14.12.2008., nedjelja

Eto nas opet... -.-

Prije nego uopće pomislite, ovaj put sam odlučila poštedjeti Kiu toga da bude vječno gunđalo i sama reći dvije-tri.

Dakle, spavate li vi svi zimski san?!

Vidite tu lijevo, baš tu, nekoliko centimatara dalje od ovog teksta koji upravo čitate, nešto piše. Nešto, što ste svi vi navodno pročitali prije ili nakon što ste se učlanili u Silvering.

And I quote: "Blog Silvering je napravljen isključivo u svrhu objavljivanja literarnih radova, te ostavljanja pohvala i konstruktivnih kritika na tuđe radove."

Dajte ljudi, znam da vam je OPET svima kraj polugodišta, da su OPET zadnji kolokviji na faksevima, da OPET vlada blagdansko ludilo, bla, bla, ali ne pretjerujmo. To blagdansko ludilo vlada još od ljeta. Kad već ostavljate novi post, nije istina da nemate pet minuta za pročitati prijašnje radove.

Uostalom, imamo i novih članova, koji vjerojatno misle da su došli u pustinju hrvatske blogosfere, obzirom na to koliko je članova dalo glasa od sebe u zadnjih mjesec-dva. Svi ste se ulijenili toliko da je to strašno.

Plus, u ovom boxu malo niže lijevo već mjesecima, da i ne kažem dulje, stoje imena članova koji ne da se nisu udostojali ostaviti nijedan komentar već mjesecima nego nemaju nijedan objavljeni rad već mjesecima. Što me dovodi do slijedeće teme.

Neću nabrajati one koji nisu u više od nekoliko mjeseci objavili NIJEDAN rad, takvi znaju koji su, a i sve piše u boxu. Halo, ljudi, o čemu pričamo?! Pa zašto ste se učlanjivali ako ne planirate ništa objavljivati?

Dakle, ljudi, probudite se. Čemu ovdje stoje vaša imena? Radi reklame?

Ako JA nađem još jedan post, a da autor istog nije ni bacio oko na ranije objavljene postove, neće biti dobro. Nahuškat ću svoju mačku na vas, a onda Kiu.

Toddles! ^^

Annitrix.


<< Arhiva >>

0