Šahovski klub Brda


Click here for Myspace Layouts

utorak, 15.05.2012.

Po novi trofej



U zajedničkim prostorijama na Blatinama došlo je do velikih promjena. Naime, vodstvo ŠK Brda donijelo je i montiralo stol za stolni tenis, uz svu prateću opremu, rekete i loptice.
Stol je kupio predsjednik Bužančić, a u prijevozu i montaži pomogao mu je sportski direktor Ivić.
Odigrali su i prvi meč, Ivić je pobijedio 3:0, iako rezultat u ovoj priči nije ni važan.
Kad su šahisti u ponedjeljak popodne došli u klub, ostali su u čudu vidjevši pravi pravcati stolnoteniski stol. Čuli su se i pozitivni i manje pozitivni komentari, ali je prevladao zaključak kako je to zapravo vrhunska ideja.
Igrat će moći igrati svi zaintiresirani, a još nije donesena konačna odluka o eventualnom naplaćivanju. Najvjerojatnije će ipak sat igre stajati pet kuna kako bi se pokrili troškova reketa i loptica.
A uz stol novost je i nova kancelarija ŠK Brda u zajedničkim prostorijama. Brđani su svu dokumentaciju, opremu za "Split Open" i pehare spremili u svoju novu prostoriju.
Kancelarijom dominira trofejna vitrina u kojoj se nalaze ulašteni pehari osvojeni proteklih godina. Ima ih tek nekoliko, ali i klub je mlad, tek mu je 7-a, nije još ni za osnovnu školu.
A da bi se trofejna vitrina popunila zadužena je ekipa koja će sutra istrčati na Finalu kupa. Momci s Brda pokušat će napokon osvojiti taj Kup, jer su unatoč svakogodišnjim najavama na Kupu redovno bivali pregaženi. Baš to bio je jedan od razloga zašto je predsjednik donio stol za stolni tenis, kako bi ekipa ubuduće uz kvalitetnu šahovsku imala i dobru fizičku pripremu, toliko važnu za najveće domete.
Naravno, predsjednik je igračima koji putuju u Šibenik obećao i stimulaciju u slučaju prvog mjesta. Skromnu, jer ipak je recesija, a ionako u klubu svi smatraju da su Brđani jedni od glavnih favorita, pa se osvajanje Kupa i ne bi doživjelo kao nekakav mega uspjeh.
Ionako je kao prvi cilj na početku sezone postavljeno osvajanje prvog mjesta na 1A ligi i plasman u Kup prvaka.
I tako, evo igrača koji će u Solarisu pokušati osvojiti Kup:
1.Rade
2.Ivić
3.Šušak
4.Čurić
5.Katavić

- 09:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #