stickypond.com/krajina/

Svešteno Lice!


Vrati nam se zemljače gde je Kordun i Korana!!!

Braća te trebaju, Srbija te bre treba!!!!

Srpska Krajina Forum

27.11.2006. u 16:26 | 3 Komentara | Print | # | ^

NOVI FORUM EXTRA


Da testiramo, ako nece da valja ga obrisemo

http://www.stickypond.com/krajina/index.php

I Bog je Srbin!

21.11.2006. u 21:08 | 3 Komentara | Print | # | ^

Nigga streetz Stepa

18.11.2006. u 01:10 | 1 Komentara | Print | # | ^

Spalio nas sa foruma ustaša

17.11.2006. u 10:02 | 4 Komentara | Print | # | ^

Srpska Narodna obrana u Kanadi

POZDRAV SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI

SA 61. SRPSKOG DANA U KANADI I VIDOVDANA

NEDELJA 25. JUNI, 2006 U NIJAGARA FALSU

POZDRAV BORE DRAGASEVICA,

PREDSEDNIKA SRPSKE NARODNE ODBRANE U KANADIDraga nasa mucenicka braco i sestre, veliki srpski mucenici koji ostadoste da svojim golim zivotima cuvate amanet Kneza Lazara, Milosa Obilica, i svih heroja koji polozise svoje zivote na Kosovu Polju 1389. godine za veru pravoslavnu i slobodu srpskog naroda.

Pet vekova je Srbin camio u turskom ropstvu – ali nikada nije izgubio veru da ce jednom sinuti sloboda. Posle 5 vekova turskog ropstva, osveceno je Kosovo na Kumanovu 1912. godine. Tada su srpske trupe usle u oslobodjeno Kosovo i Metohiju, ne sa oruzjem vec sa litijama, predvodjeni komandantom 3 armije, generalom Bozom Jankovicem, predsednikom Srpske Narodne Odbrane u Srbiji.

Nazalost, sadasnja geopoliticka situacija u svetu uperena je protiv interesa srpskog naroda – a posebno protiv interesa srpskog Kosova i Metohije.

Draga braco i sestre nase, mucenici i junaci 21. veka. Generacije Srba od Kosovske bitke do Kumanova 1912. godine NIKADA nisu izgubili nadu da ce jednom srpskom narodu sinuti sloboda, koja se obistinila bitkom na Kumanovu. Srbi za vreme petvekovnog ropstva NIKADA nisu izgubili nadu niti je njihova vera oslabila da ce jedno srecnije pokoljenje osvetiti Kosovo. Vi svojim zivotima garantujete da su Kosovo i Metohija SRPSKA postojbina. Bez obzira sto su se svetski mocnici udruzili da nam otmu Kosovo i Metohiju, KOSOVO JE SRPSKI JERUSALIM! Mogu svetski mocnici privremeno oteti nasu svetu zemlju, Kosovo i Metohiju, ali sto nas narod kaze: OTETO JE PROKLETO!

Vi cete svojim cvrstim stavom i nepokolebivom verom prebroditi sadasnje teskoce i progone kojima ste izlozeni svakodnevno na Kosovu i Metohiji. Pravda je spora ali dostizna. Okupite se oko svoje Crkve, oko svoga heroja i mucenika, Vladike Artemija, i ostanite na braniku “srpskog” Kosova i Metohije.

Nase molitve Gospodu da u gigantskoj borbi protiv sila zla, izdrzite i ne pokolebate se – na kraju ce uroditi plodom. I ako zbog svetskih mocnika privremeno izgubimo nase sveto Kosovo i Metohiju, ako nam otmu ocevinu i dedovinu, sve sto je OTETO JE PROKLETO! Svevisnji ce uslisiti molitve vaskolikog Srpstva.

Sa 61. Srpskog dana i Vidovdanske proslave u Nijagari, nedaleko od bucnih Nijagarinih slapova, saljemo vam pozdrave, ljubavi, nade i utehe da u borbi za ostanak na Kosovu i Metohiji budete cvrsti, sto su vasi preci bili od Vidovdana 1389. godine do danas. Gospod ce blagosloviti vasu herojsku borbu i resenost da sacuvate svetu srpsku bastinu.

I mi, iz daleke Kanade, molimo se Gospodu, Svetitelju Savi, Svetom Caru Lazaru i Svetom Nikolaju Zickom i Ohridskom da vam podare snage, volje i resenosti da ostanete na braniku srpstva. Samo sloznim i zajednickim bratskim radom pod okriljem vaseg herojskog Vladike Artemija pobeda ce doci. Vladiko Artemije sveti, blagoslovi!

Bora Dragasevic

Predsednik

Srpske Narodne Odbrane u Kanadi

16.11.2006. u 11:53 | 4 Komentara | Print | # | ^

Glas Krajine


SLUSAJTE GLAS KRAJINE

Top Lista:

1. Baja (37)
01 Sirotinjski sin
2. Crni Biseri 2006 (35)
Ocemo li moja lolo
3. Baja (21)
02 Serbian rock roll
4. Preldzije (19)
Sjedi cetnik na kamenu
5. Brane Paic 2006 (18)
Pozdravljam Te Vrginmoste
6. Baja (15)
03 Gara iz Njemacke
7. Preldzije (11)
Opet cuti zakasniti majko
8. Krajiske Delije 2006 (11)
Pitaju Me Sto Krajinu Volim
9. Baja (10)
08 Pevaj Srbijo
10. Brane Paic 2006 (9)
Pjevaj Grlo

14.11.2006. u 22:54 | 6 Komentara | Print | # | ^

Novi srpski forum

Logujte i diskutujte s svojim zemljacima. Krajina Online!

http://www.harahvati.hr/forum/index.php

Pharcyde - Srpski knindza

ostali nek jave svoj nick

14.11.2006. u 10:11 | 5 Komentara | Print | # | ^

Dosao je kraj


Kako svemu tako i ovome dolazi kraj... hvala vam sto ste bili s nama proteklih godinu, godinu i pol... hvala vam sto ste diskutirali s nama i s stepom srbinom na news grupama, hvala vam sto ste nas citali, sto ste komentirali i sto ste nas podrzavali...

Kao produkt jedne zajebancije ovaj blog je bio vrhunski po broju komentara bilo ovdje bilo na news grupama. Kako Stepa nema odredjen redosljed javljanja vec se javlja tu i tamo i kako na kojim grupama odluceno je da se obustavi ovaj projekt...

U pocetku smo vam davali njegove nickove, njegove rijeci da ih procitate i ostale stvari striktno vezane uz njega. Kasnije smo kriticki presli na srpski militarizam i velikosrpstvo koje smo vam pokusavali predstaviti na sto duhovitiji nacin. Uvjereni smo da su neki tome i povjerovali, kako i ne bi jer neke stvari koje su kopipejstanje s njihovih" stranica nismo ni trebali mjenjati jer su same po sebi toliko manijakalne da su smijesne.

Hvala i do citanja....

Nepoznati borac Stepe Srbina

12.11.2006. u 23:27 | 2 Komentara | Print | # | ^

Kamo god ju posalje...

http://www.youtube.com/watch?v=qllCY-nMSbw&mode=related&search=

11.11.2006. u 12:47 | 0 Komentara | Print | # | ^

Vrati nam se vojvodo

http://www.youtube.com/watch?v=Jp2Go6rCD5c&mode=related&search=

Vrati se vojvodo, na dinaru ponovo, gde si ratovo!

FOAD djaneri

UN nam naredjuje da budemo dobri s Krivokucama.

Pharcyde

03.11.2006. u 20:16 | 10 Komentara | Print | # | ^

07/2009 (1)
11/2008 (2)
10/2008 (1)
04/2007 (4)
02/2007 (5)
01/2007 (8)
12/2006 (11)
11/2006 (10)
10/2006 (6)
09/2006 (1)
08/2006 (1)
07/2006 (17)
06/2006 (7)
05/2006 (4)
04/2006 (18)
03/2006 (22)
02/2006 (4)
01/2006 (19)
12/2005 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tvKomentari da/ne?

Opis bloga......

CC
CC

Image Hosted by ImageShack.us

We like to listen The Corrs (cos dey are well fit, all 3 of them)... and Africa Bombarta (cos he put down the lino, said put down your guns, do the breakdance, do the electric boogaloo, do the boddypoppin).

Go punnani youself you batty boi...

Pajo & Blues


Linkovi

......
CC
CC
Know to ćiril & method man slova
GENERAL STEPA
Paznja na zhidove
!!!Pricajte kao STEPA!!!

Hit Counters
Đitra BRE

Ovo je blog u cast Vojvodi Stepi Skrotumu. Od begstva iz Krajine na Ursuzu kad je Stepa ostavio svoju familiju u traktorskoj korpi koju nije stigao pojacati i kad je spaso pravoslavnog popa od povamirenih ustasa vozeci ga na blatobranu od Ursuza prema Prijedoru i Banjaluci Stepa je stasao u heroja srpskog naroda.

STEPA - postao je najveci uzor svih debila na newsima...

Stepa Srbin je najveci kreten, 10kre, idiot i srpski radikal na usenetu, hrvatskom, a i stranom. Sadasnji nick mu je nepoznat, al s obzirom da je poznat po ucestalom mjenjanju nickova, kako Stepa to zove nymshiftanje ocekujemo nove vesti uskoro...

Grupe na kojima obitava Stepa

news:hr.alt.trash
news:hr.alt.zavjere
news:hr.soc.politika
news:hr.mag.bug

Na grupi
news.hr.misc.binaries cesto mozete pronaci razni materija koji je vezan uz Stepu Srbina, kao npr. sliku njegovog traktora Ursuza s kojim je bjezao iz Krajine prije Oluje. Poznato je da je Stepa sa sobom zaboravio familiju koja je ostala u traktorskoj korpi dok je Stepa, naravno, spasio pravoslavnog popa kojeg je povezao na blatobranu istog tog Ursuza. Nakon rata Stepa se vratio u Hrvatsku gdje potrazuje korpu od traktora i zahtjeva da EU prekine sve pregovore s Hrvatskom dok se Srbima ne vrati imovina, a njemu Stepi korpa od Ursuza. Familiju nije spominjao... odrekao ih se je jer su primili hrvatske domovnice i presli na katolicku vjeru. Stepa je u rodnom selu obnovio pravoslavnu crkvu te je ukrasio slikama popa Djujica, djenerala Draze Mihajlovica, Arkana, mile Martica, Radovana Karadzija i ostalih cetnika koji su svirali u njegovom orkestru.

Borci protiv ovog velikosrpskog idealiste i srpskog radikala su:

Van konkurencije!!!!!
Prvi vidioc Blues prorok blagoslovljen Stepinim penisom

1. Enigma-Force = takodjer srbin, ali s medaljom iz oluje (hrvatskom medaljom koju mu je Tudjman osobno dodijelio kako kaze)... prihvacen kao ljevicarski fanatik, jugonostalgicar i najzakletiji neprijatelj Stepe Srbina. Davao mu je koordinate iz JNA staba na pocetku domovinskog rata dok je stepa bio pripadnik vojske SRAO Krajine... Stepa nikad nije pokazao zahvalnost. Neprijatelj broj 1. Svojim falusom kruzi po Stepinim cvaljama i skrotumu. Stepa obozava seksualne, hardcore odnose s Enigmom. Veliki carobnjak lože.

I to nije sve:
Ne samo da ima medalju oluja nego i spomenicu HV-a, pa bih molio da se uz to
doda i sudionik preko dvije godine domovinskog rata. Kao infiltrirani srbin
najbolje poznaje mentalitet srba i polutana koji hoce biti hrvati po svaku
cijenu. Tako je i otkrio odvratnog srbina Stepu.


2. Pharcyde = light fasist koji ne podnosi Stepu, a istodobno ga i voli. Jedan je od oni prema kojima Stepa izjavljuje gay spiku i opisuje mu hardcore odnose s Enigma-ForceTOM i Kisicem. Jedan deda u ustasama, drugi u SS-u. Stepa u njemu vidi ono nesto, tracak inteligencije, ali ga zove 10kre i retard. Dijete epruvete kako Stepa voli napomenuti. Viri iz Kisicevog, a nekad i iz Enigma-ForceTOVOG supka.

3. Ivan Kisic - Rospaya = jedan od pionira borbe protiv Stepe Srbina i njegovih nebuloza. Kako svima tako i njemu Stepa opisuje svoje hardcore homoseksualne odnose. Kisic ga drzi na distanci te ga kara u mozak. Stepa ga voli isticati kao covjeka cvrstog penisa i dobrodoslog skrotuma.

4. Ledd = jadno dijete Ledd. Borac najvece hrabrosti, Stepa ga potajno naziva Boskom Buhom i mase svojim penisom prema njemu. Angaziran do jaja, ***DEFINITIVNO premalo aktivan na usenet borbi protiv Stepinog srpskog radikalizma***. Pripada odmetnutim sektasima. Zaobilaziti u velikom luku ovog wannabe srbina.

5. Nathan = jadni zhid Nathan. Stepa ga posebno mrzi. Takodjer mu opisuje hard. seksualne odnose s Enigmom i Kisicem, mase falusom i prijeti skrotumom. Nathan je duhovni volja boraca. Uvijek je u prvim linijama i zadaje ubojite udarce, na koje Stepa uzvraca svojim gay uspaljenim forama.

6. Grizzly = ponekad nejasno odredjen. nije poznato je li protiv Stepe ili misli da za Stepu postoji izlaz... promatranje u tijeku...

7. fritz bunker = novopridosli borac koji je cvrst u borbi protiv Stepe.

8. G-Unit = odustao od borbe. mekusac. slabic. pedercina. Stepa mu tepa Gay-Unit dijete jadno.

9. sinisa mijakic = covjek koji ne odustaje od normalno-izazvanog odgovora Stepe Srbina. Stepa mu je smijesan kao pojava, nije vjernik, ali se ne odrice same borbe.

10. Bart the bear = uvijek uz ekipu baca opaku spiku, Stepa ga mrzi znaj jer Bart je opak gay.

11. Mean Machine = nemojte da vas zavara broj pod kojim je oznacen. Masinica je opak tip, vrhunski manijak i teski narkoman iz Splita. Stalno izaziva Stepu Srbina na tekmu u malom nogometu 2 protiv 2 - Hrvatska vs. Srbija. Za Hrvatsku nastupaju: Mean Machine i Igor Štimac, a za Srbiju: Stepa Srbin i Miroslav Ilić. Voli da se puca u vene, a jos vise voli zabijati... golove...

12. g. jeremija = Stepin glavni diler droge. Nabavlja mu ono sto je izvan dohvata i samog Stepe Srbina. Nakon sto je uhvacen na Tadžikistanskoj granici s dvije kile praznih cd medija, spremnih za przenje, presao je na hinduizam i poceo siriti radosnu rijec narodima. O dogadjajima koji su se zbivale u gruzijskom zatvoru suvisno je i govoriti (must see OZ the Oswald da bi dobili okvirnu sliku).

13. Zac = hebo svoju mater Zac je opak motherfucker. Za sada u ekipi, ali pod stalnom paskom Enigme i ostalih jahaca apokalipse zbog nemoralnog i radikalnog ponasanja i izgleda. Stepa Srbin se nada da Zac ima pirsing na penisu i skrotum ugodan oku. Zac demantira glasine koji su se nedavno prosirili u vezi Stepine hrvatske domovnice. Nas spijun u medjudrzavnim vezama. Predvidja raspad EU ako u nju udjemo s Stepom Srbinom i povratom imovine srpskim teroristima.

Ivan-dj

****Dodo****

****Dominik Susmel****

VEki

oleg

bakljoNOsac

****Domagoj Kralj****

radomakniovo@HoytooWhillye&May-bay-bay-money-hah

Počasni rank Đenerala armije: Red Leader - Svetozar

STEPA SRBINE, VOLIMO TE