''Nikad ne bih obukao konfekcijsko odijelo''

ponedjeljak , 07.01.2019.


Ivica Kovačević je novinar, voditelj i plesač. Muška moda poznato je televizijsko lice za koje sa sigurnošću možemo reći da prati modu i u njoj uživa. Vodio je emisiju ''Make over'', vlasnik je Modnog Oscara, a trenutno se priprema za ulogu domaćina u ''Fitness izazovu'' koji ćemo uskoro gledati na Novoj TV. Kako bi što bolje izgledao u modnim krpicama i Ivica će, izvan konkurencije, prolaziti naporne treninge, promijeniti režim prehrane i prolaziti, baš kao i natjecatelji, sve faze ''Fitness izazova''.
Koja je Vaša motivacija za sudjelovanje u ''Fitness izazovu''? Pa ponajprije prilika naučiti nešto više o sebi i svom tijelu te da ga konačno pokušati dovesti u red. Osim toga volim izazove. Novinarstvo, kazalište, ples, kako sve uspijevate uskladiti? Trudim se! Imam mnogo energije i volim stvari kojima se bavim, ne doživljavam ih kao obveze nego kao užitak. Tako mi nije problem sve staviti na svoje mjesto i svemu se posvetiti koliko je potrebno. Koji Vam je bio najveći voditeljski i novinarski izazov? Ostati u ovom poslu! Svaki je dan novi izazov i svaki je zadatak novi izazov. Potrebno je stalno raditi na sebi i ulagati u sebe, ali ipak ponekad mi se to čini kao gubljenje energije. Što je za Vas ples i imate li neki izazov na području plesa? Za mene je svaki trenutak kada plešem, bilo na pozornici bilo u klubu ili doma u sobi, trenutak kada sam do kraja ispunjen i ništa drugo nije bitno. Nekad mislim da je ples moja bit. Izazov bi mi bio otplesati klasičnu baletnu predstavu ili argentinski tango, to još nikada nisam probao. Dobitnik ste modnog Oscara za najbolje odjevenu mušku osobu 2006.godine. Što Vam znači moda? Zabavu i gušt! Jedino tada moda ima smisla. Samo ako donosi zabavu i zadovoljstvo. Prve tri asocijacije na modu? Armani, Armani, Armani. Volite li eksperimentirati s odjećom? Da! Volim se s njome poigravati, isprobavati i miješati razne stilove i različitu odjeću. Što za Vas znači imati stila? Biti uvijek vjeran sebi kada se radi o odjeći. Imati instinkt u životu za prave stvari. Koji su modni dodaci bez kojih ne možete? Bez svega se može ako se mora.
12007
Pratite li domaću modnu scenu i čije Vam se kreacije najviše sviđaju? Da, pratim ju već dugo. Teško mi je sada izdvojiti nekog posebno jer ima jako puno talentiranih ljudi koji rade divne stvari u hrvatskoj modi. Koja je najbolje, a koja najgore odjevena hrvatska javna osoba? Nije to lako reći, ovisi o trenutku. Svi mi imamo svoje bolje i gore dane. Super se odjevaju Luka Nižetić, Livio Badurina, Zvone Boban, Lana Jurčević, Iva Grahor... Beskrajno u modi i odjeći uživa Snježana Mehun koja svoju odjeću kupuje i odijeva samo zato što joj je to zabavno i to voli i u tome nema kompromisa, a to poštujem! Što nikada ne biste obukli i zašto? Nikad ne bih obukao konfekcijsko odijelo. To mi je poput školske kute, uniformirano, bez mašte i stila! Koliko novaca ste spremni izdvojiti za jedan komad odjeće? Sve ovisi o tome koliko taj dan imam novaca na računu i koliko mi se taj komad odjeće sviđa. Ma, samo nebo je granica... Kojoj javnoj osobi je potreban make over i zašto? Meni, već sam si dosadan! Tko je glumac s najviše stila po Vašem mišljenu, a tko je najbolje odjevena glumica? Najviše stila ima jedan i neponovljivi Brad Pitt. Sve što on stavi na sebe izgleda mrak. Što se tiče najbolje glumice... Naša mlada glumica Jelena Veljača se stvarno trudi. Respect! Koji je vaš najveći modni promašaj? Pokušaj manekenske karijere u Milanu. Birate li radije trenirku ili traperice? Uvijek traperice. Što mislite o suknji kao muškom odjevnom predmetu? Smatrate li suknju vrlo vjerojatnom u budućnosti u muškim ormarima ili samo povremenim modnim izletom nekih muškaraca? Oh da! Jaaaaaako udoban odjevni predmet. Posebno ljeti! Tako fino pirka i ništa ne steže! Ima budućnost definitivno.
http://www.moda.hr/INTERVIEW-Muska-suknja-ima-buducnost-by-Ivica-Kovacevic-1345.aspx

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.