredno prije velikog koncerta, doživjela i Christina Aguilera. Iako je, kako kaže, cijeli život bježala od pjevanja na playback jer ga smatra varanjem publike, i sama je pribjegla toj metodi nakon što su tehničari i producenti shvatili kako probleme s ozvučenjem ipak neće moći riješiti.

Kako je veliki broj fanova već bio pred ulazom, Aguilera se nevoljko odlučila na playback soluciju, ali nije očekivala da će publika shvatiti kako nije riječ o pjevanju uživo. "Christina je jedna od najtalentiranijih pjevačica u povijesti glazbe, ali ozvučenje nam je stvaralo probleme", opravdao je postupak pjevačice njen menadžer Irving Azoff.


31.03.2007. | 21:59 | 0 K | P | # | ^

Pjevačice zasjenile manekenke na Tjednu mode u New Yorku


TRADICIONALNI koncert "Fashion Rocks" u poznatom Radio City Music Hallu u New Yorku dao je priliku glazbenim zvijezdama da pored glasa predstave i svoj modni stil.

TRADICIONALNI koncert "Fashion Rocks" u poznatom Radio City Music Hallu u New Yorku dao je priliku glazbenim zvijezdama da pored glasa predstave i svoj modni stil.

Beyonce, koja je nedavno proslavila 25-ti rođendan, vratila se u daleku prošlost i oponašala čuveni kostim pjevačice Josephine Baker iz 1920-te godine kojim je oduševljavala publiku u Parizu.

Seksi pjevačica ipak se odlučila za čedniju verziju, jer je Josephina nastupala gola sa svežnjem pravih banana oko struka.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Christina Aguilera pojavila se u mornarskom stilu s kapetanskom kapom na glavi i podsjetila na ljetovanje poznatih zvijezda u Europi na luksuznim jahtama.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Fergie iz grupe "Black Eyed Peas" po prvi puta je nastupila samostalno, a u razbijanju treme pomogao joj je legendarni Elton John .Pojavila se u "metalno zlatnoj" mini haljinici i pokazala da se u seksepilu može mjeriti sa slavnim kolegicama.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

U publici se našlo mnogo filmskih zvijezda i dizajnera, a nisu izostali ni uvijek prisutni jetseteri.






31.03.2007. | 21:57 | 0 K | P | # | ^

Stacy Ferguson u mafijaškom "obračunu"


STACY FERGUSON dojadilo je pokazivati goli pupak na nastupima svoje grupe i želi se dokazati kao glumica. Već je dobila ulogu uz Kurta Russella u novoj verziji hit filma "Posejdonove avanture", a pojavit će se i u popularnoj televizijskoj seriji o mafijašima.

STACY FERGUSON dojadilo je pokazivati goli pupak na nastupima svoje grupe i želi se dokazati kao glumica. Već je dobila ulogu uz Kurta Russella u novoj verziji hit filma "Posejdonove avanture", a pojavit će se i u popularnoj televizijskoj seriji o mafijašima.

Fergie će nastupiti kao prerušena policajka koja se ubacila kao striptizeta u klub Tonya Soprana kako bi razotkrila njegove mutne poslove.

Producenti su oduševljeni jer pjevačica "ima savršeno tijelo koje se ne srami pokazati", a vjerovatno nešto malo zna i o glumi.


31.03.2007. | 21:57 | 0 K | P | # | ^

Hoće li Paris Hilton u zatvor?


PARIS HILTON suočena je sa zatvorskom kaznom u trajanju od 90 dana, nakon što je prekršila uvjetnu kaznu, prenose američki mediji. Hoće li američko "zlatno dijete" pokazati javnosti kako izgleda u zatvorskoj odori ili će opet slava i novac biti ispred zakona, pokazat će saslušanje zakazano za 17. travanj.

Razmaženu Paris je policija uhvatila u Los Angelesu, u noći 27. ožujka, kako vozi niz Sunset Boulevard, sa ugašenim svjetlima na automobilu. Nakon što su zaustavili njen Bentley, ustanovili su kako Paris vozi bez valjane vozačke dozvole - bez nje je naime ostala u rujnu 2006. godine, nakon što je uhvaćena kako vozi u pripitom stanju, zbog čega je dobila uvjetnu kaznu.

Hiltonicina glasnogovornica Elliot Mintz izjavila je kako njena štićenica "nije bila svjesna da joj je vozačka dozvola suspendirana". No, glasnogovornik okružnog tužitelja Nick Velasquez smatra suprotno: "Imamo dovoljno dokaza za to da je Hilton itekako bila svjesna činjenice da joj je zabranjeno upravljanje automobilom te da je namjerno kršila uvjetnu kaznu."


31.03.2007. | 21:52 | 0 K | P | # | ^

Sljedeći mjesec >>


  ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (38)
Ožujak 2007 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


O meni

Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Ime: Matea
Prezime: Nije važno
Dob: 12









Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Harry Potter Fanside
Propuh iz 6d
Avril No1


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Music


The Black Eyed Peace - My Hump(Clip)
Uploaded by sangoku22



Black Eyes Peas-Pump It
Uploaded by lucilebriche



Pussycat Dolls ft Busta Rhymes-Dont cha
Uploaded by hakim93200



50 Cent & Olivia - Candy shop
Uploaded by hakim93200



50 Cent - In da club
Uploaded by Gangsta_STAR



akon ft eminem - smack that
Uploaded by lacoste1140



Akon feat Snoop Dogg - I Wanna Love You
Uploaded by zozitololitolemoino



GWEN STEFANI & AKON - THE SWEET ESCAPE
Uploaded by Algerienne6713



Justin Timberlake WHAT GOES AROUND...
Uploaded by bkrwan



Diddy feat Christina Aguilera - tell me
Uploaded by MysMan