STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

31.01.2018., srijeda


SRPSKI FALSIFIKATI PROTIV HRVATSKE KRUŽE PLANETOM
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


SRPSKI FALSIFIKATI PROTIV HRVATSKE KRUŽE PLANETOM


http://www.makarska-post.com/index.php/shz-srpski-falsifikati-protiv-hrvatske-kruze-planetom/



I nakon što Srbi kontinuirano lažu i podmeću drugim narodima u svijetu izložbu o Jasenovcu u New Yorku, kada im mit o Jasenovcu služi kao političko oružje protiv Hrvata, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poziva u posjet u Hrvatsku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Kakvi su to njezini savjetnici kada je savjetuju da poziva predsjednika Srbije u posjet Hrvatske, a koji joj je podmetnuo izložbu da kompromitira Hrvatsku pred svijetom. Nakon ovog predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović treba dati ostavku. Nije ni čudo što se tako ponaša već ranije bivši srbijanski veleposlanik u Hrvatskoj Radivoj Cvetićanin hvalio je Kolindu Grabar Kitarović da je pozvanim veleposlanicima na brodu prilikom posjeta Puli i Brijunima pjevala karaoke „Ja sam tvoja čokolada“.

Nakon New Yorka Srbi dalje širu laž u Rim, a predsjednica RH svojim pozivanjem u posjet Aleksandra Vučića misli ako ga pozove u Hrvatsku da će Srbi prestati s lažima. Vara se jer će oni još jače pojačati laži kao bezbroj puta. Njezina je tragedija što falsifikatore Jasenovca smatra svojim prijateljima. Ako Hrvatska i njezine institucije brzo ne učine kontraakciju u vezi srpske laže oko Jasenovca, današnji će Hrvati novim naraštajima u 21. stoljeću ostavit u nasljeđe krivotvorenu povijest. Zbog falsificiranja popisa žrtava Jasenovac Ministarstvo kulture RH treba ga prestati financirati, jer su ti falsifikati upereni protiv Hrvatske i Hrvata, kruže planetom, raspirujući nacionalnu, vjersku i političku mržnju protiv Hrvata širom svijeta. Tako je velikosrpska brojka o žrtvama u Jasenovcu iznosila, 1967. godine u Općoj enciklopediji Jugoslavenskog leksikografskog zavoda od 700.000 žrtava logora Jasenovac.
Lista žrtava gotovo je jednaka broju vojnika Napoleonove armije u pohodu na Rusiju 1812. godine. Napoleon je s 691 500 vojnika krenuo u invaziju Rusije.

Podvale su bile i 1.200.000 poginulih Srba u I. svjetskom ratu i 1.700.000 žrtava u II. svjetskom ratu.

Iz knjige Josipa Kljaković - Šantić, „JASENOVAC-ENGIMA HOLOKAUSTA, Zagreb,2016., str.26.,27., navodimo:
„Među žrtvama Jasenovca su i osobe umrle u „Jugoslavenskom“ zbjegu u El Shattu i Južnoj Italiji iz 1944/1945. godine, žrtve četničkog zločina u mjestu Gata kod Omiša - izvršenog 1.10.1942. godine uz asistenciju talijanskih fašista (tu je postavljen spomenik), žrtve njemačkih nacista u selu Žeževica iz 1943. godine (nedaleko od Splita), žrtve iz mjesta Žrnovica kod Splita ( poginuli u NOVJ, u bitkama na Neretvi i Sutjesci, te širom bivše Jugoslavije), žrtve sa spomen ploče palih partizana 1941.-1945. godine u Kaštel Sućurcu, žrtve bombardiranja crkve u Kaštel Sućurcu greškom RAF-a na dan 5.12.1943. godine (spomen ploča), žrtve u NOB-u iz Vinišća – Trogir (spomenik), poginuli sa spomenika u Tugarama kod Splita. Sa svakog spomenika u Dalmaciji 1941-1945. godine, mrtvi su „preneseni“ u Jasenovac.

Na listama su skoro sve žrtve terora njemačko/talijanskog okupatora i četnika, pa i poginuli četnici na području Jugoslavije. Svi u Jasenovcu. Doista monstruozno. Liste žrtava pune su udvostručenih, izmišljenih imena, lažnih godina i mjesta rođenja žrtava. I Josepha Goebbelsa bi oni stavili u – kadete.

U Vojnoj eciklopediji JNA iz 1967., T-4/627 piše autor general potpukovnik JNA Đoko Jovanović: Unutarnja uprava Banjičkog logora bila je u rukama Njemačke službe sigurnosti. U ovom logoru bilo je oko 100.000 zatočenika od kojih je ubijeno oko 80.000. Logor na Sajmištu, pod upravom Gestapoa, isprva isključivo za Židove, bio je od sredine 1942. prvenstveno za borce NOVJ i antifašiste. Kroz logor je prošlo oko 90.000, a ubijeno je 40.000 zatvorenika (uglavnom Židova, op.a.)“.

Dobrica Ćosić u svom romanu Deobe navodi „ mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je u samom biću Srbina. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito i inventivno“. Laž je spski državni interes. U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž“.

Dakle, kod Srba sve je laž. Sve je podređeno laganju kako bi se ostvarila neka korist, dobit.

Zagreb -Zadar, 31. siječnja 2018. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 18:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.