STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

30.11.2017., četvrtak


Hrvatskoj nije problem Haag već Zagreb
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Hrvatskoj nije problem Haag već Zagreb

http://www.makarska-post.com/index.php/shz-hrvatskoj-nije-problem-haag-vec-zagreb/



Svojom sramotnom i dnevno-političkom presudom šestorici Hrvata Haški sud je oduzeo pravo Hrvatima na život u BIH. Time Haški sud dovodi u pitanje svjetsku pravdu i vjerodostojnost svjetskih institucija koje se tom pravdom službeno bave.Stranka hrvatskog zajedništva poziva sve one koji su na bilo koji način doveli do ovog javnog međunarodnog poniženja da podnesu neopozivu ostavku i više nas ne štite jer su u ovih 20 godina dokazali kako zapravo štite interese Hrvatske.

U vrijeme presude hrvatska predsjednica i ministrica vanjskih poslova RH putuju po Europi i svijetu i troše materijalna dobra Hrvata kojih je brojčano otprilike osrednjeg grada u svijetu s razlikom da npr. Milano ima silnu industriju – proizvodnju i s razlikom što Hrvatska u odnosu na Milano više proizvoda uvozi nego izvozi. Za uočiti je u zadnjih 20 godina da se elite brojčano povećavaju i sve raskošnije žive dok se hrvatska država u inozemstvu sve više zadužuje. SAD je najveća svjetska sila pa njihov predsjednik ne putuje toliko i ne troši materijalna sredstva kao što čini predsjednica RH.

Sve što se događa Hrvati su doslovce i sami krivi, zato što je kod Hrvata sve za prodaju, ponajprije sve moralne vrijednosti se ismijavaju kako bi se bez njih sa svim i svačim lakše moglo trgovati. Toliko se drsko napadaju moralne vrijednosti, a ukoliko se odupre takvoj trgovini vlastite duše za mrvice, ide se u zatvor Haag i plati se glavom. Vlastodršci po nekim modernim pogubnim šablonama i danas objašnjavaju pravo i pravdu. Sve u svemu više od Nizozemaca za osobne muke krivi su sami Hrvati. Budimo samokritični i ovaj put Hrvati su skupa sa svojim generalima zaspali i našli se izvan zbivanja u Hrvatskoj i BIH.

Naročito generalima bi trebalo biti jasno da se po iskonu u konstelacijama čuva pravdu silom, ali predvođena razumom, bez pogovora, posebno kada se brani dostojanstvo vlastitog ognjišta, što bi trebalo biti jasno svakom čovjeku. Ukoliko netko ovo niječe u vlastitoj zajednici, proturječi razumu - nerazuman je i tvori nedjelo, na strani je zla i ruši opće dobro zajednice, koja je tu zbog dobra i zadovoljstva pojedinca, a bez koje se to ne može postići.

Hrvati ovo kao da još nisu naučili pa i danas ponavljaju grješke zbog kojih plaćaju sve harače, uključujući i danak u krvi. Ako je danas Hrvatu upitan dostojanstven život u Hrvatskoj nakon što je izborena donekle samostalna Hrvatska država, zašto je došlo do takvog stanja?

Vjerojatno je Hrvatska ostala kao cvijeće bez vode – Hrvati su zaboravili da život teče i da je u tom pravcu potrebna stalna briga, budnost i angažiranje, a ne to kako su se neki Hrvati i čuvari Hrvata uopće, ponijeli i dalje ponašaju nakon što su opljačkali sami sebe, orgijaju – zahvaljujući plijenu koji su nakupili u ratu – kao da su osvajali – umjesto oslobađali Hrvatsku koja je bila pod okupatorom. Gdje je problem? Moralne vrijednosti su urušene – i zbog toga su se Hrvati sami ponovo zarobili. Dalje, bez velikog propitkivanja, bit će nam lakše pratiti posljedice, kao nedaće i zlo na terenu koje trpimo – po zasluzi.
Zato neka Hrvati mudrošću, budnošću i radom sačuvaju sebe od grabežljivaca iz stranih zemalja.Naivno je ne znati da je snaga odraz urednog življenja, koja pobjeđuje kada um caruje tako da se čovjek ne postavi kao drveni kip – meta u koju se može gađati po želji.

Kaniti se treba blefera koji su prvi ispratili hrvatske generale u Haag.

Dakle, kada je riječ o neredu u Hrvatskoj nije problem Haag ili koja druga prijestolnica svijeta već hrvatska prijestolnica Zagreb.

HRT i drugi mediji daju prostora u medijima bivšoj ministrici vanjskih poslova Vesni Pusić, koja se veseli presudi iz Haaga navodeći da smatra da je presuda koju je do sad izrekao Haški sud epilog jedne loše i pogrešne politike iz 90-ih. Iz njezine izjave i ranijih izjava kojim je optuživala RH za agresiju na BIH je vidljivo da je čitavo vrijeme radila protiv Hrvatske i na takve njezine izjave nadležne službe moraju reagirati i istu procesuirati jer napravila kazneno djelo protiv RH.Također, ista je kao bivša ministrica vanjskih poslova RH stalno omalažavala instituciju predsjednika države RH i očigledno podržava politiku Velike Britanije. Dakle, Pusićka nije odraz hrvatskog duha, ne živi pravila Života. To su Hrvati koji ne vjeruju u zajedništvo i nemaju se čemu nadati, jer zastupaju egoističke interese koji se razilaze s vrijednostima i običajima Hrvata, čovjeka uopće... Kao bivša predsjednica HNS-a, pioniri su SKJ koji po zakonima o lustraciji ne bi smjeli djelovati u hrvatskim strankama. Zavarano, puno pojedinaca tako se odmetnulo od života, bilo da su postali janjičari ili na drugi način prodali dušu radi materijalnih sitnica. Kao bivša HNS-ovka, osnovala je novu stranku Građansko-liberalni savez - Glas, što pokazuje da su rasporedili kao repovi skloni i dalje varati nevine i naivne duše.Sve ukazuje da su nadležne institucije dužne otpočeti s lustracijom, prema zapadnoeuropskim stečevinama i dogovoru po uzoru na zapadnoeuropske države, da se zabrani djelovanje pojedincima kao i strankama nastalim po mjerilima okupatora Hrvatske, kao i svim savezima i strankama kojima upravljaju pojedinci nostalgičari okupatora koji i dalje narušavaju hrvatsko opće dobro.


Zagreb - Zadar, 30. studenog 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA








- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.