Šahovski klub Brda


Click here for Myspace Layouts

srijeda, 28.12.2011.

Plenković definitivno odlazi, priliku dobivaju mladi



Zdenko Plenković definitivno odlazi iz ŠK Brda, a prema neslužbenim informacijama klub neće za iduću sezonu angažirati nova pojačanja.
Na izvanrednom sastanku uprave najozbiljnije je razmotrena mogućnost da iduća godina bude "godina stabilizacije" i da se pruži prilika mladim snagama da se nametnu za budućnost. Ništa nije definitivno odlučeno, ali razmatra se mogućnost nastupa na svim službenim natjecanjima isključivo s domaćim snagama.
Donijelo bi to s jedne strane financijsku konsolidaciju i stabilnost za godine koje dolaze, a s druge strane bi "domaće snage" dobile priliku da se iskažu i pokažu koliko zapravo mogu.
Eventualno ispadanje iz 1A lige bio bi zapravo "strateški uzmak za novi uzlet", kako je zaključilo mudro klupsko rukovodstvo.
Ukoliko se te najave i ostvare, ovako bi izgledao osnovni sastav prve momčadi na 1A ligi naredne jeseni:
1.Rade
2.Ivić
3.Krnić
4.Šušak
5.Čurić
6.Katavić

Rezerve bi se također regrutirale iz vlastitih redova, konkretno iz druge ekipe. Ali kako je među nekim članovima druge momčadi nakon ove vijesti zavladala panika, odlučeno je da će se to raditi na dobrovoljnoj bazi.
Ipak, još uvijek postoji mogućnost da se ovaj scenarij ne dogodi, ali o tom potom.
I za kraj ovog teksta, zahvaljujemo Plenkiju na odličnim nastupima za Šahovski klub Brda u ovoj godini(kup i liga) i želimo sve najbolje u novoj sredini.








- 00:31 - Komentari (9) - Isprintaj - #