STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

09.02.2015., ponedjeljak


POVJERENSTVO JOŠ NIJE PRIKUPILO PODATKE PROTIV NAČELNIKA OPĆINE POLIČNIK
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


POVJERENSTVO JOŠ NIJE PRIKUPILO PODATKE PROTIV NAČELNIKA OPĆINE POLIČNIK




Dana 10. lipnja 2014.godine na 56. sjednici Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa donijelo Odluku kojom se pokreće postupak za odlučivanje o sukobu interesa protiv Davor Lončara, općinskog načelnika Općine Poličnik, zbog moguće povrede čl. 14. st.1. ZSSI-a, koja proizlazi iz istovremenog obnašanja navedene dužnosti i obavljanja funkcije zamjenika predsjednika Nadzornog odbora trgovačkog društva ČISTOĆA d.o.o., te zbog moguće povrede čl. 7. st. 1. podstavka i) ZSSI-a, koja proizlazi iz mogućeg utjecaja na zapošljavanje povezane osobe iz čl. 4. st. 5. ZSSI-a. Navedena Odluka javno je dostupna na internet stranici Povjerenstva www.sukobinteresa.hr.

U navedenoj odluci o pokretanju postupka navodi se da će Povjerenstvo potrebne podatke pribaviti od trgovačkog društva Čistoća d.o.o. i Porezne uprave.
I gle čuda, Povjerenstvo od navedenih još nije prikupilo potrebne podatke i relevantnu dokumentaciju u cilju donošenje daljnje odluke, a prošlo je već 7 mjeseci , što je vrlo neodgovorno. Kada će se odlučivati u predmetu protiv dužnosnika Davor Lončara, načelnika Općine Poličnik, Povjerenstvo još ne zna.


Poličnik, 9. veljače 2015. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA POLIČNIK



- 08:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.