blog layouts

blog layouts




(Evo, ovo sam ja ali još u 8. razredu-sad sam već velika curica)

Prvo dakle o meni. Šećer na početku (ha, ha.. Moš si mislit!!) Imam plavu kosu, plave oči. Dakle plavuša 100%. Glupa... A kad-kad... Ovisi kakav je dan... A što se može... Inaće sam... Luda totalke, spaljevina (kako bi moj frend rekao).
VOLIM: dečke, izlaziti, zabavljati se, smijati se, baviti se nekim sportom, plesati, frendiće i frendičice, lude (u pozitivnom smislu) ljude, spavati, telefonirati i pisati sms-ove, mačke, pse, ZMIJE (obožavam), voziti se na motoru, izvoditi gluposti, markice, čitati... Ma uglavnom sve što vole mladi.
NE VOLIM: JESTI, dosadne ljude, biti doma (osim kad sam sama), sms-ove u stilu: "Kaj se radi?" (na to poludim)... Da se mene pita i da mogu, zabavljala bi se dan i noć.
Ponekad me malo depresija zna uhvatiti ali to, naravno, ne pokazujem. Slušam RHCP, komercijalu, house, trance, techno...

Blogovi koje čitam:

duffman
ayap
ivee
Puma
girl 2007


MOJI KARLOVČANI:
traPe
Biba
Miloš
heraklo
tomasini
Ludi Mata
Matija
trek4.4k
HIV pozitivna
Bikerski blogach

somebody


Evo i pjesmice za bolji ugođaj!!

Free Music

Free Music



Free Music

Ludnica!

ponedjeljak, 24.09.2007.

Kako se čuda događaju....

Jednom nešto osjetiš i ne znaš što to je. Na kraju shvatiš da je to možda ono malo tinjanje, ona mala jeka u tebi što vrišti i neda ti mira. Možda ljubav??
Počinješ razmišljati o tome ali ne shvaćaš ćak ni razlog zašto to radiš. No ti i dalje samo razmišljaš, zakopavaš se u duboke osjećaje, više ne znaš ni kako van iz svega toga i postaneš zarobljen sam u sebi. Hvata te neki nemir čudan, tjeskoba..... I odjednom.. Sve to lagnao nestaje, postaje zaborav, samo ružan san, neko sjećanje... I nema ga više! Počinje ti faliti, nemaš osječaja sigurnosti, dolaziš u situaciju da želiš razmišljati, da želiš sve ponoviti, a da opet ne znaš zašto, opet bez razloga. Ali toga i dalje nema..... Nema nemira, nema titranja, onog slatkog osmjeha od srca pokazanog.... Samo mir.. Kao da si sam usred pustinje, želiš se pomaknuti, a ne znaš kamo, na kojoj strani je "izlaz".
Dok.........
......ne dođe drugi put. Srce lupa, suze spremne u očima, sjećanja se vraćaju, lagano se sve budi, počinješ misliti o životu, o sebi, o ljudima oko sebe.... I sretan si. Ali onda dobiš jedan veliki odgovor koji nisi ni očekivao pa shvatiš da je to sve bila jedna velika greška. Shvatiš jednostavno: TO JE ŽIVOT!!!! crycrycrycrycrycrycry

- 16:54 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Svašta ali ništa pametno!!!
































































layout for myspace

layout for myspace




MySpace Layouts

MySpace Layouts

Ponešto o meni
MySpace Layouts

MySpace Layouts


layout for myspace

layout for myspace

Tipična ja... Kao preslikana... Hehe!
myspace layout

myspace layout