3 pravila šopinga za punije žene

utorak , 05.06.2018.

Tajne šopinga

Ako kupujete u Sirenaplus.gr, moda za punije žene, ovo su 3 stvari koje morati znati.

Ako nađete dobre traperice i košulju – uzmite dva, a možda čak i tri primjerka. U raznim bojama, naravno. Traperice koje vam idealno pristaju u kombinaciji s neutralnom košuljom odlično su rješenje za gotovo svaku situaciju. S cipelama na petu i sjajnim ukrasima taj će outfit izgledati prilično svečano, s tenisicama i ruksakom pak casual i slatko.Kupujte haljine s lijepom linijom grudi (ni u kojem slučaju s dubokim dekolteom) i s barem kratkim rukavima koji prekrivaju ramena. U ormaru obavezno morate imati malu crnu haljinu koja vam dobro pristaje. Ona je odličan izbor i za posao i za izalazak.

Crna kožna jakna još je jedan komad koji obavezno mora biti u vašem ormaru. Važno je da ona bude kvalitetna i da vam njena veličina idealno pristaje. Ako je ne nađete u dućanu, naručite je kod krojača - crna kožna jakna vrijedi svake kune.Suknja bi trebala biti ravna i uska. To je univerzalan model za punije djevojke i žene.
Kaput ovalnog kroja prekrasno skriva nedostatke zato što se noge i ruke čine tanjima nego što jesu. I upamtite - nemojte na gornjem dijelu tijela nositi puno slojeva ili pripijene komade.

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.