STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

04.01.2016., ponedjeljak


OGRAĐUJEMO SE OD ONIH KOJI SU IZNEVJERILI SKLADNO ZAJEDNIŠTVO MOST-a
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Priopćenje za javnost

OGRAĐUJEMO SE OD ONIH KOJI SU IZNEVJERILI SKLADNO ZAJEDNIŠTVO MOST-a



Stranka hrvatskog zajedništva cijeni zajedništvo i zbog toga je izišla zajedno s Udrugom bivših zaposlenika «Solidarnost» Zadar na nedavno održane parlamentarne izbore u sklopu MOST-a, a ograđujemo se od pojedinaca koji su MOST-u, Udrugi Solidarnost Zadar i SHZ-a, nama zajedno svojim diverzijama nanijeli štetu.

Veličanstvena pobjeda i osvajanje dva mandata MOST-a 9. izbornoj jedinici, a u čijem sklopu je bio i SHZ uz podršku Udruge bivših zaposlenika „Solidarnost“ Zadar. Zahvaljujući građanima i radnicima ugašenih tvrtki Zadarske županije koji su prepoznali naš rad i socijalnu osjetljivost zbog čega su nam dali veliki broj glasova u Zadru i Zadarskoj županiji. Naš rezultat je očekivan, jer smo godinama uz bivše radnike propalih zadarskih poduzeća koji se osjećaju zanemarenima i od lokalne i od državne vlasti.

Zato se zajedno ograđujemo od onih koji su iznevjerili skladno zajedništvo MOST-a, jer zajedništvo je odraz reda i snaga.

Također, ovom prilikom zahvaljujemo i Pokretu za preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj - Život, nadstranačkom pokretu koji je poticao nas i druge u Hrvatskoj na djelovanje u ime općeg dobra.


Zagreb-Zadar, 4. siječnja 2016. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 18:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.