< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Studeni 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari On/Off

dizajn : patka dizajn

for all of you

Ove priče su izmisljene i dadovezuju se jedna na drugu.
Priča ih Frida.
Napisala ih je ×Annabel Lee× ali ne smatram to previse vaznim.


ostavljajte komentare i reciti mi sta vam se ne svidja u pricama i sto bih vi ma mojem mijestu promijenili.





zuz i nj.Članovi

steeImage Hosted by ImageShack.us


Ja sam Frida.Jedno kreativno djevojce.Vokal grupe Zuz.
volim crtati,citati,pjevati,svirati.volim glazbu.
Imam tamnosmedju ravnu kosu koja mi seze preko ramena i smedje oci.
jednom mi je netko rekao da se mozes izgubit u njima.

Image Hosted by ImageShack.us

Na Jacku volim dvije stvari.Njegov stav,zbog kojega je kao rođen za slavu i njegovu iskrenost koja je još jedan razlog zašto je moj najbolji prijatelj.Njegova duga crna kosa,koja je čak i duža od moje i njegovih ramena te njegove duboko zelene oči obaraju me.Svira solo gitaru.U tome je zaista dobar.Njegova je i bila idea da okupimo ovaj bend. Svima nam se svidjela.


Image Hosted by ImageShack.us

Robi je zivahan tip decka,pomalo djetinjast.Basist iste grupe(Zuz).
Također kreativan..
ima kosu koja mu prekriva uši no nije nimalo duga kao Jackova ili kakvu ima Bob,pirsing na nosu i smedje oci.
Sve što mu se u životu dogodi može sastaviti u esej od 1000 stranica ili u samo jednu kratku rečenicu koja znači više od brojnih drugih.


Image Hosted by ImageShack.us


Dolazimo i do Boba.Svira bubnjeve i ima.hm.veoma mišićave ruke,dugu plavu kosu i predivne plave oči.Ima osamnaest godina.Pridružio nam se preko Jacka.
Bižan je


Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-19
Menađer Zuz-a.čovijek izrazito čudno oblikovanog lica te načina oblačenja.Ima obučene razne odjevne konbinacije.Sve se svodi na šarene kreacije.To su uglavnom sakoi u abnormalnim bojama i kravate koje na sebi imalju nacrtane likove iz crtića.Simpatican i saljiv.





Cause you know I could never be alone

Dosla sam na probu i sa svima razmotrila situaciju koju je Bob nazvao «izgubljena ja».Dolaskom u Centar(gdije smo nastupali)promotrila sam pozornicu,upoznala ljude ciji su bendovi bili predgrupe a cak i pomogla oko tehnike sto mi je pomoglo da ne razmisljam o skoli.Znala sam da,ako cu se osjecati lose,morat cu to vjesto prekrivati da ne pogorsam tuđa raspolozenja.Drzala sam se sretno,zadovoljno i hrabro.Lagala bi kad bi rekla da nisam to bila.Samo sam u nekim trenucima zaista popustila.

Veselila sam se nasoj sansi te razgledavala garderobu.Birala sam haljinu.Opet.Isviđale su mi se sve.I sviđalo mi se to što nastupam za pet minuta, neznam sto obuci,nisam fizicki spremna za nastup pa me ni panika nije uhvatila.Tek doj je neka vrlo draga gospođa pomalo sijede kose i velikih naocala dosla po nene izabrala sam haljinu koja je imala pregrst sarenih cvijetica i sve to(uz njenu pomoc) .Dovela me do stepenica koje su vodile na pozornicu a dalje sam isla sama.
Popela sam se na binua da nisam znala ni koja je pjesma na redu.Dosetala sam se do Robija da ga pitam redosljed pjesama.Podigao je pogled sa svoje gitare(stimao ju je) i pogledao me pogledom koji je znacio»ti to ozbiljno?».Nista nije rekao ni nije napravio nikakvu grimasu samo izvukao iz džepa ceduljicu i ugurao mi je u ruku.


×××

Tu sam vecer opet bila jako umorna i nisam bila svijesna trnutka i nisam(priznajem)dala sve od sebe,no to je valjda bilo dovoljno da dobimo naslovnicu za New i sponzora,i da nam covijek ponudi da snimimo spot i nas prvi intervju.Mozda snimimo i novi album(ako se spot proslavi) i odemo na veliku turneju.
Sve se dogodilo kao da sam prespavala.

Otisli smo u neki raskosni klub da proslavimo.
Bio je ogroman i napunjen do vrha.Mracno i svirali su reggae.Vecinje plesala.Robi i ja odmah smo se prihvatili posla i otisli plesati.Mrsko mi je plesanje i smatram da mi ne ide dobro ali sam se samo njihala u ritmu muzike a da ne velim da je Robi jako dobar plesac(jest) pa se ja pokrai njega nisam ni primjecivala.Nastavila sam plesati ma kako izgledalo.Robi je otisao po pice,no valjda je sreo nekog komada pa se nije vratio.Sama sam pesala..plesala i plesala.Odjednom sam uocila da sad vise ne plesem sama.Pokrai mene je stajao prekrasan decko,za dvije glave visi od mene,pomalo emo stila sa kosom koja mu je prekrivala usi no jasno su mu se primjecivale sjajne nausnice po cijelom lijevom uhu.Jos mu je jedan pirsing krasio usnicu a oko ociju je imao rtagove crne olovke.

Buljila sam u njega deset minuta sve dok nije shvatio da mora nesto poduzeti. Prisao mi je blize i poceo plesati oko mene a ja sam uhvatila korak s njime.Uhvatili smo ritam no pjesma je zavrsila i pocele su balade i lagane stvari.
Osjetila sam njegovu ruku oko struka.Naglo me privukao k sebi.Mogla sam osjetiti njegov dah na vratu te sam naslonila glavu na njegovo rame,osjetila fini miris koji me opijao jos nekoliko pjesama.
Nisam se mogla odvojiti od njega.Odjednom mi je maknuo glavu i opoledao me u oci.Nismo progovorili ni rijeci.Zagledala sam se u njegove usnice i nj.pirsing.
Oduvijek sam se pitala kako je poljibiti se s nekim tko ga ima i shvatila da mi je sada prilika.Priblizila sam mu se i poljibila ga najbolje sto sam mogla.Cinilo se kao vjecnost.Opet me pogledao i nasmijesio se.Ja sam se natrag spustila na njegovo rame i gledala ostale parove.Oni su se najvjerojatnije upoznali i nisu poljubili frajera kojeg neznaju i nisu s njim rekli ni rijeci kao...ja!Odjednom,pokrai nas se stvorio neki decko.i poceo se smijati.Prisao je mom tajanstvenom decku.Poceo mu je nesto govoriti, no nisam razumjela sto.Glazba je bila preglasna.Bilo mi je malo neugodno.Pogledala sam na sat i vidjela da je vec 6:30 ujutro i potapsala «njega» po ramenu.Okrenuo se i nasmijesio.Stala sam na prste i sapnula mu kako bi trebala ici.Nisam htijela pobijeci kao pepeljuga pa sam ga pitala dali se mozemo opet naci.On se okrenuo k svome prijatelju i izvukao mu iz džepa pinkalu.Uzeo mi je ruku i napisao svoj broj mobitela i ime.-Rafael.-
-Pazi da se ne izbrise..i,javi se!.-sapnuo mi je i poljubio me u obraz.Stajala sam nepomicno i pogledala si ruku.Uzela sam mobitel i zurno utipkakla Rafaelov broj.


20:10 - Komentari (1)




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.