Šahovski klub Brda


Click here for Myspace Layouts

srijeda, 05.09.2018.

Povratak!

Poštovani čitatelji, uprava ŠK Brda nakon dužeg razmišljanja i višesatnog sastanka odlučila je da nakon skoro dvije godine ponovno aktiviramo naš čuveni blog.
Nekad vrlo popularna i rado čitana šahovska stranica u Hrvatskoj ponovno je aktivna, a ako se pitate zašto je bila pomalo zamrla, odgovor je jednostavan.
Naime, poznato je da je ŠK Brda jedan od najaktivnijih klubova u Hrvatskoj, a uz prvu, drugu, kadetsku i juniorsku ekipu, šahovsku školu te Split Open, od prošle godine dodali smo u naše aktivnosti i amaterski Šolta Open, pa je posla za za sve u klubu bilo i previše.
Naravno, ŠK Brda ima i svoju službenu stranicu: www.chessclubbrda.eu na kojoj ćemo objavljivati sve vezano za Split i Šolta Open, a ovdje ćemo uz rezultate klupskih ekipa pretresati i aktualnosti iz hrvatskog šaha.
Ali bez panike!
Sve će biti objektivno i nepristrano, kao i ranije.
A kako je ova stranica bila poznata po komentarima čitatelja, pozivamo vas da otvoreno komentirate bilo koje šahovske teme.
Dakle, raspalite!
Ali naravno, bez vrijeđanja, naš klupski administrator posebno je osjetljiv na psovke i slične anomalije.

Od trenutnih aktualnosti izdvajamo pobjede Roberta Zelčića u Splitu i u Humu na Sutli, čestitamo, te pripreme Brđana za nastup na 1B ligi.
Momčad je u punom pogonu, a osim šahovskih, kapetan Ivan Krnić naredio je i fizičke pripreme igrača.
Tako je dio igrača svakodnevno na teniskim terenima SRCB-a (Sportsko-rekreacijski centar Brda), dok je dio igrača promijenio neke štetne životne navike i svakodnevno se uz šahovski dio priprema rekreira na izvoru rijeke Jadro.
Sastav naravno znaju i ptičice na granama, a kao dokaz da se Brđani ne boje konkurencije, kapetan je naredio njegovo javno objavljivanje. Dakle:

1. Sprenger
2. Seyb
3. Dorić
4. Rade
5. Muha
6. Ivić
7. Šušak
8. Ćurić
9. Krnić (cap)


I za kraj moramo se dotaći i "nesuglasica" u HŠS-u za koje se nadamo da će se uskoro riješiti. Svih nas zanima kako će se rasplesti priča oko naše ženske reprezentacije za nastup na Olimpijadi u Batumiju...




- 08:57 - Komentari (1) - Isprintaj - #