Šahovski klub Brda


Click here for Myspace Layouts

petak, 19.07.2013.

Predsjednik Bužančić naređuje komentatorima: Prestanite se šaliti na račun gospodina Ivice Brkića!

Tihomir Bužančić, predsjednik ŠK Brda, predsjednik Organizacijskog odbora Split Open-a, bivši predsjednik Županijskog saveza splitsko-dalmatinske županije i bivši kandidat za predsjednika Hrvatskog šahovskog saveza, naredio je komentatorima na našem blogu da se prestanu šaliti na račun Ivice Brkića.
Naime, nakon odluke HŠS-a o nepomaganju ovogodišnjeg Split Open-a, posljednjih je dana krenula prava lavina šaljivih, a ponegdje i uvredljivih komentara na račun gospodina Ivice Brkića koji bi u HŠS-u trebao predstavljati interese dalmatinskih klubova. Krenule su i glasine da je upravo on opstruirao pomoć organizatorima Split Open-a. Ipak, nakon par dana čuli smo i drukčije glasine, da se baš gospodin Brkić "rukama i nogama" borio da Splićani dobiju najmanje 5 tisuća kuna. Ali eto, nije prošlo...
Postojale su i glasine da je gospodin Brkić prijetio organizatorima Split Open-a, ali i one su kasnije demantirane. Evo i naredbe predsjednika Bužančića u pisanom obliku:
"Naređujem svi članovima ŠK Brda, ali i prijateljima kluba da u svojim komentarima na našem ultra popularnom blogu prestanu zbijati šale na račun gospodina Ivice Brkića. Oni koji tako nastave bit će najstrože sankcionirani, a vjerujte da uprava kluba ima načina da uđe u trag komentatorima. Ukoliko se takvi ogluše o ovu uredbu bit će predani u ruke klupskoj disciplinskoj komisiji.
U potpisu:
Tihomir Bužančić

- 16:01 - Komentari (8) - Isprintaj - #