stickypond.com/krajina/

Šiptarski predcednik


27.12.2006. u 22:39 | 0 Komentara | Print | # | ^

07/2009 (1)
11/2008 (2)
10/2008 (1)
04/2007 (4)
02/2007 (5)
01/2007 (8)
12/2006 (11)
11/2006 (10)
10/2006 (6)
09/2006 (1)
08/2006 (1)
07/2006 (17)
06/2006 (7)
05/2006 (4)
04/2006 (18)
03/2006 (22)
02/2006 (4)
01/2006 (19)
12/2005 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga



......

CC
CC

Image Hosted by ImageShack.us

We like to listen The Corrs (cos dey are well fit, all 3 of them)... and Africa Bombarta (cos he put down the lino, said put down your guns, do the breakdance, do the electric boogaloo, do the boddypoppin).

Go punnani youself you batty boi...

Pajo & Blues






Linkovi

......
CC
CC
Know to ćiril & method man slova
GENERAL STEPA
Paznja na zhidove
!!!Pricajte kao STEPA!!!





Hit Counters
Đitra BRE

Ovo je blog u cast Vojvodi Stepi Skrotumu. Od begstva iz Krajine na Ursuzu kad je Stepa ostavio svoju familiju u traktorskoj korpi koju nije stigao pojacati i kad je spaso pravoslavnog popa od povamirenih ustasa vozeci ga na blatobranu od Ursuza prema Prijedoru i Banjaluci Stepa je stasao u heroja srpskog naroda.

STEPA - postao je najveci uzor svih debila na newsima...

Stepa Srbin je najveci kreten, 10kre, idiot i srpski radikal na usenetu, hrvatskom, a i stranom. Sadasnji nick mu je nepoznat, al s obzirom da je poznat po ucestalom mjenjanju nickova, kako Stepa to zove nymshiftanje ocekujemo nove vesti uskoro...

Grupe na kojima obitava Stepa

news:hr.alt.trash
news:hr.alt.zavjere
news:hr.soc.politika
news:hr.mag.bug

Na grupi
news.hr.misc.binaries cesto mozete pronaci razni materija koji je vezan uz Stepu Srbina, kao npr. sliku njegovog traktora Ursuza s kojim je bjezao iz Krajine prije Oluje. Poznato je da je Stepa sa sobom zaboravio familiju koja je ostala u traktorskoj korpi dok je Stepa, naravno, spasio pravoslavnog popa kojeg je povezao na blatobranu istog tog Ursuza. Nakon rata Stepa se vratio u Hrvatsku gdje potrazuje korpu od traktora i zahtjeva da EU prekine sve pregovore s Hrvatskom dok se Srbima ne vrati imovina, a njemu Stepi korpa od Ursuza. Familiju nije spominjao... odrekao ih se je jer su primili hrvatske domovnice i presli na katolicku vjeru. Stepa je u rodnom selu obnovio pravoslavnu crkvu te je ukrasio slikama popa Djujica, djenerala Draze Mihajlovica, Arkana, mile Martica, Radovana Karadzija i ostalih cetnika koji su svirali u njegovom orkestru.

Borci protiv ovog velikosrpskog idealiste i srpskog radikala su:

Van konkurencije!!!!!
Prvi vidioc Blues prorok blagoslovljen Stepinim penisom

1. Enigma-Force = takodjer srbin, ali s medaljom iz oluje (hrvatskom medaljom koju mu je Tudjman osobno dodijelio kako kaze)... prihvacen kao ljevicarski fanatik, jugonostalgicar i najzakletiji neprijatelj Stepe Srbina. Davao mu je koordinate iz JNA staba na pocetku domovinskog rata dok je stepa bio pripadnik vojske SRAO Krajine... Stepa nikad nije pokazao zahvalnost. Neprijatelj broj 1. Svojim falusom kruzi po Stepinim cvaljama i skrotumu. Stepa obozava seksualne, hardcore odnose s Enigmom. Veliki carobnjak lože.

I to nije sve:
Ne samo da ima medalju oluja nego i spomenicu HV-a, pa bih molio da se uz to
doda i sudionik preko dvije godine domovinskog rata. Kao infiltrirani srbin
najbolje poznaje mentalitet srba i polutana koji hoce biti hrvati po svaku
cijenu. Tako je i otkrio odvratnog srbina Stepu.


2. Pharcyde = light fasist koji ne podnosi Stepu, a istodobno ga i voli. Jedan je od oni prema kojima Stepa izjavljuje gay spiku i opisuje mu hardcore odnose s Enigma-ForceTOM i Kisicem. Jedan deda u ustasama, drugi u SS-u. Stepa u njemu vidi ono nesto, tracak inteligencije, ali ga zove 10kre i retard. Dijete epruvete kako Stepa voli napomenuti. Viri iz Kisicevog, a nekad i iz Enigma-ForceTOVOG supka.

3. Ivan Kisic - Rospaya = jedan od pionira borbe protiv Stepe Srbina i njegovih nebuloza. Kako svima tako i njemu Stepa opisuje svoje hardcore homoseksualne odnose. Kisic ga drzi na distanci te ga kara u mozak. Stepa ga voli isticati kao covjeka cvrstog penisa i dobrodoslog skrotuma.

4. Ledd = jadno dijete Ledd. Borac najvece hrabrosti, Stepa ga potajno naziva Boskom Buhom i mase svojim penisom prema njemu. Angaziran do jaja, ***DEFINITIVNO premalo aktivan na usenet borbi protiv Stepinog srpskog radikalizma***. Pripada odmetnutim sektasima. Zaobilaziti u velikom luku ovog wannabe srbina.

5. Nathan = jadni zhid Nathan. Stepa ga posebno mrzi. Takodjer mu opisuje hard. seksualne odnose s Enigmom i Kisicem, mase falusom i prijeti skrotumom. Nathan je duhovni volja boraca. Uvijek je u prvim linijama i zadaje ubojite udarce, na koje Stepa uzvraca svojim gay uspaljenim forama.

6. Grizzly = ponekad nejasno odredjen. nije poznato je li protiv Stepe ili misli da za Stepu postoji izlaz... promatranje u tijeku...

7. fritz bunker = novopridosli borac koji je cvrst u borbi protiv Stepe.

8. G-Unit = odustao od borbe. mekusac. slabic. pedercina. Stepa mu tepa Gay-Unit dijete jadno.

9. sinisa mijakic = covjek koji ne odustaje od normalno-izazvanog odgovora Stepe Srbina. Stepa mu je smijesan kao pojava, nije vjernik, ali se ne odrice same borbe.

10. Bart the bear = uvijek uz ekipu baca opaku spiku, Stepa ga mrzi znaj jer Bart je opak gay.

11. Mean Machine = nemojte da vas zavara broj pod kojim je oznacen. Masinica je opak tip, vrhunski manijak i teski narkoman iz Splita. Stalno izaziva Stepu Srbina na tekmu u malom nogometu 2 protiv 2 - Hrvatska vs. Srbija. Za Hrvatsku nastupaju: Mean Machine i Igor Štimac, a za Srbiju: Stepa Srbin i Miroslav Ilić. Voli da se puca u vene, a jos vise voli zabijati... golove...

12. g. jeremija = Stepin glavni diler droge. Nabavlja mu ono sto je izvan dohvata i samog Stepe Srbina. Nakon sto je uhvacen na Tadžikistanskoj granici s dvije kile praznih cd medija, spremnih za przenje, presao je na hinduizam i poceo siriti radosnu rijec narodima. O dogadjajima koji su se zbivale u gruzijskom zatvoru suvisno je i govoriti (must see OZ the Oswald da bi dobili okvirnu sliku).

13. Zac = hebo svoju mater Zac je opak motherfucker. Za sada u ekipi, ali pod stalnom paskom Enigme i ostalih jahaca apokalipse zbog nemoralnog i radikalnog ponasanja i izgleda. Stepa Srbin se nada da Zac ima pirsing na penisu i skrotum ugodan oku. Zac demantira glasine koji su se nedavno prosirili u vezi Stepine hrvatske domovnice. Nas spijun u medjudrzavnim vezama. Predvidja raspad EU ako u nju udjemo s Stepom Srbinom i povratom imovine srpskim teroristima.

Ivan-dj

****Dodo****

****Dominik Susmel****

VEki

oleg

bakljoNOsac

****Domagoj Kralj****

radomakniovo@HoytooWhillye&May-bay-bay-money-hah

Počasni rank Đenerala armije: Red Leader - Svetozar

STEPA SRBINE, VOLIMO TE