STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

14.11.2014., petak


VODOVODNE CIJEVI U PALJUVU I DALJE ČEKAJU
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


VODOVODNE CIJEVI U PALJUVU I DALJE ČEKAJU



Lijepa naša Hrvatska postala je zemlja lažljivaca i mutljivaca. Samo jedan takav primjer je i slučaj mjesta Paljuv u zaleđu Zadra. Mjesto koje se nalazi na predivnoj lokaciji u općini Novigrad. Sve bi bilo idealno da ne postoji veliki problem, a to je voda. Paljuv nema vodovodnu mrežu pa nema niti vodu.

Cijelo naselje se snalazi s vodom tako što imaju cisterne. Sva nastojanja načelnika općine da Paljuv dobije vodu u što kraćem vremenskom periodu nisu urodila plodom. Vodovodna mreža se počela raditi prije 3 godine i tada se napravila mreža od Smilčića do ulaza u Paljuv, gdje su radovi stali jer su postojala 2 razloga. Prvo, firma koja je izvodila radove otišla je u stečaj, a drugi razlog je jedan mještanin koji je stopirao radove, navodno jer je trasa vodovoda išla kraj njegove njive.

Neshvatljivo je da su neki pojedinci jači od države i cijelog mjesta.
I sad, nakon više od 3 godine radovi su opet počeli, ali upitno je do kad i do kud? Hrvatske vode i Vodovod Zadar očito ne žele završiti vodovod u Paljuvu ove godine jer se čekaju izbori, pa nek se tada vidi da se ipak nešto radi.

Sramota, jer Paljuv koji je samo 800m od mora i ispod kojeg ima izvor vode koja otiče u more, moglo bi donijeti napredak mjestu i turizam koji bi podigao financijski mjesto i općinu Novigrad.
Svima je jasno da netko ne želi napredak Paljuvu.


POSLANO:
1. Hrvatskim vodama


U Zadru, 14. studenog 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

- 19:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.