Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Hoće li Paris Hilton u zatvor?

PARIS HILTON suočena je sa zatvorskom kaznom u trajanju od 90 dana, nakon što je prekršila uvjetnu kaznu, prenose američki mediji. Hoće li američko "zlatno dijete" pokazati javnosti kako izgleda u zatvorskoj odori ili će opet slava i novac biti ispred zakona, pokazat će saslušanje zakazano za 17. travanj.

Razmaženu Paris je policija uhvatila u Los Angelesu, u noći 27. ožujka, kako vozi niz Sunset Boulevard, sa ugašenim svjetlima na automobilu. Nakon što su zaustavili njen Bentley, ustanovili su kako Paris vozi bez valjane vozačke dozvole - bez nje je naime ostala u rujnu 2006. godine, nakon što je uhvaćena kako vozi u pripitom stanju, zbog čega je dobila uvjetnu kaznu.

Hiltonicina glasnogovornica Elliot Mintz izjavila je kako njena štićenica "nije bila svjesna da joj je vozačka dozvola suspendirana". No, glasnogovornik okružnog tužitelja Nick Velasquez smatra suprotno: "Imamo dovoljno dokaza za to da je Hilton itekako bila svjesna činjenice da joj je zabranjeno upravljanje automobilom te da je namjerno kršila uvjetnu kaznu."



Post je objavljen 31.03.2007. u 21:52 sati.